Boss Napisano 25. avgust, 2018 Prijavi Napisano 25. avgust, 2018 Joj, joj, joj da ti jest ne zacnem nastevati kaj vse vidim na Bledu, ker se tja vsak dan peljem v sluzbo...Sej verjamem... sploh ne bi za?el ampak to so ekstremi. Tiste majhne neumnosti, ker jih je toliko, kar spregledam. Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. september, 2018 Prijavi Napisano 8. september, 2018 Pa kaj je s tem folkom??? Grem na kolo,usput pade povabilo na kavo na grad. Guzva za znoret in predvsem zaradi gne?e stopim dol s kolesa in ga potiskam ob sebi... Malo pa tudi zaradi znaka z precrtanim kolesarjem. Hodim ob kolesu;prite?e do mene varnostnik in za?ne rjoveti name da se tu nimam kaj vozit s kolesom. Mu lepo sku?am dopovedati da kolo lepo mirno potiskam ob sebi in da nikomur ni? no?em. Tip se dere. "Ne more? tu s kolom se vozit..." Res je,s kolom se pa res ne morem... Se popravi "s kolesom"... Gamad tudi slovensko ne zna govoriti. Se ne pusti. On bo poklical policijo... Mu re?em da naj,ampak da vpra?anje ?e ga bodo razumeli... Seveda... Jebal sem ga v glavo. Ker je on za?el.... Od kdaj ne sme pe?ec ob sebi potiskati kolesa? Na to mi ni znal povedati... Prav tako mi ni znal odgovoriti ?e ga morda le daje ljubosumje ker se s svojim trebuhom ne zmore vsesti na kolo ali pa morda ne preboli tega,da si takega kolesa ne zmore privo??iti... Pride mimo nek xy tip s nekim (zame) profi fotoaparatom... Da naj zapustim varovano obmo?je... Na moje vpra?anje kdo je on,mi odgovori da je zaposlen na gradu... Mu razlo?im da faking potiskam kolo ob sebi in da nevem koga ogrozam in motim in kaj delam narobe... Njegov odziv (ta je vsaj znal Slovensko): ja,saj vem... Skomigne z rameni. Ko mu re?em da jih je samo ljubosumje ker ne so na son?no soboto v slu?bi mi re?e "a odlo?im fotoaparat pa se bova druga?e menila?" . U?ke so se mi zasvetile... Gro?nja sredi Ljubljanskega gradu... Od tamkaj?njega zaposlenega... No,je odnehal.... Jaz pa izrekel na ves glas vse mo?ne kletvice kar jih poznam... Gamad ena. Medtem ko te na eni strani marsikje sprejmejo kot prijatelja ko si na kolesu,te sredi najlep?ega mesta varnostnik z neznanjem sloven??ine prepri?uje v nekaj v kar ?e sam ne verjame in nek xy tip ti pred turisti grozi... Bravo,slovenija,bravo Ljubljana... Jebat v glavo ?portnike. Ja,res je... Dale? najslab?e izku?nje imam z osebami s prekomerno telesno tezo;tudi tokrat se je to pokazalo... Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. september, 2018 Prijavi Napisano 19. september, 2018 Ha,po ve? kot 2mesecih pri?el Radar iz AU. Ko se je sredi no?i zabliskalo je bilo na ?tevcu 111kmh... Omejitev 70kmh... Vem,neumno in nevarno... Kazen 80eur,ni pa nekjer videti koliko sem se dejansko peljal,niti slike... Hvala Bogu,bom malo bolj prizemljen nekaj ?asa za volanom... Pa tako sem hotel prisparati na cestninah po Italiji Citiraj
Jest Napisano 25. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2018 V Kranju so vceraj zaradi obnove zaprli most cez Savo pri starem sejmiscu (Obi, Mercator, bivsi bazen,...) ... in menda sploh niso prej nic obvestili obcinarjev (gre za drzavno cesto) ... in cesta bo tam zaprta menda celo do 5. marca 2019 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Matick Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 Vceraj popoldne okrog 4h sem sel iz kranja proti Bledu. Stalo je vse do Nakla, tole bo katastrofa v Kranj hodit zj Citiraj
Jest Napisano 25. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2018 Vceraj popoldne okrog 4h sem sel iz kranja proti Bledu. Stalo je vse do Nakla, tole bo katastrofa v Kranj hodit zj Jaz tudi... okoli petih popoldan sem sel proti Podbrezju ... pa me je presenetila zapora mostu pred uvozom v nakupovalni center (tam, kjer je Mercator, Obi,...) ... in sem lahko samo tam obrnil... in nazaj ter skozi mesto ... Nazaj grede sem sel cez Kokrico ... ker sem videl, da je od Police proti Kranju vse stalo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 Ne razumem zakaj gres most zapreti za obnovo tik pred zimo? Razen ce je res tik pred Genovskim efektom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 25. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2018 Ne razumem zakaj gres most zapreti za obnovo tik pred zimo? Razen ce je res tik pred Genovskim efektom Kolikor sem zasledil na FB, naj bi Mestna obcina Kranj zahtevala ponovno odprtje, ker niso nic prej najavili... pa drugacno ureditev obvozov ... https://www.facebook.com/MOKranj/posts/1892053404244946?__xts__[0]=68.ARBnajeu23fOMkOmW-qGWL2qcFaKIJWYsobBV1rl5hglQwkv-_94gi4NXVb61bmHeDCR38g-HmZgFj4jVnufylWCHx_r_OE19B3lZe40MVUYBftqPdtIx-X6VyQM4AqyqkVZhhBkUqXlRnW9pyWwHRALR688on3fmVaogs8tNLj_HSpnVwKaVA&__tn__=K-R Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
