Alex Napisano 29. junij, 2023 Prijavi Napisano 29. junij, 2023 pred 3 urami je Bini napisal: Trčila sta tovornjak in avtodom, zaprta je mariborska vzhodna obvoznica - N1 N1INFO.SI Zaradi prometne nesreče med izvozom in uvozom Maribor center proti Dragučovi, Šentilju... Texsas. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 29. junij, 2023 Prijavi Napisano 29. junij, 2023 Texsas. To je isti odsek kje poka že leto dni, nazadnje smo se pogovarjali o tovornjakih v tunelu, po moje bo najbolje da naredijo omejitev na 60 km/h ( in to 5 km pred in 5 km po tem delu) za naslednji dve leti, ko bodo morda končana dela na tem odseku.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
godlike Napisano 29. junij, 2023 Prijavi Napisano 29. junij, 2023 Samo odsek ni nič groznega. Kot da je kako magnetno polje spodaj al pa radon uhaja 🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 29. junij, 2023 Prijavi Napisano 29. junij, 2023 Mogoče je pa tam le 4G/5G signal prešibak in se film na tablici zatika pa živčki popustijo. 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. junij, 2023 Prijavi Napisano 30. junij, 2023 Ampak od avtodoma (ali pa počitniške prikolice) po prometni nesreči pa tudi ne ostane dosti. Malo plastike in vezane plošče, pa kakšna blazina... 2 Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2023 Prijavi Napisano 30. junij, 2023 Za kam prikolice je nejveč RVC-ja pri izdelavi in prodaji.😜 Citiraj
g.Wankel Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 Ko se ti mudi na parado ponosa... https://www.24ur.com/novice/slovenija/promet_13.html Screen_Recording_20230701_183549.mp4 2 2 Citiraj
sportman333 Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 so imeli več sreče kot pameti...., in seveda BMW mentaliteta 100% v vsem svojem sijaju in pomenu....... 5 Citiraj
Shrek Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 Zato ne maram BMW na dvorišču. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 Pred eno uro je g.Wankel napisal: Ko se ti mudi na parado ponosa... https://www.24ur.com/novice/slovenija/promet_13.html Screen_Recording_20230701_183549.mp4 39.36 MB · 0 prenosov Ko misliš,da si že videl vse,potem pa tole..... Citiraj
FuManchu Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 Pred eno uro je g.Wankel napisal: Ko se ti mudi na parado ponosa... https://www.24ur.com/novice/slovenija/promet_13.html Screen_Recording_20230701_183549.mp4 39.36 MB · 0 prenosov Bolj na parado tistih, ki nimajo v glavi čisto nič 🤬 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 pred 23 minutami je Shrek napisal: Zato ne maram BMW na dvorišču. Kaj je avto kriv,če ga budala vozi.... Citiraj
dvorjan Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 Ja, tile "modeli" bi lahko doživeli tudi kako "Darvinistično" izkušnjo ... a bi obstajala velika verjetnost, da še koga (nedolžnega) odpeljejo s seboj na oni svet. 5 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2023 Prijavi Napisano 1. julij, 2023 pred 1 uro je Shrek napisal: Takih budal v mazdah ni. Možno....🤔 Citiraj
Boss Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 dne 1. 7. 2023 ob 19:50 je Shrek napisal: Zato ne maram BMW na dvorišču. Res je... to je zame glavni faktor, da nimam nikoli BMW-ja niti v širšem izboru pa so mi avti večinoma všečni, ampak se jih drži neslaven sloves prav zaradi takih maloumnežev. dne 1. 7. 2023 ob 20:14 je Bini napisal: Kaj je avto kriv,če ga budala vozi.... Seveda ni avto kriv, ampak ko je 1x znamka "ugrabljena" s strani takega tipa populacije pač pade pika vse BMW-je. Škoda, ampak tud znamka si ni kaj dosti prizadevala, da bi se ubranila takega slovesa. Imam občutek, da jim celo paše, da imajo tako klientelo. 2 1 Citiraj
