jernic Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Pa ?e nekaj se mi vidi iz teh slik...namre?, da sta re?ili avto pred morebitnim prevra?anjem tabla in ?tanga.. Prav priro?no sta ga v pravem trenutku podprli in zaustavili pre?no rotacijo v levo in ga porinili nazaj na na desna kolesa. Res je ?lo tudi do table po vseh ?tirih, se lepo vidi, je pa vpra?anje kaj bi bilo dalje ,?e table ne bi bilo.. In nkol naumo vedl... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Boss Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 ta nesre?a je danes tudi bila tema na radiju - zdaj vem, da je zaspala in da je stara 46 let. Citiraj
jures Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 nasveti varne vo?nje: 1. po hitri cesti se vozi na levem pasu zelo po?asi, nato pojdi na izvoz kar direktno brez zaviralnega pasu, tovornjak te bo spustil 2. ne rabi? gledati semaforja, kar v rde?o in na glavno cesto iz stranske. Ko pa zapusti? glavno cesto v levo, zavzemi celo cesto, da te avto s prednostjo opazi in zavre. Vrata pa imej odprta za pobeg v sili, klobuk na glavi pa da se ne prehladi?. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 nasveti varne vo?nje:Fak A to vse zdajle ko je bila polna luna? Citiraj
jures Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Fak A to vse zdajle ko je bila polna luna? ?e bi hotel dati vse nimam ?asa, sta vsaj 2 prgiodi na dan....datum ma? pa gor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 U my bad. Dobro, da imam dosti bolj umirjeno relacijo vsak dan. Citiraj
Još šta Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 hahaha odlomu hupo skor Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Slivka Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Se mi samo zdi ali ima? bolj hripavo hupo? Montiraj tiste tovornja?ke fanfare. Ko pritisne?, ga bo kar odneslo... Citiraj
Boss Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Sam res ... sem imel par dni nazaj ob?utek, da je na? Lojz sklical koferenco, ker e bilo toliko njegovih prista?ev na cesti in to v samo 5 km vo?nje. 1.) na Lj obvoznici se je en ata odlo?il, da bo 60km/h kar primerna hitrost, nato pa so mimo njega skakali tovornjaki na prehitevalni pas - v glavnem ?isti kaos samo zaradi enega primerka budaljenja 2.) ko smo kon?no pri?li mimo se je en z BMW-jem odlo?il, da se ne bo vozil na pred kamioni ne za ampak, da je hitrost 90km/h ?ist ok za normalno vo?njo ob kamionu - to je trajalo cca 22 km potem sem pa zavil z obvoznice 3.) a takoj zatem me je na ?martinki ?akal naslednji pacient, ki je bil prepri?an, da se nahaja na cesti, kjer velja cona 30. noro res.... mam pa ?e eno dana?njo in nalimam video ko pridem domov - mo?akar s kapelco se je odlo?il, da bi malo zbil skupaj pre?iroke boke Audija RS6... sre?a mu ni ratalo je blo pa kar nekaj zanimivega vijuganja po AC. Citiraj
Jest Napisano 7. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2014 Kamionar z dobrimi refleksi in odlicnimi zavorami ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 7. maj, 2014 Prijavi Napisano 7. maj, 2014 O jebemu lajf mu je resil. Pol se pa se daihatsu dobesedno vanj pokne... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 Ojoj, pomoje ima ta Volvo kake laser-radar senzorje... ker ni ?ans, da bi voznik to vstavil. Citiraj
Jest Napisano 11. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2014 Pesec sredi ceste ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2014 Spet en, ki je v "tarde?o ril" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Rde?a lu? in agresivno uletavanje v nespraznjeno kri?i??e. Citiraj
KAALman Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 v?eraj pripopal v napa?no temo Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 21. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Sicer posnetek ni moj... vseeno pa je ustrezen za v tole temo ... Ko ti guma oz. celo kolo prileti na AC nasproti ... https://www.youtube.com/watch?v=ucSEUxl9TMw Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Najve?ja bedarija na tem posnetku je pa to, da se je kar ustavil. Mar bi se odvlekel na odstavni pas ali pa? skrajno desno. Tudi ?e je prebil hladilnik, je Suzuki za tistih par metrov ?e vozen... Citiraj
Jest Napisano 21. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Najve?ja bedarija na tem posnetku je pa to, da se je kar ustavil. Mar bi se odvlekel na odstavni pas ali pa? skrajno desno. Tudi ?e je prebil hladilnik, je Suzuki za tistih par metrov ?e vozen... Na to sem jaz tudi pomislil ... Ampak veliko lazje je "pametovati" ob ogledu videoposnetka... kot pa biti dejansko v taki situaciji ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 23. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Spet en posnetek, ki ni moj ... pa tud od Boss-a ni... cperav v naslovu pise "Like a Boss" https://www.youtube.com/watch?v=s6ioMaEczAs Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 u jeeeee*ote oni s kamionom je re?il ?love?ko ?ivljenje... se je moral pa usrat vsaj za ?li?ko... 1 Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 oni s kamionom ni gledal na cesto ampak je po?el bohvedi kaj... sem pa pred leti do?ivl nekaj takega, ko je eni me?ki razneslo gumo pa je od trgal tudi notranji kolotek in ?migavec je tud ven zabrisalo, da se je zavalil po AC-ju Citiraj
Jest Napisano 29. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Ena kompilacija motoristicnih nesrec (vec ali manj so imeli vec srece kot pameti ) ... http://youtu.be/h6ZjA68KWz0 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Nor film?ek...ampak nobeden od motoristov ni vozil hitro...skoraj... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.