Bini Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 5 urami je Slivka napisal: Če je avtobus širok 2,5 metra, podvoz pa 2,2 metra, koliko podvozov potrebuješ, da gre avtobus skozi? Danes v Zagrebu... Ta podvoz je narejen za takelele.... 😉 Citiraj
Jest Napisano 15. marec Avtor Prijavi Napisano 15. marec Temu se pa mudi ... 🤔 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
samSimon Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec In čez 1 kilometer se mu na rdečmu semaforju pripelješ spet za rit. Pol pa vidi kolk je profitiral 😄 1 2 Citiraj
etcho Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Žal taki ne vidijo, važno, da je spredaj in prvi. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec YouCut_20250315_184354151.mp4 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec pred 10 urami je Jest napisal: Temu se pa mudi ... 🤔 Sele zdaj sem opazil da so tablo za prednostno premaknili pred prehod,vcasih je bila za, pa da je tam tabla Medvode....zakaj ze ce je ze prej mal za Ancko? Res skoraj vsak dan grem k našim ko sem doma, pa nisem videl So mi pa ukradli 'rodno' Presko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Očitno je bil danes res en poseben dan. Od izsiljevanja prednosti, do Italijana, ki ne ve kaj je stop znak, niti, da nimaš prednosti, niti kaj je desno pravilo. Pogled je imel pa kot krava, ki stoji na tirih in se ji bliža vlak. Zadnje pa ne vem, a je blo zanalašč na prazni AC, notri pa dva starostnika, ki bi morala ob takem vremenu bit doma na toplem, ne pa da se spravita na cesto delat pizdarije. Citiraj
Jest Napisano 8. april Avtor Prijavi Napisano 8. april Spet en nestrpnež... prehitevanje po desni, brez smernikov (itak... BMW ) ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 58 minutami je Jest napisal: Spet en nestrpnež... prehitevanje po desni, brez smernikov (itak... BMW ) ... Tudi AUDI zna to..... 😁🫣😉 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 4 urami je Bini napisal: Tudi AUDI zna to..... 😁🫣😉 Bini, ne mi čez Audije 😛 😆 2 Citiraj
Bini Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 8 minutami je MazdaBoy napisal: Bini, ne mi čez Audije 😛 😆 Saj veš zakaj so tisti sončki zgoraj.... Citiraj
Boss Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 4 urami je Shrek napisal: Premium vozila nasploh... 😇 A pol CX-30 z nedinotom tud? 🤣 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Pred eno uro je Boss napisal: A pol CX-30 z nedinotom tud? 🤣 Ampak samo, če je premium rdeče barve in premium tablic... 2 Citiraj
Shrek Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 3 urami je Boss napisal: A pol CX-30 z nedinotom tud? 🤣 To si ti napisal... pred 2 urama je Slivka napisal: Ampak samo, če je premium rdeče barve in premium tablic... Lopata... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.