pi0t Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Zgleda da je kriva glava oziroma nekaj hudo narobe z ma?ino, ker vodo me?e ven itd.... naj bi bilo ceneje menjati komplet motor. Za to?no diagnozo ?e ?akamo mehanika. Bi pa vseeno rad izvedel nekaj ve? informacij v naprej zato moja vpra?anja spodaj. Mazda 2, 1.4d, letnik 2004. Ali mogo?e kdo ve kje dobiti drug motor? Na avto.net sem ?e gledal, ni? na?el. Mogo?e avtoodpadi Italija? Kje drugje? Hvala za pomo?. Citiraj
Sirius Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Zgleda da je kriva glava oziroma nekaj hudo narobe z ma?ino, ker vodo me?e ven itd.... naj bi bilo ceneje menjati komplet motor. Za to?no diagnozo ?e ?akamo mehanika. Bi pa vseeno rad izvedel nekaj ve? informacij v naprej zato moja vpra?anja spodaj. Mazda 2, 1.4d, letnik 2004.Ali mogo?e kdo ve kje dobiti drug motor? Na avto.net sem ?e gledal, ni? na?el. Mogo?e avtoodpadi Italija? Kje drugje? Hvala za pomo?. Ni vedno vse tako tragi?no kot zgleda na prvi pogled. Nisi napisal, ali zavre hladilna teko?ina, ali jo samo me?e ven. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
johan Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Mogo?e je treba zamenjat tesnilo glave motorja, kar pride cca 400 ?. Po?akaj na diagnozo. Motor se da dobiti tudi preko ebaya: http://www.ebay.de/itm/Mazda-2-1-4-Diesel-...=item19d0139504 Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2013 Prijavi Napisano 12. september, 2013 A to je mazdin motor, al spet kak PSA? Citiraj
Deeyan Napisano 12. september, 2013 Prijavi Napisano 12. september, 2013 Mogo?e je treba zamenjat tesnilo glave motorja, kar pride cca 400 ?. Po?akaj na diagnozo. Motor se da dobiti tudi preko ebaya: http://www.ebay.de/itm/Mazda-2-1-4-Diesel-...=item19d0139504 400?? to se da za pol te cene re?it Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.