Boss Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 U ?it, jaz sem pa vedno mislil, da ta tabla pomeni: ??e nima? za traktor al pa kolo, pol pojdi pe??. No, ?lovek se vsak dan nekaj novega nau?i. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 U ?it, jaz sem pa vedno mislil, da ta tabla pomeni: ??e nima? za traktor al pa kolo, pol pojdi pe??. No, ?lovek se vsak dan nekaj novega nau?i.Jaz pa, da pomeni ,da ne sme? hoditi sam . Citiraj
jures Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 jaz pa da se ne more? odlo?iti med traktorjem in kolesom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 jaz pa da se ne more? odlo?iti med traktorjem in kolesomTu pa ni dileme Citiraj
Boss Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 Tu pa ni dilemeAbsolutno, jaz vzamem traktor. Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 Absolutno, jaz vzamem traktor.Vsakemu svoje Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 Tudi kolesarjem s terenskim profilom gum pravijo traktoristi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 Vsakemu svojeS traktorjem bom ve?ji frajer pri ma?i v nedeljo pred cerkvijo, kot ti s kolesom. Tko, da Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 S traktorjem bom ve?ji frajer pri ma?i v nedeljo pred cerkvijo, kot ti s kolesom. Tko, da Ha,ne hodim k ma?i Citiraj
Boss Napisano 14. junij, 2019 Prijavi Napisano 14. junij, 2019 Ha,ne hodim k ma?isaj jaz tud ne, ampak ?e bi mel traktor.... 1 Citiraj
Freak Napisano 16. junij, 2019 Prijavi Napisano 16. junij, 2019 Bemu, tale karambol ti pa da mislit. Sam pred imprezo je bil tud en mal bolj? avto. Na hitr mi zgleda, k civic typeR. Citiraj
Slivka Napisano 19. junij, 2019 Prijavi Napisano 19. junij, 2019 Takle imamo tam, kjer se vozim z BTjko... Citiraj
SpEkTr Napisano 20. junij, 2019 Prijavi Napisano 20. junij, 2019 Cesta ni dirkali??e ali poligon .....pikaUro? porihti se. Kako je pa z drugim voznikom? Je tudi dobro odnesel? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
uklopko Napisano 20. junij, 2019 Prijavi Napisano 20. junij, 2019 Kaj naj re?em pasje obna?anje povzro?itelja....ne duha ne sluha o klicu in kakem opravi?ilu ter pra?anju kako si? To me je sedaj po enem mesecu prisililo v civilno to?bo .... In ja dobil bo priporo?eno pismo.... Jaz ?e vedno v strahu kadar sedem za volan, kje bom zavil s ceste k bo ker prletu nasprot.Drga? pa z bole?inami in delno gibljivostjo desne rame....bolni?ka poteka... Pred subarujem je micka evo 9 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Nejc1986 Napisano 20. junij, 2019 Prijavi Napisano 20. junij, 2019 Kaj naj re?em pasje obna?anje povzro?itelja....ne duha ne sluha o klicu in kakem opravi?ilu ter pra?anju kako si? To me je sedaj po enem mesecu prisililo v civilno to?bo .... In ja dobil bo priporo?eno pismo.... Jaz ?e vedno v strahu kadar sedem za volan, kje bom zavil s ceste k bo ker prletu nasprot.Drga? pa z bole?inami in delno gibljivostjo desne rame....bolni?ka poteka... Pred subarujem je micka evo 9In pravilno da gre? v to?bo.... Tudi jaz bi ?el. Sicer pa, vem da je to bolj slaba tola?ba,ampak ?e dobro , da ni (?e) huje... Upam da se bo? hitro porihtal in da ne bo kak?nih dolgotrajnej?ih posledic. Citiraj
mazdaman Napisano 21. junij, 2019 Prijavi Napisano 21. junij, 2019 Zakaj ga pa mora? to?iti? A ne gre preko zavarovalnice? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 21. junij, 2019 Prijavi Napisano 21. junij, 2019 To gre tak al tak vendar pokrivajo samo doloceno vejo s katere oni povrnejo. Ostalo je os.zamera. 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Bini Napisano 21. junij, 2019 Prijavi Napisano 21. junij, 2019 Spet bojo odvetniki slu?li,ti pa ne pri?akuj kaj dosti ker je odgovornost tako ali tako krita preko zavarovalnice,razen da je bil pijan,hitrosti pa tako ne morejo dolo?it,tak da..... Lp Citiraj