pob Napisano 2. oktober, 2018 Prijavi Napisano 2. oktober, 2018 Tale ata se je vrinil pred mene tako, da mi skor odnesel pol levega blatnika. K sre?i sem videl pravi ?as in se mu umaknil na desno ravno toliko, da ni blo karambola.Zakaj se vozi z odprtim prtlja?nikom ?e nisem ugotovil... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
mazdaman Napisano 2. oktober, 2018 Prijavi Napisano 2. oktober, 2018 On tudi ne verjetno 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 2. oktober, 2018 Prijavi Napisano 2. oktober, 2018 Saj ves da prostore najbolje prelufta? ?e naredi? prepih.....?e posebaj ?e se kadi v njem. Ha ha 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
pob Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 ?e dolgo nisem videl, da bi se nekdo vzvratno peljal po odstavnem pasu avtoceste. No, danes je to en izvajal, po tem, ko je falil odcep Lj. ?entjakob. Ko itak nima par metrov najprej ?e enega izvoza, kjer lahko obrne... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Ne gre skupaj razen ce je nekdo obrnil dopolnilno tablo na kateri pise dovoljeno za solarje in starse - stoposto 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Ne gre skupaj razen ce je nekdo obrnil dopolnilno tablo na kateri pise dovoljeno za solarje in starse - stopostoItk d ne gre skupaj... Ampak saj marsikaj marsikje ne gre skupaj. Nisem pomislil na to opcijo,nimam pa pojma kaj pi?e na tisti obrnjeni tabli.... Citiraj
jures Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Itk d ne gre skupaj... Ampak saj marsikaj marsikje ne gre skupaj. Nisem pomislil na to opcijo,nimam pa pojma kaj pi?e na tisti obrnjeni tabli....Nekak logi?no, ?olska posest je omejena Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 To pomeni, da ?e pelje mamica samohranilka otroka v ?olo gre lahko, samski mo?ki pa tam nima kaj iskat, ker bi lahko bil pedofil. :ne vem: 4 Citiraj
Dare Kosterca Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 To pomeni, da ?e pelje mamica samohranilka otroka v ?olo gre lahko, samski mo?ki pa tam nima kaj iskat, ker bi lahko bil pedofil. :ne vem:Daj nehi, te bodo LGTBji kri?ali. ;-) Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Mogo?e je to prepovedano za temnopolte Citiraj
jures Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Kje si to snel? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Napisano 6. oktober, 2018 Kje si to snel?Nevem... Sodelavc je slikal v?eraj v slu?bi. Nimam pojma kje. Ga bom vpra?al. Citiraj
iceman22 Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Napisano 6. oktober, 2018 Mislim da je slikano v celjo. Kjer je zdravstvena sola in bolnica.. Tisti konc... Citiraj www.trziskisladoled.si
Jest Napisano 8. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Vceraj popoldan se je med Goricanami in Medvodami prevrnil slepar ... https://www.facebook.com/gasilci.preska.medvode/posts/1153138034855593?__xts__[0]=68.ARCF9053YemtnUm2o_sG_lkvtN2DF9c6j4AZybtcnHup1NU5Tqf0XimmrZtMyNfv1ry5SIk3EmCTW5dAUmPfY5qL-jK1gprib3bbyjlPmvl27n1NDWSTjZK-dJ9XzVt4FavivNTxYJJFIj0HdJKbbryyz3ttv18sJSHwV_ymbOgeMSN59TAefg&__tn__=-R Verjetno je prehitro pridivjal in mu ni zneslo zvozit ovinka ... mimogrede... omejitev tukaj je 40 km/h ... Se je pa to zgodilo tukaj : Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Symon Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Tole pa poznam, pa kar dosti spolzko zna biti tule. Dobro, da ni pri?el kdo nasproti, ker tudi ni ne vem koliko ?iroka cesta. Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Tole pa poznam, pa kar dosti spolzko zna biti tule. Dobro, da ni pri?el kdo nasproti, ker tudi ni ne vem koliko ?iroka cesta.Cesta je dovolj siroka, ce normalno vozis... marsikdo pa pridivja in seka ovinek... in dostikrat poci... Edino to, da bi se kaksen slepar prevrnil, pa se ne spomnim... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.