Boss Napisano 27. februar, 2019 Prijavi Napisano 27. februar, 2019 Focus in c5ka itak (c5ka tudi nima nima zmigovcev), za tista dva , ki sta zavijala levo iz nasprotne smeri pa ne vem;sta imela ?e puscico? Pe?ec je pa poleg vsega ?e samomorilec zgleda...Evo bil si najbli?je, tista dva, ki zavijata levo pa imata res pu??ico torej nista v prekr?ku. Pe?ec in oba voznika pa samo OMG. pa ?e dana?nji "idiot of the day" 1 Citiraj
Scr3am Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Haha bos ti rajs nehi snemat . Drugic samo v nizjo ( v prvo ? ) prestavi in pa gas pa brisalce ne pozabi vklopit Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Jaz sem resno razmi?ljal , da bi si nabavil tako kamero. V 12h sihtu na cesti in prevo?enih 60t km na leto (plus 10 jurjev privat, da o dogodiv??inah na bajku ne govorim-takole ?ez palec je bilo lani 500h NETO bajka in verjemite , da v tem ?asu mo?no razvijes samoohranitveni nagon in predvidevanje....) se nabere enih specialcev na cesti. Pa Mislim,da bi vsak dan dal ene 73posnetkov tle gor... Citiraj
Bini Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Jaz sem resno razmi?ljal , da bi si nabavil tako kamero. V 12h sihtu na cesti in prevo?enih 60t km na leto (plus 10 jurjev privat, da o dogodiv??inah na bajku ne govorim-takole ?ez palec je bilo lani 500h NETO bajka in verjemite , da v tem ?asu mo?no razvijes samoohranitveni nagon in predvidevanje....) se nabere enih specialcev na cesti.Pa Mislim,da bi vsak dan dal ene 73posnetkov tle gor...Pri meni je isto,samo 30k ?e dam zraven,in res je prigod toliko,da bi bil forum poln tega sra...! Lp 1 Citiraj
Boss Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Jaz take posnetke smatram kot u?enje in tudi ko gledam tiste ruske, ki jih je res poln YT odkrivam situacije, za katere si nikoli nisem mislil, da se lahko zgodijo. Od takrat sem pozoren tudi na to in upam si trditi, da sem zaradi tega tudi sam bolj?i voznik. ?eprav v tem primeru tega kolesarja - hmmm rabim novo masko , ker je An?e naredil tako slabo barvanje, da je maska ?e ?ist v mehurjih in barva ?e mal pa bo odpadla. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Nesi mu nazaj pa nej jo seenkrat pihne Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Jaz take posnetke smatram kot u?enje in tudi ko gledam tiste ruske, ki jih je res poln YT odkrivam situacije, za katere si nikoli nisem mislil, da se lahko zgodijo. Od takrat sem pozoren tudi na to in upam si trditi, da sem zaradi tega tudi sam bolj?i voznik. ?eprav v tem primeru tega kolesarja - hmmm rabim novo masko , ker je An?e naredil tako slabo barvanje, da je maska ?e ?ist v mehurjih in barva ?e mal pa bo odpadla.Razumem tvoj pogled na snemanje in hvala Bogu , da izvle?es nekaj dobrega iz tega,pohvalno... Citiraj
Boss Napisano 28. februar, 2019 Prijavi Napisano 28. februar, 2019 Nesi mu nazaj pa nej jo seenkrat pihne Ma ne bom, ker to je ?e ene tri leta nazaj ?trihal (verjetno se mu je mudilo in je ?prical brez temeljne) in te?ko to reklamiram po tolikem ?asu. Isto?asno je bil ?trihan odbija?, ki pa je narejen brez pripomb. Citiraj
Matick Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Vsi majo kamerce pa to. Kako to da se ni noben proizvajalc spomnu da bi kamero od SCBS sistema, ali podobnega ponucov tudi za snemanje Citiraj
323 BA Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ker je problemati?no glede varovanja zasebnosti. V Avstriji recimo zelo. Citiraj
jures Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 In ker to za sabo potegne dodaten sistem, prog opremo in prostor za shranjevanje....kamerca sama je neuporabna. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Novi Citroen c3 ima serijsko vgrajeno kamero... Je pa sicer res problem glede varovanja osebnih podatkov. Citiraj
S'tan Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Zakaj je snemanje dogajanja na cesti te?ava zaradi varovanja osebnih podatkov? Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Jest Napisano 1. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Verjetno zato, ker so taksni casi, da so tisti, ki delajo pizdarije, bolje zasciteni... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Zakaj je snemanje dogajanja na cesti te?ava zaradi varovanja osebnih podatkov?Vpra?anje je na mestu - registrska tablica avtomobila ni splo?en podatek preko katerega bi lahko vsakdo preveril osebne podatke lastnika. Tako, da tudi meni ni jasno od kod ta ideja. Citiraj
