johan Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Na moji 6- ki GG19R6, letnik 2007, 2,0; 105 kW (140 HP) je pri 200.000 km odpovedala turbina. Kak?ne so kaj va?e izku?nje z menjavo turbine? Se spla?a kupit novo (kje) ali obnoviti (beja, turbine.si)? Hvala za odgovore. Citiraj
Boss Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Rahli popravek - 143HP ima. 140 ima motor 2.0 iz GH serije Druga?e pa veliko te?av s turbinami tukaj niti ne bele?imo tako, da je to bolj izjema kot pravilo... sploh da se ti je to zgodilo ?e pri 200kkm. Citiraj
johan Napisano 3. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2013 Rahli popravek - 143HP ima. 140 ima motor 2.0 iz GH serije Druga?e pa veliko te?av s turbinami tukaj niti ne bele?imo tako, da je to bolj izjema kot pravilo... sploh da se ti je to zgodilo ?e pri 200kkm. Hvala za popravek. Jebiga, tud jest sm si ?elel da bi bilo kaj druzga. Citiraj
Z M A J Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Vidim, da si ravno iz Medvod. Oglasi se do Simona Pelka in skupaj naredita na?rt sanacije, kako in kaj. Verjamem, da ti bo dobro svetoval in ne bo prehudih stro?kov oz. najmanj?i mo?ni pri tej zadevi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
johan Napisano 3. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2013 Vidim, da si ravno iz Medvod. Oglasi se do Simona Pelka in skupaj naredita na?rt sanacije, kako in kaj. Verjamem, da ti bo dobro svetoval in ne bo prehudih stro?kov oz. najmanj?i mo?ni pri tej zadevi. Avto je ?e v ordinaciji pri dr. Pelku, samo zbiram ?e dodatne informacije. Citiraj
schurda Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Drga?i, sej je ena firma pod ?marno goro, ki se ukvarja s turbinami. BEJA. http://www.beja.si/ponudba/turbopolnilniki.html Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jures Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Ne popravljajo mazdinih ni delov Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Na ebay lahko dobim najdrazjo sredico (komplet kartusa nova) za 298?... zdej pa kir tip motorja mas povej pa sporocim Citiraj If in doubt, flat out...
johan Napisano 4. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2013 Na ebay lahko dobim najdrazjo sredico (komplet kartusa nova) za 298?... zdej pa kir tip motorja mas povej pa sporocim Motor: 2,0, 143 HP, tip GG, letnik 2007.Ali potrebuje? ?e kater podatek? Citiraj
qwerty Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Motor: 2,0, 143 HP, tip GG, letnik 2007.Ali potrebuje? ?e kater podatek? Tip motorja... RL5C tak nekak zgleda... to je drgac za mojga 04 letnik 136 Citiraj If in doubt, flat out...
SpEkTr Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 RF7J. Torej sva ?e dva, ko jima je turbina odpovedala. S tem da pri meni, je bil skoraj sigurno prej?nji lastnik kriv, ker ni vliv pravo olje. Ali pa je kak servis vmes spustil. Dejansko je zaribala, ker je bil oljni kanal poln saj..in ?e se ne ma?e...zariba. Tko da, je to res kot pravi boss. Pri mazdah na?eloma ne crkujejo tako kot pri VW al pa francozih Citiraj
johan Napisano 4. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2013 RF7J. Torej sva ?e dva, ko jima je turbina odpovedala. S tem da pri meni, je bil skoraj sigurno prej?nji lastnik kriv, ker ni vliv pravo olje. Ali pa je kak servis vmes spustil. Dejansko je zaribala, ker je bil oljni kanal poln saj..in ?e se ne ma?e...zariba. Tko da, je to res kot pravi boss. Pri mazdah na?eloma ne crkujejo tako kot pri VW al pa francozih Ja RF7J je. Citiraj
johan Napisano 4. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2013 Katelo?ka ?tevilka turbine pa je: RF7J13700E. nova pride: 1100 ? + DDV, obnovljena: 380 ? + DDV, rabljena: 600 ?. ?e razmi?ljam... Citiraj
SpEkTr Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Poceni nova. Kje pa je toliko? Na uradnem servisu ne? Jaz sem takrat dal jurja Citiraj
qwerty Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 RF7J imas motor pol do vecera povem ceno RF7J imas motor pol do vecera povem ceno 302? nova kartusa.. enaka samo pokrova na vsaki strani ostaneta celotna sredica s turbino, osjo,... komplet je pa nova tovarnisko balancirana... Je pa za kak tedn pocakat ker narocim iz velike britanije... je pa OEM kvaliteta Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.