Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

In potem se bo čudil, ko se bo eden nekje zabil v njega...🤬

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Po nekaj časa je za spremembo "beli" ne črni petek.... ?zmeden?

IMG_20241122_072816.jpg

Popravljeno od Bini
  • Všeč 3
  • Ljubim 2
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Po nekaj časa je za spremembo "beli" ne črni petek.... ?zmeden?

IMG_20241122_072816.jpg

Pri nas tudi ena snežinka ni padla.

• Všeč 2
  • Žalosten 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je Hixxy napisal:

Srečno pot in hvala ker ste!

Malenkost, hvala enako.... 🤗😉

Napisano

Današnji "izsiljevalec"... 

Tale kombi (SEGON) bi lahko komot malo zmanjšal in se na glavno (prednostno) cesto vključil za menoj, ker je bilo vse prazno... tako se je pa kar vrinili pred mano, tako, da sem jaz moral malo zmanjšati hitrost ... Na naslednjem križišču je pa za piko n "i" prevozil še rdečo luč ... Sicer tam resda ni nikogar ogrožal... samo vseeno... Jaz se v takem primeru vedno ustavim...

• Zmeden 1
  • Žalosten 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
5 hours ago, Jest said:

Današnji "izsiljevalec"... 

Tale kombi (SEGON) bi lahko komot malo zmanjšal in se na glavno (prednostno) cesto vključil za menoj, ker je bilo vse prazno... tako se je pa kar vrinili pred mano, tako, da sem jaz moral malo zmanjšati hitrost ... Na naslednjem križišču je pa za piko n "i" prevozil še rdečo luč ... Sicer tam resda ni nikogar ogrožal... samo vseeno... Jaz se v takem primeru vedno ustavim...

Jest, nočem biti pikolovski, samo tole javno objavljanje je po mojem laičnem vedenju v nasprotju z zakonom in niti ne najbolj etično, ne glede na kršitve CPP.

Citiram: "Za javno objavo zasebnih posnetkov dogajanja na cesti, če vsebujejo tudi osebne podatke drugih posameznikov, mora imeti avtor posnetka pravno podlago v zakonu ali osebni privolitvi zadevnih posameznikov. Glede možnosti za sankcioniranje avtorja opozarjamo na možnost podaje kazenske ovadbe zavoljo suma storitve kaznivega dejanja po 1. odstavku 143. člena KZ-1 oz. podaje prijave Pooblaščencu zavoljo suma storitve prekrška po 1. točki 1. odstavka 91. člena ZVOP-1. Obenem lahko v primeru, da vam je z objavo nastala škoda, od avtorja po splošnih pravilih o odškodninski odgovornosti zahtevate tudi odškodnino."

Vir: 

Napisano

Tu se strinjam. Uradno se tablica ne sme videt. Ostalo ni osebni podatek.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.