sportman333 Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij Pred eno uro je Jest napisal: Kaj je treba narediti, da takim bedakom ne bi prišlo na misel, da se ustavljajo pod nadvozi? kazen, očitno se da dobiti LPN in s tem vse podatke, torej kazen v višini vrednosti avtomobila, najmanj, ali recimo x% letnih prihodkov..... 3 1 Citiraj
Boss Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij pred 4 urami je sportman333 napisal: kazen, očitno se da dobiti LPN in s tem vse podatke, torej kazen v višini vrednosti avtomobila, najmanj, ali recimo x% letnih prihodkov..... In kako boš tujce? Se prav po domačih s kolom in lopato, tujce pa ujčkat, ker ne moreš do teh podatkov? Zato imamo že kazni za taka dejanja, problem je da jih policija ne izvaja. Zakaj ne, ker v takem neurju pač ne gredo na cesto in so raj na suhem. 3 Citiraj
sportman333 Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij pred 5 urami je Boss napisal: In kako boš tujce? Se prav po domačih s kolom in lopato, tujce pa ujčkat, ker ne moreš do teh podatkov? Zato imamo že kazni za taka dejanja, problem je da jih policija ne izvaja. Zakaj ne, ker v takem neurju pač ne gredo na cesto in so raj na suhem. za tujce ke eucaris, tako kot ti dobiš kazen iz Avstrije ali Italije ali še od kje drugje, je pa res, da kot si zapisal, tujce ustaviti na licu mesta, ampak za to rabiš nekoga na lokaciji 3 Citiraj
Shrek Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Ni interesa... Uradno ne morejo dokazat. 1 2 Citiraj
Agerg Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Kot ponavadi, če je že ideja za pameten zakon, potem pade realizacija in izvedba. Citiraj
Agerg Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij (urejeno) Namesto 287 bi moral imeti EC, pa bi se kar ujemalo. Drugače se pa BMW-je, Merđote in Audi-je kupi z vgrajeno prednostjo in dovolilnico za takšno parkiranje. Kot dodatna oprema... 😬 Popravljeno 22. julij od Agerg 1 Citiraj
Matick Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij pred 20 minutami je Agerg napisal: Namesto 287 bi moral imeti EC, pa bi se kar ujemalo. Drugače se pa BMW-je, Merđote in Audi-je kupi z vgrajeno prednostjo in dovolilnico za takšno parkiranje. Kot dodatna oprema... 😬 Jest sem bil zmeraj mišljenja, da če kupš BMWja da si itak mal invalida, in ti je dovoljeno na invalidih parkirat 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij VW in ostale igračke se peljejo v salon... 2 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij dne 22. 7. 2024 ob 5:29 je Shrek napisal: Mogoče je pa invalid... 1 Citiraj
Shrek Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Ni... Prometnik je...bil v službi... Že ko ga vidiš, opaziš, da vozi BMW in da mu ni pomoči... 3 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Pa si mu povedal, da si ga slikal? 😛 2 Citiraj
FuManchu Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij To zgleda avto izbere paciente al?😂 1 2 Citiraj
Berbasecks Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij On 7/22/2024 at 10:47 AM, Matick said: Jest sem bil zmeraj mišljenja, da če kupš BMWja da si itak mal invalida, in ti je dovoljeno na invalidih parkirat kdor parkira na invalidskem mestu, je, ne glede na znamko, invalid vsaj mentalni 3 Citiraj
Bini Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Pred eno uro je Shrek napisal: Ampak...BMW vozniki prevladujejo... Pa Auuuudi.... 🫣 1 Citiraj
godlike Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Kaj so bli 10 let nazaj Audi vozniki, se mi zdi, da so se premaknili, ker je sedaj ta odnos pri VW in Škoda voznikih. 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Mi pošlje sosed (voznik avtobusa) to sliko: A kdo najde kakšno napako? (Za tiste, ki jim ne uspe: napaka je, da ni BMW ampak Opel. Očitno se je mož z napačnim avtom odpeljal od doma, pa vozil, kot običajno...) 2 4 Citiraj
DonFelipe Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september A se je ta s Opel Corsa C prerival ali se ne zna razvrščati? Citiraj
Matick Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september pred 3 minutami je DonFelipe napisal: A se je ta s Opel Corsa C prerival ali se ne zna razvrščati? Obrnt je hotu, pa je logično zakluču, da če je srednji pas za obrat za 90 stopinj, pol je za 180 skrajni levi Citiraj
Nejc1986 Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september pred 4 urami je Slivka napisal: Mi pošlje sosed (voznik avtobusa) to sliko: A kdo najde kakšno napako? (Za tiste, ki jim ne uspe: napaka je, da ni BMW ampak Opel. Očitno se je mož z napačnim avtom odpeljal od doma, pa vozil, kot običajno...) Ja,neki majo zbledele tablice Citiraj
Boss Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september To sem že videl, ko se je en hotel zrinit pred nasprotnimi, da bi zavil v desno pred njimi. Pa če so hoteli naprej so ga morali počakat in je kreten dosegel svoje. Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Pred eno uro je Boss napisal: To sem že videl, ko se je en hotel zrinit pred nasprotnimi, da bi zavil v desno pred njimi. Pa če so hoteli naprej so ga morali počakat in je kreten dosegel svoje. Če sem jaz z BTjko prvi v koloni, potem mora nekdo na rikverc. In to nisem jaz... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.