jstdoma Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september pred 2 urama je Slivka napisal: Sploh ne bom komentiral... Potem tudi tole ne rabi komentarja 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september A se pripravlja kakšen Mazda-piknik? 1 2 Citiraj
Boss Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september Raje priznaj, da si Fuchwagna zamenjal za tole. So mel pri Fordu akcijo: "Pripelji starega Forda na avtovleki, odpelji pivo v isti teži" 4 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Nekateri so talenti, to jim je treba priznati. Ampak tudi meni se kdaj pa kdaj userje... 1 4 3 Citiraj
Jest Napisano 18. oktober Avtor Prijavi Napisano 18. oktober Ali mora biti taka prikolica homologirana? 🤪 29.407 Aufrufe · 92 Reaktionen | Tale pa si upa ❗️😁 | extra24.si WWW.FACEBOOK.COM Tale pa si upa ❗️😁. 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober (urejeno) pred 2 urama je Jest napisal: Ali mora biti taka prikolica homologirana? 🤪 29.407 Aufrufe · 92 Reaktionen | Tale pa si upa ❗️😁 | extra24.si WWW.FACEBOOK.COM Tale pa si upa ❗️😁. Folk je nor, dobesedno. Zaradi take lahkomiselnosti voznika BMW (norca), lahko nekdo izgubi življenje. ... mimogrede, pred eno uro sem na štajerski avtocesti prehitel Mazdo 3 ... ... pa na poti iz službe še spredaj razbito sinjemodro Mazdo 6 limizino ... med tuneli pod Golovcem ljubljanske obvoznice ... Popravljeno 18. oktober od Janez007 3 Citiraj
Jest Napisano 6. november Avtor Prijavi Napisano 6. november @Slivka, ali pričakuješ kakšno robo? 1 1 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Ne, jaz kar sam pripeljem. BTjka pa to... 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. november Prijavi Napisano 12. november Ne bom komentiral... Pod vplivom alkohola po vipavski hitri cesti kar dva v napačno smer - Robin WWW.ROBIN.SI Martinov konec tedna bi se za dva voznika in še za marsikoga na hitri cesti cesti to soboto končal tragično. Voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola, so pol 1 Citiraj
Bini Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Petnajstega smo in tako smo se poslovili od lepih opicanjenih feltn in gum.... Oči me bolijo, ko vidim kaj vse folk vozi zdaj.... 😵💫🫣 Razumem ta nižji razred, ki nima denarja ne pa lastnike MB, BMW, VOLVO itd.... 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Saj še ne pomeni, če voziš "premium" Nemce, da imaš denar pod palcem😁 ponavadi taki kekec paštete mažejo na kruh... 2 1 Citiraj
50keda Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Paštete so čist ok, letne gume danes v tem soncu pa tudi Tk da za tole temo je vse uredu, če le to ne pomeni, da ker jejo paštete zdaj še bolj cijazijo ali pa nalagajo več stiropora na strehe: 2 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Zdaj pa samo da malo burja potegne... 2 Citiraj
FuManchu Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Tako sem jaz peljal z avtom in prikolico kameno volno naloženo Zadaj pa tast še eno rundo. Sem samo molil, da ne bo pihalo preveč. 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano petek ob 15:58 Prijavi Napisano petek ob 15:58 pred 5 urami je Slivka napisal: Zdaj pa samo da malo burja potegne... je že vedel kdaj ven, glih danes je nehala pihati burja Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:41 Prijavi Napisano torek ob 06:41 SAJ NI RES, PA JE! Po primorski avtocesti se je z avtomobilom peljal po treh kolesih WWW.REGIONALGORISKA.SI Včeraj nekaj minut pred 20.00 je prišlo do prometne nesreče na primorski avtocesti pred... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 13:43 Prijavi Napisano torek ob 13:43 Ajdovščina: 35-letnica z električnim skirojem po hitri cesti WWW.ZURNAL24.SI Pod vplivom drog s skirojem na hitro cesto. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano torek ob 13:49 Prijavi Napisano torek ob 13:49 pred 4 minutami je Slivka napisal: Ajdovščina: 35-letnica z električnim skirojem po hitri cesti WWW.ZURNAL24.SI Pod vplivom drog s skirojem na hitro cesto. Počakaj da Bini nekaj ubode. Potem ne bo po hitri, ampak po avtocesti. In to ne da bi bil pod vplivom. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Trije na mopedu = preobremenitev vozila. Brez čelade = tvegano početje in nevarnost hujših poškodb. Neregistrirano vozilo = možnost, da vozilo ni tehnično brezhibno, torej je to tvegano početje. Vožnja brez vozniškega izpita = ... ... ... ... Ko so ga policisti želeli izločiti iz prometa, se na znake ni odzval, ampak je še pospešil in se zaletel v avtobus. In zdaj bi radi prikazali, da so za to krivi policisti... UVEDEN IZREDNI NADZOR NAD DELOM POLICISTOV: So pri zasledovanju mopeda pri Hrvatinih ukrepali pravilno? WWW.REGIONALGORISKA.SI Na Policijski upravi (PU) Koper so potrdili, da so uvedli nadzor nad delom policistov glede... A sem jaz kaj zgrešil? Se pravi, naslednjič lahko peljem pijan po cesti z neregistriranim vozilom in nepripetim varnostnim pasom, če se me pa policaj slučajno drzne ustavljati, pa pohodim gas. In če pride do nesreče, se spravim na policaja, da je šlo za nesorazmeren ukrep... Nekam čudno so si to zamislili... 1 Citiraj
Agerg Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Tu je vprašanje sin koga je bil na mopedu. Drugače se pa strinjam s tabo. Samo, ne vem če bo za tebe enako veljalo, če tole preizkusiš... Če ja kaj resnice v tem kar govorim, potem se nedotakljivost nekaterih dviguje na previsoke nivoje. Seveda pa policisti s svojim velikokrat čudim pristopom (problem privzete prevelike avtoritete, ki v primeru napake ni odgovorna za nič) ne pomagajo v celotni zgodbi... Popravljeno pred 3 urami od Agerg 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Danes ob 6, dohitim v ovinku avto brez luči,..spredaj je zgledalo, da so vsaj neke stare pozicijske svetle,..nevem kako po temi ne opaziš, da si brez luči. Sem blendal ma gospod ali gospa ni jebala 5 posto. 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je Tilen5 napisal: Danes ob 6, dohitim v ovinku avto brez luči,..spredaj je zgledalo, da so vsaj neke stare pozicijske svetle,..nevem kako po temi ne opaziš, da si brez luči. Sem blendal ma gospod ali gospa ni jebala 5 posto. Isti k***c kot tisto, k srečaš pacienta z dolgimi lučmi sredi belega dneva. Mu blendaš, trobiš... Nič. 1 Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Tilen5 napisal: Danes ob 6, dohitim v ovinku avto brez luči,..spredaj je zgledalo, da so vsaj neke stare pozicijske svetle,..nevem kako po temi ne opaziš, da si brez luči. Sem blendal ma gospod ali gospa ni jebala 5 posto. Sem se pred nekaj dnevi zvečer vozil iz ljubljanske južne obvoznice proti šentviškem predoru in je bil prav tako en kombi brez luči (niti spredaj ni imel nič prižgano). Sem videl, da mju je blendal že en drug, ki je bil direktno za njim... Jaz sem ga prehiteval in mu ravno tako blendal... pa nič... Pomoje sploh ni vedel, da mu kdo blenda in da se vozi ponoči okoli brez luči ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.