jures Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 pa fajn dol pa gor je, ko mini Eau Rouge Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Cesta je dovolj siroka, ce normalno vozis... marsikdo pa pridivja in seka ovinek... in dostikrat poci... Edino to, da bi se kaksen slepar prevrnil, pa se ne spomnim...Cesta je res dovolj ?iroka, vendar je tam (iz obeh strani) zelo gladko. Tam se je res treba dr?ati omejitve 40, ?e posebej, ?e je mokra cesta. Kakorkoli, tale Slovak je v?eraj pripeljal iz papirnice ?ez most in komaj zvozil. Zbil stebri?ek in podrsal (in premaknil) avto pred hi?o. Ni ustavil, ampak raje be?al. V podvozu se je zvrnil, Sre?a, da nikogar ni bilo nasproti ali na plo?niku. Voznika so rezali iz kabine in ga odpeljali z re?ilcem. Sovoznik domnevno nepo?kodovan.Policist je povedal, da je napihal. Zelo drago bo. 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 24. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2018 Jesensko listje Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano 25. oktober, 2018 Prijavi Napisano 25. oktober, 2018 Kako se vozilu spredaj fino zadnje lu?i vidijo... Citiraj
jures Napisano 25. oktober, 2018 Prijavi Napisano 25. oktober, 2018 Pozabil sem sneti posnetek s kamere v?eraj dopoldne, ker smo potem ?li za Francijo.... bejba z belim polotom je vozila v smeri kot ka?e slika, jaz pa nasproti in zavijal levo po glavni s smernikom, za menoj pa ?e dva avtomobila.https://www.google.fr/maps/@46.1329731,14.4186114,3a,75y,317.44h,94.62t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-LbtEoWXfy8-Csos3z2Tyg!2e0!7i13312!8i6656 bejba s telefonom v roki tam ene 70-80 nezmanj?ane pi?i ?ez kri?i??e naravnaost tik za menoj in pred drugega za menoj v vrsti.....kot kak film iz tajske kjer se neverjetno zbasejo en mimo drugega....oz very close call na youtubu... Ampak ni niti blinknila, ne samo da ni opazila da se vklju?uje na prednostno, ona je mirno pi?ila naprej, brez trzljaja po bremz ali volanu, in garant sploh ne ve kaj je bilo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. oktober, 2018 Prijavi Napisano 25. oktober, 2018 ?e bi bilo po moje, bi uporaba telefona med vo?njo za?asen odvzem vozni?ke, tekstanje pa trajni. Kaj vse ?lovek ne vidi in da je ?e vedno dokaj malo nesre? je en velik ?ude?. Citiraj
Nejc1986 Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Zanimiva prigoda danes pri Bogensperku. Kolesarim iz ljubljane preko Janc, mimo Bogensperka in ob cesti stoji bel Citroen Nemo (ali Fiat Qubo oziroma Peugeot Bipper ce se ne motim). Prizgani vsi 4je smerokazi in avto laufa... Slucajno malo bolje pogledam... skozi priprta (oziroma na pol zvita) zadnja krilna vrata maha cloveska roka in nekdo notri se dere.... pridem blizje, precej panicen moski glas se dere naj odprem.... Pogledam okoli sebe,nikjer nikogar. Odprem vrata in kaj je bilo... po?tarju so se paketi premetavali,?el jih je pospravljati, vrata so se mu zaprla. Drsnih vrat nima in kot je rekel z notranje strani ni kljuke za krilna vrata.... kljuc v kljucavnici (avto laufal), telefon spredaj, vmes pa fixna mreza. Sem ga vprasal ce je skrita kamera.... No,off topic; bajk je raketa. ? na 158i letosnji furci sem obrnil 9500-ti km 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 https://media.citroen.es/image/53/3/1250x520_nemovu1.227533.jpg In kot kaze res nima kljuke z notranje strani... Citiraj
Boss Napisano 9. november, 2018 Prijavi Napisano 9. november, 2018 Death trap. Koga so morali podkupiti, da so jim homologacijo ?enkali. Brez kljuke iz notranje strani - noro. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Death trap. Koga so morali podkupiti, da so jim homologacijo ?enkali. Brez kljuke iz notranje strani - noro. Res je. V ZDA pa morajo tudi 4vratna vozila imeti z notranje strani plasticno zanko s katero lahko odpres vrata. In ta zanka mora biti fluorestencno zelene barve, ki se sveti v temi.... Tudi v SLO kupljen Sebring ima to.... Citiraj