Tadej7ad Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Hkrati, ko je v Avstriji zagro?ena kazen do 50k? za kamero v avtu, ima na smu?i??u 5% oseb GoPro na ?eladi... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Vpra?anje je na mestu - registrska tablica avtomobila ni splo?en podatek preko katerega bi lahko vsakdo preveril osebne podatke lastnika. Tako, da tudi meni ni jasno od kod ta ideja.Ker lokacijsko 'izdas' nekoga, pa un bla bla o osebni privatnosti.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
S'tan Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ko ekipe 24ur snemajo prispevke in se folk ?eta zadaj nimajo zamegljenih obrazov, meni se zdi to dosti ve?je poseganje v zasebnost kot recimo snemanje avtomobilov. Ampak te kosti smo oglodali do ?ivega, folk se itak stalno nekaj buni glede snemanja in slikanja; do te mere da so za?eli prepovedovati ?e selfije. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Symon Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 A ni imela tu najve? prste vmes Nata?a Pirc Musar? Saj do neke meje je imela prav, ampak v takih primerih, ko pride do nesre? bi pa vsekakor lahko veljalo kot dokaz. Citiraj
Bini Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Po eni strani bi imeli vsi neko varstvo podatkov in prepovedi slikanja in snemanja po drugi strani pa ti isti ali skoraj vsi objavljajo razne budala??ine po spletnih omre?jih! Brez vsake logike in brezveze. Lp 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Tudi meni gre na qrac ta pretirana gonja okoli varovanja osebnih podatkov. Ja,ok,ko govorimo o zdravstvenih te?avah in podobnih stvareh se strinjam... Ampak, zakaj za vraga bi nekoga lahko (z)motilo a nekdo posname med drugim tudi njegov avto,tablico,fasado hi?e... Delam v zdravstvu,oba star?a delata v ?oli in tole je (tako kot ?e marsikaj drugega) ?e konkretno u?lo iz vajeti... Medtem pa ogromno ljudi ,ki so bolj pape?ki od pape?a prebira slovenske novice in ostala rumena sranja,ki se ukvarjajo s tem , kaj ostali ljidje pocno v privat zivljenju... 2 Citiraj
jures Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Tudi meni gre na qrac ta pretirana gonja okoli varovanja osebnih podatkov. Ja,ok,ko govorimo o zdravstvenih te?avah in podobnih stvareh se strinjam... Ampak, zakaj za vraga bi nekoga lahko (z)motilo a nekdo posname med drugim tudi njegov avto,tablico,fasado hi?e... Delam v zdravstvu,oba star?a delata v ?oli in tole je (tako kot ?e marsikaj drugega) ?e konkretno u?lo iz vajeti... Medtem pa ogromno ljudi ,ki so bolj pape?ki od pape?a prebira slovenske novice in ostala rumena sranja,ki se ukvarjajo s tem , kaj ostali ljidje pocno v privat zivljenju...slovenske novice so drugo....tam slave ?ejni sami obhjavljajo svoje neverjetne zgodbe.......zanimiva je Hrva?ka, ko pride do prometnih nesre?, umorov, kaznivih dejanj - velikokrat je polno ime v novicah! Tudi sedaj ob tragediji na Pagu. Brez milosti 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 slovenske novice so drugo....tam slave ?ejni sami obhjavljajo svoje neverjetne zgodbe.......zanimiva je Hrva?ka, ko pride do prometnih nesre?, umorov, kaznivih dejanj - velikokrat je polno ime v novicah! Tudi sedaj ob tragediji na Pagu. Brez milostiOk,mogoce sem dal malo slabo primerjavo s slovenskimi novicami. Hotel sem povedati, ljudje kupujejo in berejo rumene cajtnge, na netu spremljajo kaj po?ne folk okoli njih, hkrati pa (ko se gre za njih same) zahtevajo in pri?akujejo nevemkaksno varovanje podatkov... Ja,ne vem No,ninam kaj skrivati in nevem zakaj bi me lahko motilo, ?e nekdo posname moj avto... 2 Citiraj
Scr3am Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Po moznosti potem se vsako svoje dejanje javno objavijo na facebook. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.