Jest Napisano 14. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Ta pa ni imel sirene Sem namenoma pustil originalni zvok... ker sem res mislil, da se bo razpadel ko je "svignil" mimo... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Spet eden, ki se mu stra?no nekam mudi >> P.S.: Da ne bo brezplodne debate... efekt sirene sem jaz dodal film?ku To se dnevno dogaja nasproti dvorca Visoko(Tav?arjeva doma?ija), v?asih mimo pade tud AVTOBUS, ko vsi ostali stojimo na semaforju.Sam da takih ne po hopsajo je pa mal ?e?ko, jaz p apelje 10 ?ez omejitev sred nikjer, pa me pocolajo.Kdo tukaj dejansko ogro?a sebe in OSTALE udele?ence v prometu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tawko Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 ewo se nekaj z nase doline in stabilnost nove mazde se opravicujem zarad velikosti slik neznam pomansat 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
jures Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 a je ?u ajvar dam? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tawko Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 a je ?u ajvar dam? ne yavarc je biv pa dons s kapelco na sihtu to je en drug kaskader sred ravnine na rahlem levem ovinku spura naravnost v breg Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
AmpeR Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Fak, ta nova m6 gre v breg bolj kot moj 4x4 Citiraj
Symon Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 ewo se nekaj z nase doline in stabilnost nove mazde Rispekt, dec je vrhunsko parkiral! Citiraj
Baby Viper Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Zna kdo zra?unat pod kak?nim kotom jo je ukajlu? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
tawko Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 vozila jebaba sj veste pr nih je nemogoce mogoce baje je mal pred ovinkom zaspala Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Baby Viper Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Aja no pol pa lahko uporabmo ?e dobropoznan forumski izraz.. Eh, ?enske pa? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 ampak dobr, da je ?tango falila... ?eprav jaz jo ne bi takoj obsojal... mogo?e je pa le iskala novo ?kofjelo?ko obvoznico pa ji ?al niso povedali, da ?e ni zgrajena :ne vem: Citiraj
mamica Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Aja no pol pa lahko uporabmo ?e dobropoznan forumski izraz.. Eh, ?enske pa? Mja, no, eeee, ja, kaj bi pa mo?ki delali, ?e nas ne bi bilo? Ve?, kak?en dolg?as bi bil... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Mja, no, eeee, ja, kaj bi pa mo?ki delali, ?e nas ne bi bilo? Ve?, kak?en dolg?as bi bil... brez nas bi bil tut dolg?as Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Imam komentar na tole, a spada med vice, pa bom tam napisala. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Imam komentar na tole, a spada med vice, pa bom tam napisala. jah pol pa nvem, pol se pa ?enske med sabo o?ente Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tawko Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 jst pa pridem na dekliscino d nebo dougcas Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
jures Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Tudi jaz ne bi obsojal, hitrost je bila, ampak tukaj ima? lahko takoj nekoga na tvojem pasu, ali pa da stoji kamion za ovinkom. Ali pa nevarni elektro servo volan, ali kako smo ?e imeli ?E je pa slu?ajno avtomatik, potem pa mislim da je zgodba jasna.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 ne yavarc je biv pa dons s kapelco na sihtu to je en drug kaskader sred ravnine na rahlem levem ovinku spura naravnost v breg Pa ne mor? na za?etku ovinka ven zletet, pa ?e v breg.Sam so pa smrkci pa gasilci mel celo ?urko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jernic Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Ampak tole pa res ...tak?na strmina ,pa da se avto ni zarolal dol.. prav neverjetno. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Ampak tole pa res ...tak?na strmina ,pa da se avto ni zarolal dol.. prav neverjetno. Sploh ni tako grozno,kot iz katerih so slike so taki mal zgre?eni, je sicer breg samo je ?enska avto, na roke dr?ala gor do prihoda gasilcev, ja valda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 To?no to sem premi?ljeval. ?enska je avto zapodila v breg. Ni se zrolal dol in ni zdrsnil. O?itno ima nizko te?i??e in dobre gume, ki kljub travi niso zdrsnile. In ?emu so potem gasilci avto podprli s ?tirimi podporami? Ko je ?enska ?e sedela notri, je bila na spodnji strani, kar je slabo vplivalo v tem primeru na te?i??e vozila. Ko je izstopala, je avto gotovo ?e zagujsala. Vsaj malo. In je tam ?akal. Gasilci pa ?tiri podpore spodaj vtaknejo. Samo je pa res na strmino zapeljala. No, kakorkoli, samo da njej ni ni? in da ni koga spotoma povozila. Citiraj
jernic Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Je strmo, je, z nekimi koti ni ni? narobe... kerikoli CX bi se pa zih prevrnil.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
g.Wankel Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Mene zanima bolj kak?na je bila hitrost, glede na to da je ?e v mestu s 50km/h ti ne rata tole... Citiraj
jures Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Mene zanima bolj kak?na je bila hitrost, glede na to da je ?e v mestu s 50km/h ti ne rata tole... tle sem jaz imel v mislih avtomatiko, ki 'vle?e' ?e voznik v paniki ne zna reagirat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 tle sem jaz imel v mislih avtomatiko, ki 'vle?e' ?e voznik v paniki ne zna reagirat Mo?no. Tu se jaz ustavim, ker nimam pojma kaj vse je v novej?ih avtih Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.