Boss Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 To je edin logi?no in tukaj dam amerom ?ist prav. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Res je. V ZDA pa morajo tudi 4vratna vozila imeti z notranje strani plasticno zanko s katero lahko odpres vrata. In ta zanka mora biti fluorestencno zelene barve, ki se sveti v temi.... Tudi v SLO kupljen Sebring ima to....V merik je tista zanka ?ist brezveze, ker je ?lovek ki ga dajo v prtlja?nik ali zvezan ali pa mrtev. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 V merik je tista zanka ?ist brezveze, ker je ?lovek ki ga dajo v prtlja?nik ali zvezan ali pa mrtev.Sej to je "just in case", ?e je premal mrtev al pa zombi, da lahko vseeno ven pride. Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Verjetno je to v Ameriki zato, ker je kdaj ?e kdo dobil kak?no bedno to?bo na ta ra?un... 1 Citiraj
Jest Napisano 10. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2018 Sej to je "just in case", ?e je premal mrtev al pa zombi, da lahko vseeno ven pride.Mc Giver, Bruce Willis ali Tom Cruise vedno pride ven... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2018 Ker je za drug teden napovedano snezenje (sicer dvomim, da bo kaj dosti ) ... mogoce fajn za pogledat eno tako kompilacijo, kako se vcasih ne izide zaradi taksnih razmer ... https://www.youtube.com/watch?v=t718WJQfbRY Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 8. december, 2018 Prijavi Napisano 8. december, 2018 Vedno Audi in BMW vozniki - pa to je ?e kar bolezen. A Nemci vgrajujejo v te avtomobile kak?ne razpr?ilce z adrenalinom al kaj, da se takole idiotsko obna?ajo. Kreljo v bimmerju je namre? posku?al driftat na polnem parkiri??u in to celo tako, da je mahal skozi okno in bil ves ponosen nase - sej ne ve? al bi policijo klical al tabele v Polje. Citiraj
Jest Napisano 8. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2018 Vedno Audi in BMW vozniki - pa to je ?e kar bolezen. A Nemci vgrajujejo v te avtomobile kak?ne razpr?ilce z adrenalinom al kaj, da se takole idiotsko obna?ajo. Kreljo v bimmerju je namre? posku?al driftat na polnem parkiri??u in to celo tako, da je mahal skozi okno in bil ves ponosen nase - sej ne ve? al bi policijo klical al tabele v Polje. Opa... Boss ma novo kamero... nic vec na glavo obrnjen datum in ura .. pa se ?veka zraven... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 8. december, 2018 Prijavi Napisano 8. december, 2018 ?vekanje sem ?e izklju?il, ker nima fuckin nobene vrednosti samo ob ?ivce te spravlja. Citiraj
Scr3am Napisano 8. december, 2018 Prijavi Napisano 8. december, 2018 Kva se to ena tecna zenska oglasa Citiraj
Boss Napisano 8. december, 2018 Prijavi Napisano 8. december, 2018 Ma to ni ni?... sred ceste je ?ist znorela, k je avto nasprot prpeljal. Pa kak?en teror, k sem prebliz ?rte vozil. O?itno je to kamero dizajniral dec iz lastnih izku?enj. Mnogo preve? informacij je ve?inokrat slab?e kot premal. Citiraj
Boss Napisano 14. december, 2018 Prijavi Napisano 14. december, 2018 Sem hotel ?e en BMW combo narest pa je ?e kar dolgo?asno, zato so zdaj na vrsti kolesarji. V ljubljani je pa? normalno, da se vozijo brez lu?i - pizda 5 EUR stane led lu?ka za na bicikel pa ?e to jim je preve?, ko pa bo karambol bodo pa vse drugi krivi. Aja vse to se zgodi na relaciji kilometra in pol. Citiraj
LabiGT Napisano 14. december, 2018 Prijavi Napisano 14. december, 2018 Ma komplet spredaj zadaj stane dober EUR iz ebaya...Sem jih kupil ene 10, jih mam skoz na kolesu pa jih niti ne kradejo... Da pa nimas lucke v letu 2018 ne vem no Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 15. december, 2018 Prijavi Napisano 15. december, 2018 Ah ni da bi govoru. Ko sem imel dnevne lu?i (take ki se vidijo tudi podnevi) na biciklu in kolesarski prikolici, so mi pa butasti ?oferji sredi dneva hupali. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 16. december, 2018 Prijavi Napisano 16. december, 2018 Ma komplet spredaj zadaj stane dober EUR iz ebaya...Sem jih kupil ene 10, jih mam skoz na kolesu pa jih niti ne kradejo...Da pa nimas lucke v letu 2018 ne vem no?alostno je, da nekateri tako malo cenijo svoje ?ivljenje. Da ni vredno 1 EUR al pa 5 EUR je milo re?eno noro. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.