Bini Napisano 26. maj Prijavi Napisano 26. maj (urejeno) Nova metoda zmečkljivih con... 😁 Bolje tako kot jo imeti na kolenih...👍 😉 Popravljeno 26. maj od Bini 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 27. maj Prijavi Napisano 27. maj pred 13 urami je Bini napisal: Nova metoda zmečkljivih con... 😁 Bolje tako kot jo imeti na kolenih...👍 😉 Preveč riževega žganja in veganstva pušča posledice. Pa še LGBT lobij ima prste vmes. Citiraj
Jest Napisano 2. junij Avtor Prijavi Napisano 2. junij Tole bo pa drago ... expensive-delivery-get-videos.mp4 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Če ne bil parkiran kot bi ga vozil konj, bi mogoče se celo izšlo. Pol pa pride drug konj, ki pozabi rampo dvignit pa je škoda tu. 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Se zgodi... Spregledal solkanski podvoz - Robin WWW.ROBIN.SI V Solkanu se je danes, nekaj po 11. uri pripetila prometna nesreča, ki jo je povzročil voznik tovornjaka. 44-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri 1 1 Citiraj
Bini Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Ko spiš z odprtimi očmi se ti zgodi tole.... Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Em, ... Torej... Se pravi... ... ... Niso samo pri nas talenti... Če sem prav razumel, je prijatelj to slikal nekje pri Regensburgu... 3 Citiraj
Bini Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij pred 44 minutami je Shrek napisal: Ni pri nas...so pa naši... 😋 Keri naši.... 🤔 Citiraj
godlike Napisano 7. junij Prijavi Napisano 7. junij Balkanska vrata so v LJ, kjer se začne Balkan. Tako, da mi na sončni strani Trojan smo varni 😅 2 1 Citiraj
Agerg Napisano 7. junij Prijavi Napisano 7. junij pred 2 urama je godlike napisal: Balkanska vrata so v LJ, kjer se začne Balkan. Tako, da mi na sončni strani Trojan smo varni 😅 Mislim, da je uradna geografska meja Balkana reka Sava. Balkan - Wikipedija, prosta enciklopedija SL.WIKIPEDIA.ORG 2 Citiraj
godlike Napisano 7. junij Prijavi Napisano 7. junij pred 2 urama je Agerg napisal: Mislim, da je uradna geografska meja Balkana reka Sava. Balkan - Wikipedija, prosta enciklopedija SL.WIKIPEDIA.ORG Torej smo še vedno na sončni strani Trojan na istem, kot sem zapisal 😎 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. junij Prijavi Napisano 7. junij Kaj pa vem... Balkanci niso samo na balkanu. Torej so lahko tudi na sončni strani... Citiraj
Agerg Napisano 7. junij Prijavi Napisano 7. junij pred 5 urami je Shrek napisal: Ne tolaži se s tem... Saj se ne tolažim. Samo dejstvo sem povedal. Citiraj
Boss Napisano 7. junij Prijavi Napisano 7. junij pred 17 urami je Shrek napisal: Tudi ti si... Ne nisem... vsaj uradno ne. 🤣 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Sicer pa to lahko precej enostavno ugotovimo: gremo v soboto zvečer po diskačih in žurkah poslušat, katero glasbo vrtijo, pa bomo hitro slišali, kje je Balkan, kje je pa Slovenija... 1 Citiraj
etcho Napisano 9. junij Prijavi Napisano 9. junij Vabljeni poleti v mondeni balkanski Portorož, poslušat balkansko muziko. Turistom verjetno ni nič jasno. Včasih so igrali bendi po terasah svetovne uspešnice, zdaj pa... ah, škoda tipkanja. 🤑 2 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.