Slivka Napisano 25. junij, 2019 Prijavi Napisano 25. junij, 2019 V?eraj sem pa na Rebrnicah skoraj povzro?il nesre?o: se pripeljem iz Gori?kega konca, se pravi od Postojne proti Ljubljani in na Rebrnicah na lepem ni bilo ve? nobenega zastoja, zo?anega pasu, ?ikan, po?asne kolone, gradbi??a,... Sem bil tako zgubljen, da bi kmalu nesre?o povzro?il. Upam, da bodo kmalu spret tam vzpostavili normalno stanje, pripeljali stroje, postavili ograje in ?ikane, zo?ane pasove, kolone, gradbi??e, skratka, normalne pogoje... 1 Citiraj
uklopko Napisano 25. junij, 2019 Prijavi Napisano 25. junij, 2019 Ha ha ha....si pa pojava. Jah ?lovek se privadi vsakodnevnih zastojev, in ko jih ni ve? si kar na 1x 20min prej doma....uffff vi?ek ?asa le kaj bi z njim ha ha ha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zosek Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 V?eraj sem pa na Rebrnicah skoraj povzro?il nesre?o: se pripeljem iz Gori?kega konca, se pravi od Postojne proti Ljubljani in na Rebrnicah na lepem ni bilo ve? nobenega zastoja, zo?anega pasu, ?ikan, po?asne kolone, gradbi??a,... Sem bil tako zgubljen, da bi kmalu nesre?o povzro?il. Upam, da bodo kmalu spret tam vzpostavili normalno stanje, pripeljali stroje, postavili ograje in ?ikane, zo?ane pasove, kolone, gradbi??e, skratka, normalne pogoje... Na rebrnicah so zastoje odstranili ali na ravbarkomandi? (za ravbarkomando vem, za rebrnice pa ne ) Citiraj
Slivka Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 Uf, ja, vidi?, koliko me je zmedlo vse skupaj! Na Ravbarkomandi ja, ne na Rebrnicah. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 Eno vprasanje; na regionalni cesti je bila danes policijska patrulja , ki je merila hitrost. Policijsko octavio (torej ne provida) so imeli postavljeno na bus postajaliscu obrnjeno v kontra smer voznje. Voznik je z laserjem meril proti meni, zraven njega je sedel sopotnik... Predvidevam, da zadeva nikakor ne more slikati in bi me (vkolikor bi imeli namen) ustavili na licu mesta? Sprasujem zato, ker takega nacina merjenja ?e nisem videl. Ali so bili postavljeni izven vozila, ali je bil stacionarni radar, ali so bili postavljeni v smeri voznje (da so potem lazje sledili prekrskarju), ali pa so imeli cez par 100metrov ?e eno patruljo , ki je ustavila pekrskarja... Citiraj
x-layer Napisano 27. junij, 2019 Prijavi Napisano 27. junij, 2019 Eno vprasanje; na regionalni cesti je bila danes policijska patrulja , ki je merila hitrost. Policijsko octavio (torej ne provida) so imeli postavljeno na bus postajaliscu obrnjeno v kontra smer voznje. Voznik je z laserjem meril proti meni, zraven njega je sedel sopotnik... Predvidevam, da zadeva nikakor ne more slikati in bi me (vkolikor bi imeli namen) ustavili na licu mesta? Sprasujem zato, ker takega nacina merjenja ?e nisem videl. Ali so bili postavljeni izven vozila, ali je bil stacionarni radar, ali so bili postavljeni v smeri voznje (da so potem lazje sledili prekrskarju), ali pa so imeli cez par 100metrov ?e eno patruljo , ki je ustavila pekrskarja...Lani konec leta so mene ustavili tako, da so me iz avta izmerili v zadek avtomobila (do takrat nisem vedel, da je to mo?no/izvedljivo z obstoje?o opremo). V glavnem, po tem sta se gospodi?ni lepo z lu?kami pripeljali za mano in mi seveda spisali kazen.Jaz mislim, da ?e bi, bi te ustavili na licu mesta. Mogo?e so samo umerjali napravo Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.