mazda6jure Napisano 8. september, 2013 Prijavi Napisano 8. september, 2013 imam mazdo 6 karavan 2004 letnik, 2.0 diesel, 121 km... pri speljevanju, predvsem v 4 in 5 brzini...se mi je za?elo dogajati, da se obrati ko pohodi? gas...kar zvrtijo v prazno...kot bi imel kickdown.... kake ideje ? hvala jure Citiraj
mi_c_ho Napisano 8. september, 2013 Prijavi Napisano 8. september, 2013 Pomojm ?al sklopka... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. september, 2013 Prijavi Napisano 9. september, 2013 imam mazdo 6 karavan 2004 letnik, 2.0 diesel, 121 km... pri speljevanju, predvsem v 4 in 5 brzini...se mi je za?elo dogajati, da se obrati ko pohodi? gas...kar zvrtijo v prazno...kot bi imel kickdown.... kake ideje ? hvala jure Misli? kickup v denarnico, vztrajnik, lamela, ko?ara, potisni le?aj + delo. Na ?alost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.