Alex Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 pred 52 minutami je sportman333 napisal: kar mene še bolj preseneča pa so razni frajerji in lepotke, ki se vozijo z raznimi (novimi) oh in sploh super audiji, bmw-ji, mercedezi ali drugimi znamkami, potem jih pa vidiš ko držijo mobitel v roki in pred usti ter strastno govorijo v telefon.....WTF, a si ne znajo urediti povezave gsm in sistema v avtu za klice :):), to mi je res skrajno nerazumljivo.....(moj oče ki ima 10.let starega megana ima vzpostavljeno bluetooth povezavo za gsm v avtu), ahh.... Kje pa piše, da če so jim očkoti kupili te silne avte, da so jim kupili zraven tudi pamet? Te se ne da. 😊 2 1 Citiraj
mazdaman Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 pred 12 urami je TBA napisal: Tole morm pa tud sam preverit pr svojem če se mi zadne luči prižgejo, ker skos furam s samodejnimi oz automatkim lučmi ki jih preklapla glede na senzor, sam msim da mi svetjo k zjutri se vidi odsev v cestnih znakih če pogledam zadn špegu🙃. Pali pazi ko je zunaj še svetlo a je hkrati megla ali dež ti avto ne bo preklopil iz dnevnih luči ker ima samo svetlobni senzor. Tako moraš sam ročno preklopiti za ta čas. To so stvari o avtu ki se jih je potrebno naučiti. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
DonFelipe Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 Ja to z temi dnevnimi je res bizarno postalo. Jaz jih prižgem enostavno na klasičen način oziroma avtomatsko nekaj sekund po tem ko štartam avto in s tem najmanj trpijo akumulator, štarter, alternator in ostale komponente, jaz pa imam čisto vest. Priporočam pa vam da na odsekih kjer je veliko kreljotov imate tudi čez dan prižgane dolge luči da jih opozorite da niso sami! Nikakor pa vam ne priporočam kombinirate meglenk z dnevnimi lučmi ker s tem samo zmedete nasprotnike oziroma mislijo da se jim približuje motor tako kot ponoči. Najbolj so pa smešni tisti ki vozijo stare kripe in ne znajo speljevati na klancu z navadnim menjalnikom ter lezejo nazaj in te skoraj poljubijo v nos tvojega avta. Kaj so pozabili na speljevanje s pomočjo ročne zavore? Da o tem kako par kilometrov še vohaš vonj njihove sklopke ne govorim. Citiraj
TBA Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 pred 43 minutami je mazdaman napisal: Pali pazi ko je zunaj še svetlo a je hkrati megla ali dež ti avto ne bo preklopil iz dnevnih luči ker ima samo svetlobni senzor. Tako moraš sam ročno preklopiti za ta čas. To so stvari o avtu ki se jih je potrebno naučiti. Sej ce mas avtomatiko tko meglenke ne delajo in mors iz avtomatskega prestavit na nočne da lahko potem vklopiš meglenke. To sem si že cajt uzel in probaval na parkingu kak to funkcionira🙂 Citiraj
DonFelipe Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 Odvisno od modela in njegove vezave. Sem pa opazil kako nekateri prižgejo prednje meglenke in parkirne luči ter se frajarijo. Citiraj
TBA Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 tega zadnjih par let pri nas skor da ne opazim, je blo pa ene 10-15let nazaj to zlo popularno Citiraj
50keda Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 Meglenkarje tudi js zadnje čase težko prenašam. V soboto se peljem v nalivu ponoči in seveda nekateri že meglenke užigajo. Ne vem če ljudje vedo al ne, da se vidljivost zavor s tem zmanjša oz. se celo izniči v kolikor tretja zavorna luč ne dela ali pa je blizu ostalih (limuzine), vrjetno se o tem ne premišljuje. Najbolj žalostno pa je, da če uporabijo meglenke, jih ponavadi ne ugašajo tam kjer potrebne niso, recimo se potem pelje 2km po tunelu meglenka pa ostaja prižgana. 4 1 Citiraj
Janez007 Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Imam občutek, da bo CX-60 kmalu zastarela ... voznik pa kitajc Citiraj
DonFelipe Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Odlično si to pogruntal. Danes po tem receptu izdelujejo modele na osnovi estetske in elektronske note. Kako si pa iz tega doktoriral? Citiraj
Tilen5 Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 cx 70 ali cx 90 kot sta bile napovedani Citiraj
DonFelipe Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Deluje kot plagiat Volva S90 in V90 Vsi prehajajo nazaj na številke vključno z Renaultom Citiraj
