Boss Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 A si mislil takole? ?e dobr, da mu kasneje le potegne zakaj se ostali tako postavljamo... mogo?e bi moral stopiti ven pa preveriti, kaj pi?e na tisti "?uda?ki" nalepki. Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 No,jaz sem bil v?eraj prou pozitivno presene?en... Pas se je naredil , ?im je hitrost kolone padla pod 40kmh... Edino ta captur pred mano ga je nekaj sral in ko je videl,da je samo on zajebal situacijo, se je ?e on spravil tja, kjer mu/nam je mesto. Citiraj
Matick Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 @boss, sem enkrat ze rekel, da teli z nalepkami najbolj jebejo sistem, ima nalepko, ampak je ne uposteva Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Meni so jo speezdili....magnetno... Citiraj
Bini Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 @boss, sem enkrat ze rekel, da teli z nalepkami najbolj jebejo sistem, ima nalepko, ampak je ne upostevaKer je bila ?e od prej?njega lastnika. Citiraj
Boss Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Meni so jo speezdili....magnetno...magnetna je dobra.... ?e kupuje? avto pa preverja? a je kje kitano. Citiraj
Bossek Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 https://photos.app.goo.gl/wH1BhWyGyZJZtrMS7 Se malo slabse vidi ... toda vidi se. 11. 2. nesreca proti primorski in lepo varnostni pas ... ampak seveda BMW ne bi bil BMW, ce ne bi to izkoristil in peljal po varnostnem pasu Citiraj
Boss Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Nima? kej, to so vozniki s posebnimi potrebami. Citiraj
Symon Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 "Danes zjutraj na avtocesti pri Podmilju: nalet ?estih vozil, ?tiri po?kodovane osebe. Potem pa se na fotografiji najdeta dva, ki ju nesre?a o?itno zabava. Povsem v duhu ?asa" Citiraj
Matick Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Ena beseda za take .... seljacine 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Ena beseda za take .... seljacineNe ?alit seljakov... "Danes zjutraj na avtocesti pri Podmilju: nalet ?estih vozil, ?tiri po?kodovane osebe. Potem pa se na fotografiji najdeta dva, ki ju nesre?a o?itno zabava. Povsem v duhu ?asa" To?no to! V duhu ?asa.... Po svoje pa so debilni tudi razni mediji,ki ?e spodbujajo tako po?etje v stilu "Po?ljite nam sliko in objavili jo bomo"... Ena ve?jih avto revij pri nas celo nagradi take "zanimive" fotke.. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. marec, 2020 Prijavi Napisano 11. marec, 2020 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10215735299390781&id=1092135884&set=gm.1509241315899583&source=57&refid=18&__tn__=EH-R Ni moja fotka... Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2020 Prijavi Napisano 25. marec, 2020 https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5e7b7ffed5881/andrej-ster Videl tole na Obvozni cesti malo prej... Sva s sodelavcem razmi?ljala za kak?en konvoj gre... Citiraj
gregc88 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 komaj bojo lahko prisli domu...pa vse papirje majo.... izbeglice pa ?ez ograjo prek 100 dr?av in nikomur nc ....cudni casi 1 Citiraj
Bini Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 komaj bojo lahko prisli domu...pa vse papirje majo.... izbeglice pa ?ez ograjo prek 100 dr?av in nikomur nc ....cudni casiTo kar pravi? je ?e mimo. Druga?e so pa sedaj vsi paso?i enakovredni,z nobenim ne more? nikamor! 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 A se ?e komu zdi ,da je folk ?e4x bolj divji / razpu??en za volanom te dni , ko je zaukazana karantena? 1 Citiraj
gregc88 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 je ja...velik bl sekajo ovinke izsiljujejo itd... pac tole bo fajn zjebalo marsikoga sploh starejse...pol bo groza ko bo preklic in vse na cesti nazaj naenkrat... groza 1 Citiraj
Symon Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 A se ?e komu zdi ,da je folk ?e4x bolj divji / razpu??en za volanom te dni , ko je zaukazana karantena? https://www.24ur.com/novice/slovenija/ceste-zaradi-pandemije-bolj-prazne-mocan-porast-voznikov-ki-divjajo-z-vec-kot-200-kilometri-na-uro.html Ampak naj pa ?e povejo, da od kar ni gne?e ni ve? nesre? na tem odseku. Tako, da pomoje je po cestah, kjer ti to opazi? isto. Manj prometa, bolj spro??ena vo?nja. Za ene pomeni to, da grejo lahko hitreje. 4 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 https://www.24ur.com/novice/slovenija/ceste-zaradi-pandemije-bolj-prazne-mocan-porast-voznikov-ki-divjajo-z-vec-kot-200-kilometri-na-uro.html Ampak naj pa ?e povejo, da od kar ni gne?e ni ve? nesre? na tem odseku. Tako, da pomoje je po cestah, kjer ti to opazi? isto. Manj prometa, bolj spro??ena vo?nja. Za ene pomeni to, da grejo lahko hitreje.Ja, se strinjam. Pretirana spro??enost... Razposajenost... 1 Citiraj
Alex Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Zavarovalnice imajo pribl. 60% manj ?kod zaradi nesre?.Se pravi, ljudje vozijo bolj spro??eno, hitreje, a je manj nesre?. Res je, da je manj prometa na cestah a zadnje tedne ne poro?ajo o ve?jih nesre?ah. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Zavarovalnice imajo pribl. 60% manj ?kod zaradi nesre?.Se pravi, ljudje vozijo bolj spro??eno, hitreje, a je manj nesre?. Res je, da je manj prometa na cestah a zadnje tedne ne poro?ajo o ve?jih nesre?ah.Ja, se strinjam... Saj tudi sicer niso vse nesre?e povezane z brezbri?nostjo... No... 60procentov manj ?kod... Verjetno pa prometa ni zgolj 60% manj? 1 Citiraj
Alex Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Ja, se strinjam... Saj tudi sicer niso vse nesre?e povezane z brezbri?nostjo...No... 60procentov manj ?kod... Verjetno pa prometa ni zgolj 60% manj?Ne vem, koliko ga je manj.Za ?kode sem pa siguren. Za podatek vem iz prve roke. 1 Citiraj
Boss Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 A se ?e komu zdi ,da je folk ?e4x bolj divji / razpu??en za volanom te dni , ko je zaukazana karantena?Ne, sem vsak dan na obvoznici... niti enega nisem videl, da bi po?enjal kaj nevarnega. Razen Italijanskih, Ukrajinskih in Romunskih kamionov. Zdej ne vem, a so se zajebavali s tisto foro s konvoji al je zdaj bolj pomembno stra?it ob?inske meje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.