Alex Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 pred 54 minutami je Boss napisal: Res je... to je zame glavni faktor, da nimam nikoli BMW-ja niti v širšem izboru pa so mi avti večinoma všečni, ampak se jih drži neslaven sloves prav zaradi takih maloumnežev. Seveda ni avto kriv, ampak ko je 1x znamka "ugrabljena" s strani takega tipa populacije pač pade pika vse BMW-je. Škoda, ampak tud znamka si ni kaj dosti prizadevala, da bi se ubranila takega slovesa. Imam občutek, da jim celo paše, da imajo tako klientelo. Jaz sem ga imel samo enkrat. Takrat so (smo) bmw - je še vozili frajerji. Brez lancev in trenerk. 😊 1 1 Citiraj
Bini Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 pred 3 urami je Boss napisal: Res je... to je zame glavni faktor, da nimam nikoli BMW-ja niti v širšem izboru pa so mi avti večinoma všečni, ampak se jih drži neslaven sloves prav zaradi takih maloumnežev. Seveda ni avto kriv, ampak ko je 1x znamka "ugrabljena" s strani takega tipa populacije pač pade pika vse BMW-je. Škoda, ampak tud znamka si ni kaj dosti prizadevala, da bi se ubranila takega slovesa. Imam občutek, da jim celo paše, da imajo tako klientelo. Mislim,da firma ne ve za te budale.....🥴😉 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 (urejeno) Pred eno uro je Bini napisal: Mislim,da firma ne ve za te budale.....🥴😉 pomoje jih je v Bavarski motorni obrat delniška družba vsaj ene 20% zaposlenih trenirkarjev. Pa sem verjetno malo rekel. Popravljeno 3. julij, 2023 od Mraušk Mčk Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Freak Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Tole okrog BMW voznikov bo kar držalo. Čeprav imam nekje globoko v srcu še vedno soft spot za BMWja 850 csi 🥰 To je avto iz mojega otroštva, ko sem gledal te legende po cesti in fantaziral o njihovem lastništvu ( tukaj paše še npr subaru svx, nissan 300zx, mitsubishi 3000gt...). 2 Citiraj
Shrek Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Ja, BMW mi je všeč, sploh mal starejše petice in sedmice...bi imel, ampak... 1 Citiraj
Jest Napisano 5. julij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2023 Pred nekaj dnevi, ko sva se vracala iz dopusta ... nekje pri Rijeki je zozenje v en pas zaradi del na cesti... in omejitev 60 km/h ... Avto pred mano je vozil nekje okoli omejitve... torej cisto OK... kamionar za mano je pa nekajkrat blendal, ko zmesan ... 1 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 5. julij, 2023 Prijavi Napisano 5. julij, 2023 In če bi bilo za zavirat na silo ga bi mel v riti,..butec en 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 5. julij, 2023 Prijavi Napisano 5. julij, 2023 (urejeno) To ni edini primer. Pa te Golfovci in Pasatovci oziroma pasavci stalno na mobitelih in vozijo počasneje ker čačkajo po aplikacijah in s tem delajo netekoč promet. Včeraj na Tržaški iz smeri centra prazen levi pas in polen desni ; zakaj? Tip v Octavii stalno čačkal po telefonu in naredil zastoj ker je peljal 40 namesto 60km/h in so ga vsi prehitevali po desni, pa še mestni avtobusi, smetarji in ostali ustavljajo na 300 metrov ; zaradi takih potem porabiš še več za pot ker ne zna brez aplikacij in voziti dinamično. Druga zgodba pa je varnostna razdalja katera je večini žal nepoznana. Popravljeno 5. julij, 2023 od DonFelipe 5 Citiraj
Alex Napisano 5. julij, 2023 Prijavi Napisano 5. julij, 2023 Zdaj bo odvetnik šoferjev Šrek komentiral, da je kriv voznik avtomobila, ker ima predobre bremze. 😉 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.