Slivka Napisano 11. oktober, 2022 Prijavi Napisano 11. oktober, 2022 To je to, kar jaz ves čas dopovedujem, pa nihče ne razume: obremenitev se meri v kg in ne v m3... Citiraj
DonFelipe Napisano 11. oktober, 2022 Prijavi Napisano 11. oktober, 2022 Očitno so prešpricali učne ure fizike v OŠ. Citiraj
Boss Napisano 11. oktober, 2022 Prijavi Napisano 11. oktober, 2022 Če bi poleti vsakega prikoličarja ustavili, si upam trditi, da jih vsaj polovica presega največjo dovoljeno maso. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 11. oktober, 2022 Prijavi Napisano 11. oktober, 2022 pred 2 urama je Boss napisal: Če bi poleti vsakega prikoličarja ustavili, si upam trditi, da jih vsaj polovica presega največjo dovoljeno maso. Seveda, ker nihče prej ne zapelje na tehtnico katera je povrh še brezplačna. V Avstriji in Italiji se ti bom zapičil v vsako malenkost. 2 Citiraj
Civic Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 Pri povratku v nedeljo iz Kvarnerja sva (da ne drsava vedno istih ovinkov čez Knežak) v Rupi zavila za Kozino ... pripeljeva do meje Pasjak/Starod in manjša kolona (cca 10 avtomobilov) ... ampak gre vse skupaj nekam počasi (2 do 3 minute za en avto) ... ko le prilezeva bližje pa nama je jasno: naš obmejni policist je ob priliki kontrole dokumentov vsakemu vozniku kar čez okence opravil še alkotest ... no vozniki enoslednih vozil pa smo bili spuščeni v SLO brez tega opravila-še kontrole ni bilo, le Nemca na Hondi pred nama je vprašal: "cuzamen?" in on "najn" , potem zapeljem do njega in isto: "A sta skupaj?" ... prikimam in pičiva dalje. Citiraj
Bini Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 Sem slišal, da imajo akcijo preverjanja alkoholiziranosti, sploh v nočnih urah! 👍 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 (urejeno) Pa ne-le-na mejnih prehodih ob turističnih točkah ampak tudi na meji med občinami. Popravljeno 12. oktober, 2022 od DonFelipe 1 Citiraj
Bini Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 pred 6 minutami je DonFelipe napisal: Pa ne-le-na mejnih prehodih ob turističnih točkah ampak tudi na meji med občinami. Tako ja.... 😛 Citiraj
Boss Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 Pa mimgrede ti še PCT preverijo... glih tolk, da se ne pozab. Citiraj
Tilen5 Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 (urejeno) Grem z dela domov, ni blo 500m slišim, da se mi hitro policija približuje. Pogledam v vzvratno ogledalo vidim policaje ki preganjajo Italijana v nekem znižanem spimpanem peđoju 206. Hitro pristavim in se umaknem skrajno desno oni pa komaj mimo kolkr je dalo v slep ovinek, da so obem gume cvilile (bog ne daj da bi se kdo pripeljal nasproti) naredim 2 kilometra so ga imeli ustavljenega pri strani. En policaj je krilil z rokami drugi je imel vperjeno pištolo v voznika 😅. Kot v filmih. Na srečo smo vsi celi Popravljeno 12. oktober, 2022 od TiEn 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 (urejeno) pred 2 urama je Boss napisal: Pa mimgrede ti še PCT preverijo... glih tolk, da se ne pozab. Tega ni več, to je zgodovina. Kovidirajo samo še v nekaterih ustanovah... in kar je zanimivo da ima vsak DSO svojo politiko. Pred eno uro je TiEn napisal: Grem z dela domov, ni blo 500m slišim, da se mi hitro policija približuje. Pogledam v vzvratno ogledalo vidim policaje ki preganjajo Italijana v nekem znižanem spimpanem peđoju 206. Hitro pristavim in se umaknem skrajno desno oni pa komaj mimo kolkr je dalo v slep ovinek, da so obem gume cvilile (bog ne daj da bi se kdo pripeljal nasproti) naredim 2 kilometra so ga imeli ustavljenega pri strani. En policaj je krilil z rokami drugi je imel vperjeno pištolo v voznika 😅. Kot v filmih. Na srečo smo vsi celi A to je bilo v občini Nova Gorica? Na radio Robin so danes trobili kako so ustavljali ene ki so organizirali dirke v bližini. Popravljeno 12. oktober, 2022 od DonFelipe 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 Občina Ajdovščina, takoj izven naselja Dobravlje. Bil je pa en star p206 pomoje konjica okoli 100 itak, da jim ne bo ušel. Citiraj
DonFelipe Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 Ja zanimivo da poševnookih ne ustavljajo, samo športnike in švabsko sveto trojico. 206ka pa je od nekdaj zanimiva tudi za vlomilce Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.