Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Nisi nič adaptar potreboval za fiksirat? Vidim, da imaš drugače narejeno kot moj c max.
-
Tudi jaz sem na amazonu naročil filter olja, mann, za mislim da 9 eur, "na zalogo" sem rabil v košarici da dobim zastonj poštnino ne sekiraj se, naroči olje in ga hrani na sobni temperaturi čeprav za 1 leto se mogoče še spremeni cena al pa dajo ven drugo olje edit: tole sem naročil, tudi prejšnjič že https://www.amazon.de/-/en/dp/B016TFK7IO ampak nevem a je isti za dizla, jaz sem šel po mann katalogu
-
Ja, vozila se je na sovoznikovem sedežu pred letom, ko so mi na Avtotehni dali dizelskega na kratko testno vožnjo... Pač človek upa, da se bo navadila na večji avto, saj je pred leti štartala na Kii Pride in Yarisu in je do danes "zrastla" do Qashqai-ja. CX-60 je dejansko velik avto, jaz sem rabil kar ene 2-3 tedne, da sem se navadil. Za prvi avto doma in neke izvenmestne ture je super, za po mestu in javne parkinge pa verjetno kaj manjšega bolj sede... Ne, nobenih težav nima. Pač privoščil sem si avto po svojem okusu, ker sem večinoma vozil službene avte vsaj 1-2 razreda nižje in upal, da bo ostal doma ženi, ko bom spet na službenem. Saj ni rečeno da bo na koncu šel od hiše, ampak zaenkrat pač tako kaže, jaz pa uživam dokler gre 😀
-
Cool Blue Intense in Night Breaker niso iste žarnice 😉 Po sliki sodeč, si imel Cool Blue.