salko Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Pozdravljeni! Sem ponosni voznik mazde 3 sedan (1.6, 110 KM) Ker sem ljubitelj glasnih dizelskih avtov ( vem ja... ?uden sem ) me zanima, ali bi lahko sedanjo turbino zamenjal s katero mo?nej?o ( naprimer od mazde 6, ali cx- 9). V planu je izdelati tudi "straight pipe" izpu?no cev, V prihodnje ( ko bo ve? $$$) pa zamenjati motor ter preoblikovati karoserijo. Hvala za va?e odgovore ! Citiraj
jures Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Pozdravljeni! Sem ponosni voznik mazde 3 sedan (1.6, 110 KM) Ker sem ljubitelj glasnih dizelskih avtov ( vem ja... ?uden sem ) me zanima, ali bi lahko sedanjo turbino zamenjal s katero mo?nej?o ( naprimer od mazde 6, ali cx- 9). V planu je izdelati tudi "straight pipe" izpu?no cev, V prihodnje ( ko bo ve? $$$) pa zamenjati motor ter preoblikovati karoserijo. Hvala za va?e odgovore ! ?lovek, tvoja ma?ina je od PSA (Hdi) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
salko Napisano 27. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 ?lovek, tvoja ma?ina je od PSA (Hdi) Ob prvi priliki($$$) nameravam menjat s kak?nim 2.2 dizel motorjem... ta?as pa sem pa? mislu najdit kak?en "zrolan avto in dobit poceni turbino". Zaenkrat je notri Garrett GT15 (VNT15) turbocharger. V primeru da bi pasala kaka malo ve?ja turbinca notri bi jo menjal... Citiraj
twins Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 misli? da se spla?a? a ni pol bols prodat pa kupit 2.0i z 150 konji majn problemov bos meu Citiraj
Danny Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 loti se kr z motorjem,psa motorji so ?voh....?e kak ?ip tuning ti zna spihat tesnilo glave Citiraj
Deeyan Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 loti se kr z motorjem,psa motorji so ?voh....?e kak ?ip tuning ti zna spihat tesnilo glave to?no to, raje u ?tartu nabavi mo?nej?i avto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
salko Napisano 27. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 to?no to, raje u ?tartu nabavi mo?nej?i avto Problem je v tem da je avto sedan... in zelo lepo kar se ti?e pleha ohranjen (nanovo porihtan in za??iten proti rji s strani uradnega serviserja....) poleg tega je motor ?ist ko solza trenutno... v ?estih letih ni spil kapljice olja.. razen turbina je rahlo razrahljana (manj kot milimeter se premika). Glede novega motorja je pa tak.... poceni ni ni? dobrega... za druga sem ?e pa mal prekratek, ?tudent pa?. Poleg tega bi bilo verjetno treba potem menjat tudi zavorne ?eljusti in vse ostalo.... (rabim vsaj 8000 eur pomoje...) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.