Bini Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Evo, včeraj pri nas zvečer.... 😊 Kam kaj spadamo.... 🤔😉 VID_20240608_225248.mp4 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Glede na to, kako muziko slovenski izvajalci vrtijo...ni druge. 1 Citiraj
sportman333 Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij pred 2 urama je Bini napisal: Evo, včeraj pri nas zvečer.... 😊 Kam kaj spadamo.... 🤔😉 VID_20240608_225248.mp4 S tako muzko na vas😂🤣 Citiraj
Bini Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Dokler takole folk na vasi nori je vse vredu..... Mi smo skromni ljudje in nimamo denarja za Sidartho ali Modrijane. Imaš tole ali pa nič... Veliko pa predvsem pomeni dobra družba.... 😉 2 Citiraj
Matick Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Danes je bil pa na gorenjski avtocesti pri vodicah kar en manjši masaker. Nekej je ležalo na voznem pasu, in ko sem šu jest mimo, je bilo ob cesti ene 7 avtomobilov parkiranih, vsi s praznimi gumami 1 Citiraj
Jest Napisano 14. junij Avtor Prijavi Napisano 14. junij pred 55 minutami je Matick napisal: Danes je bil pa na gorenjski avtocesti pri vodicah kar en manjši masaker. Nekej je ležalo na voznem pasu, in ko sem šu jest mimo, je bilo ob cesti ene 7 avtomobilov parkiranih, vsi s praznimi gumami To sem pa zjutraj opazil na FB v eni skupini ... null Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 14. junij Avtor Prijavi Napisano 14. junij Nerodno parkiranje ... https://www.youtube.com/watch?v=DQ_xRTNF_Gs 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij (urejeno) pred 8 minutami je AmpeR napisal: Prehitela me je ponižana CX5. Zanimivo. Nekateri kupijo povišan avto, zato da ga potem znižajo. 😂 Popravljeno 14. junij od etcho 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Pred eno uro je etcho napisal: Zanimivo. Nekateri kupijo povišan avto, zato da ga potem znižajo. 😂 In dvakrat plačajo. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 14. junij Avtor Prijavi Napisano 14. junij pred 3 urami je etcho napisal: Zanimivo. Nekateri kupijo povišan avto, zato da ga potem znižajo. 😂 Eni jih pa višajo 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij pred 37 minutami je Jest napisal: Eni jih pa višajo Ja, eni pa visoke višajo.... 🥴😉 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Ko smo prej debatirali, a smo Balkanci al ja. Tu lepo piše: Northwestern Balkan. 1 Citiraj
Boss Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Zarad mene si ti lahko na balkanu, jaz definitivno nisem. 2 Citiraj
Bini Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Kaj pa amerikanarji vejo kje je balkan.... 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 5 urami je Boss napisal: Zarad mene si ti lahko na balkanu, jaz definitivno nisem. Če sem jaz na balkanu, pa mislim, da sem severneje k ti 😀 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 21. junij Prijavi Napisano 21. junij Vem kam spadamo geografsko, vem pa tudi kam spadamo karakterno 😀 Sploh, če nas primerjam s severnimi susjedi 😀 1 Citiraj
Bini Napisano 21. junij Prijavi Napisano 21. junij In kak je zaključek, štajerci nismo balkanci, jih je pa fino obiskat tu pa tam.... 🍺🥩👌😉 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij A vas Juraj Šebalj kateri je pol slovenec ni nič naučil kako se obnašati v prometu? 2 Citiraj
Jest Napisano 13. julij Avtor Prijavi Napisano 13. julij Kaj je treba narediti, da takim bedakom ne bi prišlo na misel, da se ustavljajo pod nadvozi? 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij Ena rešitev je, da se nadvoze podre😁 1 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.