dejrad1980 Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Pozdravljeni, imam vpra?anje...sem lastnik Mazde 5 letnik 2005 1,8B prevo?enih 165000 km. Na zadnjem servisu sem dal noter olje Dexelia Ultra 5w30 ... prej?nji mesec sem bil na morju in mi je na cca. 1000km popcal avto 0,5l olja!? Ko pa vozim po mestu pa ne porabi skoraj ni? olja!? Meni se to zdi dosti...vam? Dam raje kak?no drugo olje (viskoznost) noter? Ali je pa kaj narobe z motorem...suh je sicer ko poper. Hvala za odgovore. Lp Citiraj
mazdaman Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Mogo?e so bile tak?ne obremenitve, da je pil. ?e ti druga?e ne pije olja in ?e si tak?no olje ?e prej uporabljal, potem se ne sekiraj. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Pozdravljeni, imam vpra?anje...sem lastnik Mazde 5 letnik 2005 1,8B prevo?enih 165000 km. Na zadnjem servisu sem dal noter olje Dexelia Ultra 5w30 ... prej?nji mesec sem bil na morju in mi je na cca. 1000km popcal avto 0,5l olja!? Ko pa vozim po mestu pa ne porabi skoraj ni? olja!?Meni se to zdi dosti...vam?Dam raje kak?no drugo olje (viskoznost) noter?Ali je pa kaj narobe z motorem...suh je sicer ko poper. Hvala za odgovore. Lp Znana napaka, rada ga pije, sploh ?e jo priganja?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejrad1980 Napisano 11. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2013 Znana napaka, rada ga pije, sploh ?e jo priganja?. ja res nisem ?paral in ga gnal in ?e poln je bil. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.