Robert Napisano 20. september, 2013 Prijavi Napisano 20. september, 2013 Zadnje nekaj ?asa se mi ob?asno pojavlja, da moram ob zagonu Mazde 6 GT letnik 11/2008 uparjat (preko 4 mestne kode) GSM Nokia N82 z Bluetooth povezavo na Mazdi. Ali je to mogo?e znak za nov akumulator, ker imam ?e prvotnega ali kaj drugega ? Citiraj
Jest Napisano 20. september, 2013 Prijavi Napisano 20. september, 2013 Najprej probaj iz avta pobrisati vse sparjene telefone in iz mobilnika povezavo z Mazdo... Pa se enkrat probaj na novo sparit... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 21. september, 2013 Prijavi Napisano 21. september, 2013 To se meni zgodi 1x ali 2x na leto, da kar izgubi uparjene telefone in je potrebno ga ?e 1x upariti - ok 2minuti dela tako, da se sploh ne sekiram, ?e se to zgodi, ker je res redek dogodek. Citiraj
Bossek Napisano 21. september, 2013 Prijavi Napisano 21. september, 2013 To se meni zgodi 1x ali 2x na leto, da kar izgubi uparjene telefone in je potrebno ga ?e 1x upariti - ok 2minuti dela tako, da se sploh ne sekiram, ?e se to zgodi, ker je res redek dogodek. Pri meni isto. Do sedaj (se pravi dobro leto) je 2* zgubil in sem moral ?e enkrat it ?ez postopek Citiraj
Boss Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 Sej mogo?e je pa to namensko... da ?e avto proda? in ne zbri?e? uparjenih telefonov se lahko zgodijo zanimive zadeve, ?e se znajde? v bli?ini svojega avtomobila. Tko ti pa 2x letno zbri?e vse telefone pa je mir. :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 29. september, 2013 Prijavi Napisano 29. september, 2013 sila neprijetno, vendar se je zgodilo ?e tudi meni... neprijetno pa zato, ker sem bil ?e na poti na AC, med vo?njo pa parjenje novih mobilcev ni dovoljeno... k sre?i je bila v rezervi slu?alka Plantronics M55ki je vedno zanesljiv popotnik... zgleda je neki serijski lapsus to... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Problem je v telefonu, ugasni in nazaj ga pri?gi in vse bo BP, ve?krat videno preverjeno popravljeno.Ne samo flight mode in podobno, popolnoma ugasni za minutko in nazaj pri?gi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Ne, ni to... taktrat ti iz liste sparjenih telefonov zginejo vsi telefoni. Re?e? "list paired phones" pa ti pove, da ni sparjenih telefonov in ti ne preostane drugega kot, da jih na novo upari?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.