qwerty Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Kolega je lihkar postal ponosni lastnik Mazde Xedos6 1.6 1996. Pa? je o?itno mal moj avto na to vplival Se bo kle predstavil in je tut bil v klub povabljen Okej prvo kot prvo... Avto BREZ rje na pragovih, robovih in podvozju... Narjenih 81.000km... Noter res da usrran ko svinja sam je pa lep pod umazanijo... Ni polit, posran ali poscan Zunanjost je podrajsan na vsakem vogalu... Kaj pa se pri?akuje ?e ga je dedek vozil nek Cena?? 350? Je pa zanimivo da si nismo upal pogledat pod zice ker je blo od plesnelih bu?nic, do v?igalnikov, sponk, gumic za lase,... Najbolj?e pa se je skrivalo v predalu med sede?ema in pod voznikovim sede?em je na slikah Nazunaj je tak?en Zici za moje pojme v piko! Kilometri In pa skriti zakladi Arrrrr Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 ha ha tihotapc Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Ma to ga na kemi?no takoj daj. Ve? kaj je stari noter v sede?e naprdel! Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Super avto, ravno par dni nazaj sem gledal ta oglas in se mi je zdela reees ugodna cena. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Hahah pa to je kupil ceu thrift shop Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
qwerty Napisano 20. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Ma jaaaa hahaha Sam za 350? nima? kej Citiraj If in doubt, flat out...
Breathin Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Smo ga mal zrihtal.. za prvo silo bo dober, se lahko vsaj normalno kdo notr usede... Takle pa zgleda motor z 81k Zunanjost pa bo treba porihtat Citiraj
Z M A J Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Tole si odli?no kupil, zdej le ?e zamenjaj vse teko?ine po avtu (?e niso bile pred kratkim), potem pa naj ti veselo slu?i naslednjih nekaj sto tiso? km oz. do prodaje. Zame oblikovno ena najlep?ih Mazd vseh ?asov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Vidm da so ga tobacl notr po opozorilu od rizl... Aja,drgac pa za tak denar,je super avto Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Srachko Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 No da ?e jaz pristavim svoj pisker?ek... Nekaj uric po nakupu, isto tako Xedos 6.. "Dodatna" oprema z pote?enim rokom uporabe Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
qwerty Napisano 21. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 HAHAHAHAHA Citiraj If in doubt, flat out...
Breathin Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 Tole si odli?no kupil, zdej le ?e zamenjaj vse teko?ine po avtu (?e niso bile pred kratkim), potem pa naj ti veselo slu?i naslednjih nekaj sto tiso? km oz. do prodaje. Zame oblikovno ena najlep?ih Mazd vseh ?asov. Teko?ine so ble menjane, gre pa avto nasledn tedn na velik servis. Se pa nebo prodal ?e vsaj 5let Zame isto... Citiraj
Z M A J Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 To pa lepo sli?at, da je dobila takega pozornega lastnika. Lahko prideta ?e na JAP meet, skupaj s Qwertijem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Bodi pozoren, ?e ti kej olja pije, ker pri Xedosih je znana hiba, da se zna lu?ka za olje pri?gat ?ele ko je nivo olja 1 liter pod oznako minimum. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Deeyan Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Bodi pozoren, ?e ti kej olja pije, ker pri Xedosih je znana hiba, da se zna lu?ka za olje pri?gat ?ele ko je nivo olja 1 liter pod oznako minimum. mislim, da je blo tole kr pri vseh starej?ih Mazdah... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 mislim, da je blo tole kr pri vseh starej?ih Mazdah... a ni zanimivo 'moja' V6 xedoska ima notri zadnja 3 leta OMV sintetiko, in ne po?re niti deci, s tem da odkar sem jo dal frendu ?e ni menjal olja....pa mu skoz te?im. Levi se pa ko nose?a anakonda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 s tem da odkar sem jo dal frendu ?e ni menjal olja.... Poznam to. Tudi sam sem imel tak avto... Od ?rpalke do ?rpalke, da sem olje nalival. Menjal ga pa nisem. Saj ni bilo kaj menjat, ko je bil pa ves ?as "suh"... Citiraj
theBill Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 a ni zanimivo 'moja' V6 xedoska ima notri zadnja 3 leta OMV sintetiko, in ne po?re niti deci, s tem da odkar sem jo dal frendu ?e ni menjal olja....pa mu skoz te?im. Levi se pa ko nose?a anakonda Kaj to zaeno olje noter daje?? Meni je dajal Pelko noter full sintetikoValvoline 5W 40, zadnjo menjavo sem pa sam kupil Shell Helixa 5W 40, ki sem ga dobil ultra ugodno v Leclercu, 7 litrov za 35?, pa ga ravno tako pije. Iz izpuha ni modrega dima, na ma?ini izgleda kot bi olje pu??alo pod dihtungo od pokrova ventilov, jo je Pelko ?e menjal, naslednji? jo je ?e zasilikonal, pa ne pomaga ni?. Poraba olja je ?e vedno cca. 0,8l/1500 km. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Breathin Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Bom pozoren na olje, hvala. Za jap meet pa me ?al nebo grem gledat en turnir, nasledno leto pa ziher. Bo tut avto ?e v lep?em stanju Citiraj
Deeyan Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Poraba olja je ?e vedno cca. 0,8l/1500 km. Js sm mel 1l na 1000km porabe olja, sledila je obnova motorja, zdej bomo pa vidl kaj bo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Kaj to zaeno olje noter daje?? Meni je dajal Pelko noter full sintetikoValvoline 5W 40, zadnjo menjavo sem pa sam kupil Shell Helixa 5W 40, ki sem ga dobil ultra ugodno v Leclercu, 7 litrov za 35?, pa ga ravno tako pije. Iz izpuha ni modrega dima, na ma?ini izgleda kot bi olje pu??alo pod dihtungo od pokrova ventilov, jo je Pelko ?e menjal, naslednji? jo je ?e zasilikonal, pa ne pomaga ni?. Poraba olja je ?e vedno cca. 0,8l/1500 km. V v6 samo sintetiko dajaj. Bom prpopu linkTudi strom ma omv pa ma neverjetno nizko porabo in salta ko puter - 10w50 special bike 4s http://www.omv.si/SecurityServlet/secure?c..._site=wps.vp.si Bixxoil premium 5w40 sedaj je to po novem premium nt. Ni poceni!!! 16? al celo vec. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
theBill Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Mam 1,6 ma?ino, 79 kW. Mi je lokalni mehanik ?e predlagal, da bi polsintetiko 10W-40 noter dal, ker naj bi ravno zaradi prevelike viskoznosti olje po?asi izginjalo mimo batnih obro?kov (al nekaj takega), pa Pelko pravi da izklju?no ful sintetiko. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Strela Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Mam 1,6 ma?ino, 79 kW. Mi je lokalni mehanik ?e predlagal, da bi polsintetiko 10W-40 noter dal, ker naj bi ravno zaradi prevelike viskoznosti olje po?asi izginjalo mimo batnih obro?kov (al nekaj takega), pa Pelko pravi da izklju?no ful sintetiko. Probaj Motul Xcess 8100 5w40. Je full sintetika.To spodaj je od Motula priporo?ilo ampak po moje je strel mimo s tem 5w30. Ma oni bi itak v vse avte 5w30 dali. MAZDAModel Xedos 6 1.6iEngine PYear 1994 - 1999 Application Recommendation Capacity (ltr)Engine (P) Best 8100 X-clean 5W-30 3.6Better 8100 Eco-nergy 5W-30Good 4000 Motion 10W-30Manual Transmission Best GEAR 300 75W-90 2.7 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.