roky999 Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Torej naj vam sporo?im da rde?ega vraga do nadaljnega ni ve?.... Danes sm pr?o v stik z na?o omiljeno policijo in zadeva se je kon?ala z izrednim teh. pregledom ki se je kon?al tako kot vsi pri?akujemo da se je ZAVRJENO z odvzemom tablic in 1000e globe... sedaj je vpra?anje to... ali naj se avto proda za neko ceno , ali se raztavi ,ali se naj da v original stanje. sedaj ?e se slu?ajno odlo?im za zadnjo opcijo potrebujem original sprednji odbija? original zadnji odbija? vetrobransko steklo orginal izpuh (ker nevem kje je homologiran ker NI) popravilo zavor popravilo izpu?nih plinov tak d nevem sploh.... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Baby Viper Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 original sprednji odbija? - homologiran (plo??ica je zraven v predal?ku med sede?ema) original zadnji odbija? - homologiran (enako kot zgoraj) vetrobransko steklo - to bo treba reklamirat pri mojstrih ki so odstranjeval vinjeto orginal izpuh (ker nevem kje je homologiran ker NI) - homologiran remus,razen ?e so takrat pri homologaciji kaj mutili :ne vem: popravilo zavor - plo??ice? popravilo izpu?nih plinov - poiskat nek katalizator Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Predvsem-prodaj ga nekomu ki bo vedel kaj Miata je in kaj mora biti. Citiraj
roky999 Napisano 10. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2013 problem je kdo bo odbija?e popravlo zto i??em original vse.... mutilo se je pa vrjetno kr na veliko pr tem avtu.... na?alost tudi na papirjih.... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Symon Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Ali jo obnovit v serijsko stanje (ima? primer pohvalnega obnavljanja na forumu) ali pa v kose, sem prepri?an, da bi ljudje z veseljem vzeli rezervne dele. Citiraj
Z M A J Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 V kolikor se bo? odlo?il za opcijo C, se pozanimaj kateri bli?nji odpadi v Avstriji imajo veliko Mazda kosov, se tja zapelje?, kupi? in zmontira?. Katera opcija pa je tebi najljub?a in najbolj smotrna, pa se bo? seveda odlo?il sam. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
roky999 Napisano 10. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2013 ubistvi mi ni nobena..... sam vem da sm se nategno s to ?repijo kokr sm dol in ?irok..... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Još šta Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 uff...smola stari...ma prodej ta jajca pa je problem resen Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Vec bos dobil zanjo po delih kolikor je dejansko vredna. Potem pa eno originalno. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Dejansko je res, glede na to da je teh avtov v sloveniji dokaj malo, se da dele bol? prodati, sploh ?e je celota vredna cca 1-1,5k?.. No, meni je bil vreden svojga dnarja in ?eprov so bli manj?i problemi, se za to ceno te?ko dobi kak?no bol?o miato Kar se pa papirjev ti?e, mi je pa ?udno da pred tem ?tirje lastniki v petih letih nismo imel problemov, pa je bil avto vedno tak, zdj pa kr naenkrat komplikacije? kaj si u?pi?il na cesti, da so si te policaji vzel na piko? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Dejansko je res, glede na to da je teh avtov v sloveniji dokaj malo, se da dele bol? prodati, sploh ?e je celota vredna cca 1-1,5k?.. No, meni je bil vreden svojga dnarja in ?eprov so bli manj?i problemi, se za to ceno te?ko dobi kak?ni bol?o miato Kar se pa papirjev ti?e, mi je pa ?udno da pred tem ?tirje lastniki v petih letih nismo imel problemov, pa je bil avto vedno tak, zdj pa kr naenkrat komplikacije? kaj si u?pi?il na cesti, da so si te policaji vzel na piko? Ko sem jaz za njim peljal v nedeljo sem slisal same narodnjake iz avta....naglas. Ce se je po Gorenjski se tko vozu... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
roky999 Napisano 10. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2013 jah pri nas je pa v zasavju fou?ija moderna ?e ma? neki druga? kot ostali kmal pojebe? situacijo..... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
roky999 Napisano 10. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2013 Ko sem jaz za njim peljal v nedeljo sem slisal same narodnjake iz avta....naglas. Ce se je po Gorenjski se tko vozu... drga? pa niso bli sami narodnjaki tist k so pa bli so bli pa udarn to je pa res Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
dbmiata Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 jaz sem ti ?e povedal zadaj blokada... gume 185 50 15(?imbolj stare) pa na raceland in eno serisko kupi? za po cesti Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
roky999 Napisano 10. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2013 al bom to uredil (sam o?itno je bl nemogo?e dele dobit) al bom pa kupu enga pe?oja 1.4HDI Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
dbmiata Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 al bom to uredil (sam o?itno je bl nemogo?e dele dobit) al bom pa kupu enga pe?oja 1.4HDI stran od francozov Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
roky999 Napisano 11. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2013 mah zakaj fotr ma citroena prevo?enih 400.000km zj (pri hi?i je od 70.000km) in ni nobenga problema... more pa bit neki ?imbolj vsakdanjega in da niti malo ne iztopa.... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Jest Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 mah zakaj fotr ma citroena prevo?enih 400.000km zj (pri hi?i je od 70.000km) in ni nobenga problema... more pa bit neki ?imbolj vsakdanjega in da niti malo ne iztopa.... Clio Storia ... Ali Dacia Logan ... ali mogoce Kia Pride Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Symon Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Mogo?e v razmislek... Citiraj
Quercus Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Mogo?e v razmislek... A ti bo ?paral za oldija ?Vpra?anje kako jo bo dobil nazaj Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Tok ?asa ?akal in glih na ta avto naletu .. Res mi je ?al.. ni lepo sli?at kej takega.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
creep Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Prodaj rde?o za dele in kupi mojo Je zni?ana z Eibachi (homologirano), sicer pa serijska in ne bo? mel problemov s policaji. Pa 1.8 motor?ek v Miati res lepo potegne Citiraj http://www.lampret.net | http://www.joomlapomoc.si
schurda Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 In memoriam! Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Symon Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Prodaj rde?o za dele in kupi mojo Je zni?ana z Eibachi (homologirano), sicer pa serijska in ne bo? mel problemov s policaji. Pa 1.8 motor?ek v Miati res lepo potegne To! Citiraj
roky999 Napisano 11. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2013 To! ?al fantje z miatami sm pa ?isto zaklu?il ... avto ?e ga bom spravo d bo (recimo ok) me bo pri?o vrjetno okol 3k(za ta dnar bi mogla bit pa ?e kk?na NB v zlo ok kondiciji) tk d p vsej vrjetnosti bo ?la v kose.... In memoriam! tnx za lepe slikce Tok ?asa ?akal in glih na ta avto naletu .. Res mi je ?al.. ni lepo sli?at kej takega.. lohk sam re?em d je blo lepo dokler je trajalo... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.