Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Deeyan napisal:

tocno tega pa nebom nikol razumel, mas avto s full led lucmi, zarnice pa mores met obvezno za rezervo... zakaj ze? 🤔🙄

Zakonske določbe izpred pol stoletja in nikoli updejtane.

33112_1.png

Napisano

@Jest lepo, da je tip cool in osladno prijazen, ampak tukaj je precej stvari, ki bi lahko šle narobe. Lovljenje avta je smiselno le zaradi prepoznave tablice potem pa prepustit zadevo ustreznim organom. Nikoli ne veš s kakim osebkom bi lahko imel opravka. Če je bla voznica res čist panična bi lahko naredila še kakšno večjo neumnost. Potem takega videa verjetno nikoli ne bi videli.

Po drugi strani pa je to problem saj je šlo za hit&run situacija, katero bo odnesla brez lekcije, da se to ne dela. Hja lahko bo naslednjič pešec na vrsti pa bo odpeljala kot, da ni nič. Ne vem, ampak ljudje ne smejo dobiti potuho v takih situacijah, ker ona se iz te situacije ni čist nič naučila.

Če pa gledamo iz strani coolguy-a pa izgleda kot trener čustvene inteligence, saj je v samem začetku preprečil morebitni konflikt oziroma Karen izpad. Tu pa vsa čast, ampak kot sem napisal v začetku - lahko bi naletel na drugačno osebo pa ne bi niti uspel dokončati prve povedi.

33112_1.png

Napisano
5 hours ago, Boss said:

Zakonske določbe izpred pol stoletja in nikoli updejtane.

Pa varovalke not so tud se ta stare, danes pa skoraj vsi se majo ta male

Napisano
7 minutes ago, marko91 said:

Pa varovalke not so tud se ta stare, danes pa skoraj vsi se majo ta male

Zdej so ze tamale spremenile obliko

Screenshot_20210318_221503_com.huawei.browser_edit_398201309419966.jpg

Napisano

Pa prva pomoč v avtih. Je enaka že štirideset let, odkar vozim. A verjamem, da 99% voznikov ne ve niti tega, kaj škatla za prvo pomoč vsebuje ne pa še, za kaj in kako se kaj uporablja. Prav je, da jo imamo v avtih a bi morali malo posodobiti vsebino z res nujnimi stvarmi, ki bi jih znal vsak uporabiti. 

Napisano

Jaz sem jo zadnjič en dan (sicer star datum ampak za v delavnico je dobra), ko sm se nekaj ranil v nogo.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 8 urami je FuManchu napisal:

Jaz sem jo zadnjič en dan (sicer star datum ampak za v delavnico je dobra), ko sm se nekaj ranil v nogo.

Jaz sem jo pred kratkim... Kolesar padel, poškodba rame... Tisti povoj iz prve pomoči mimoidočega avta je bil živa žalost... 

V privat avtu imam ruzak z dopolnjeno opremo, obstoječa prva pomoč pa je zgolj za policaje in tehnične preglede. 

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Na fbju se čudijo tej prometni ureditvi. Saj ni čudno, da je tako kot je. Kakšne bedarije se prebere... Kje je prepovedano, kje ni prepovedano... A sem edini, ki je izgleda barvno slep, ker jebemu, da ne vidim znaka za prepoved.

Screenshot_20210411_202106_com.android.chrome.jpg

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Na fbju se čudijo tej prometni ureditvi. Saj ni čudno, da je tako kot je. Kakšne bedarije se prebere... Kje je prepovedano, kje ni prepovedano... A sem edini, ki je izgleda barvno slep, ker jebemu, da ne vidim znaka za prepoved.

Screenshot_20210411_202106_com.android.chrome.jpg

Sej u bistvu ni znaka za prepoved. Js tole razumem kot znak za konec steze za kolesarje in začetek steze za pešce in kolesarje

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 1 minuto je Deeyan napisal:

Sej u bistvu ni znaka za prepoved. Js tole razumem kot znak za konec steze za kolesarje in začetek steze za pešce in kolesarje

Pravilno razumeš. :) na fbju pa doktorirajo... 

• Všeč 3
  • Začuden 1
Napisano

Men je tole čist OK. Ja je velik znakov, ker je steza za pešce pregrajena in morajo pešci na kolesarsko. Zato pa je prečrtan znak za rezervirano za kolesarje in je dodan znak, da gre od tam naprej za mešano cono kolesarji plus pešci.

Znaki za prepoved pa so okrogli rumeni z rdečo obrobo in tukaj res ni nobenega takega. Mogoče mede malo znak na levi, ki pa samo sporoča, da morajo kolesarji obvezno na kolesarsko stezo, katero pa si začasno v tem trenutku delijo s pešci.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Bo kdo se toplo vodo odkril 😂

Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

To je v Kp blizu mene. 😊

Vem, tu sem 2leti nazaj na diagonali  pisano gledal, ko sem se komaj privlekel iz Kopra do Portoroža 😂😂

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

To je v Kp blizu mene. 😊

Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? 

Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? 

Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊

Napisano
pred 11 urami je Nejc1986 napisal:

Kolega iz Bosne bi rekel... svi pametni, a nikog nema:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Na FB je itak preveč "doktorjev", ki pa v bistvu bolj malo uporabnega povedo. Večinoma mlatijo prazno slamo cele dneve. 

Če bi to silno energijo porabili za kaj bolj pametnega, bi nam šlo veliko bolje. 😉

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano
pred 10 minutami je FuManchu napisal:

Svasta peecka rodi, samo pameti neče :)

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊

Zakaj pa so zagradili? To je priobalni pas in kar tako ne smejo zagrajevat.

33112_1.png

Napisano
pred 33 minutami je Boss napisal:

Zakaj pa so zagradili? To je priobalni pas in kar tako ne smejo zagrajevat.

Kolikor vem urejajo nabrežino. 

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Kolikor vem urejajo nabrežino. 

To je še popotov projekt- novo kopališče. 🤗

Napisano

Tale pa zmaga (pobrano s FB)... 

E5E41230-82B0-4EAD-B778-5E6D192BDED4.thumb.jpeg.2f8f62f16cb88cdd1cb241d44627aaa8.jpeg

V komentarjih je potem pojasnilo, da je voznik kombija, ki je avtor fotke, slikal prej, ker je tako "tvegano" parkiral" ... zato na veliki fotki ni listka za brisalci ... 🙃

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Narobe je prebral... Konj je podpis tega, ki je listek pisal.

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.