_BuLLet_ Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Ob 16:00 pa je bia v kontra smer prometna nesre?a. Stal ?e pri izvozu Brezovica.Tudi jaz.. tr?ila pa sta Italijan in Hrvat.. pa potem ?e nazaj proti LJ okoli 19:00 in ?e vedno zastoji Citiraj
Scr3am Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Itak teli italjani.. kurba bi jih use povozu.. to si ?e izpita za kolo ne zaslu?jo kva ?ele za avto. Tlele na bledu jih gledam ?e ceu let to se kr majstri na vklju?evalnem pasu za na avtocesto ustavjo skrajno desno in zemljevid gledajo, da ne govorim o njihovi 30km/h vo?nji. Sej ?tekam da si turist pa da ne pozna? cest sam kurba nek se ustav pa poglej ne pa sred ceste ko en ?ved. Pol ga pa itq prehiti? pa vids notr 70let starga nonota k vs bukov gleda.. 1 Citiraj
Boss Napisano 25. oktober, 2014 Prijavi Napisano 25. oktober, 2014 Ampak najve?ja Italijanska specialiteta je pa vo?nja po sredini s pol avta na vsakem pasu. Kot, da bi se to dejansko u?ili v avto?olah, ker prakti?no je nemogo?e, da ta manever samo Italijani izvajajo in nih?e drug. 2 Citiraj
Jest Napisano 27. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2014 Tale posnetek je bil objavljen na drugem forumu... je pa od 22.7. letos (menda datum na kameri ni bil pravilno nastavljen) ... Od nekje 2:50 dalje ... na uvozu Lesce v smeri proti Jesenicam en bedak zavije v smer proti Ljubljani... in celo snemalcu seka pot ... http://www.youtube.com/watch?v=YVzbTF7twgU#t=154 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2014 Srna sredi poti... pa se ji nikamor ne mudi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 10. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2014 Za take bi bilo najbolje, ce bi kar ostali dalec stran od avtomobila 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 10. december, 2014 Prijavi Napisano 10. december, 2014 Kaj je delal no... Skrita kamera, druzga nima kej biti.... Citiraj
Slivka Napisano 11. december, 2014 Prijavi Napisano 11. december, 2014 Se pa najdejo modeli! Tale je parkiral to?no pred cisterno s teko?im kisikom. In ko so pripeljali novo zalogo, je voznik 15 minut govoril nekaj, kar bi sicer objavil, a mi prepoveduje bonton... A mi lahko kdo razlo?i, kaj je vse tole? Nevednost ali aroganca? Ali kaj drugega? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. december, 2014 Prijavi Napisano 11. december, 2014 Danes imel sre?anje z darsovci marsovci cestninskimi nadzorniki. Pravzaprav ne vem kaj je tip sploh hotel od mene, nekaj mu moja vinjeta ni bila v?e?. Je hotel preverit z roko v mojem avtu, pa sem mu povedal da vem da bi bilo to prekora?itev pooblastil. Potem je nekaj nabijal o druga?nem pravnem mnenju in me je hotel prepla?it da itak je mobilna carina ?ist blizu pa da jo bo poklical. Sem mu predlagal da mi da najprej novo vinjeto pa mu isti trenutek strgam dol satro, da bo videl da je taprava. Pa ni bil za to. Osebek, ki me je ustavil, ni znal re?i dober dan in adijo, ni se predstavil kaj ?ele identificiral. Glede na njegovo polpismenost po moje lahko upravi?eno podvomim v njegovo strokovnost. Dogodek mi je samo ?e en dokaz, da je DARS, ki ga mimogrede vsi kar drago pla?ujemo, ena gnila firma. Pa saj bo neko? bolje, samo da na? zmagajo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 12. december, 2014 Prijavi Napisano 12. december, 2014 da ne omenjam, kako policijsko zgleda drzava ko na vsaki cestninski postaji (sploh velja za dolenjsko avtocesto) vedno neki preverjajo in s tistim daljnogledom izgledajo prav kmecko boljse varijante imajo, ko preusmerjajo na pocivalisce/bencinsko pumpo in pol tam se preverja vinjeta -sam te so bolj redke (kot delajo avstrijci in radarji na hrvaskem) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 12. december, 2014 Prijavi Napisano 12. december, 2014 da ne omenjam, kako policijsko zgleda drzava ko na vsaki cestninski postaji (sploh velja za dolenjsko avtocesto) vedno neki preverjajo in s tistim daljnogledom izgledajo prav kmecko boljse varijante imajo, ko preusmerjajo na pocivalisce/bencinsko pumpo in pol tam se preverja vinjeta -sam te so bolj redke (kot delajo avstrijci in radarji na hrvaskem)Na podravski AC so ta teden skoraj vsak dan speljali vozila ?ez Cestninsko in kontrolirali vsak avto Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 13. december, 2014 Prijavi Napisano 13. december, 2014 Tako je najbr? bolj teko?e predvidevam. Da na cestnini stojijo z daljnogledi. Citiraj
Jest Napisano 6. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Kar vsi bi sli skozi rdeco ... Tale tazadnji Golf je bil dva ali tri avto za menoj v koloni... pa je kljub temu, da je bila rdeca sel na pas za zavijanje levo in skozi krizisce... seveda pri rdeci Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Gledam in gledam in ne razumem, kaj se usaja?. Ti si se ustavil sredi ceste. Ja normalno, da so te prehitevali. ?e je ?el pa po "napa?nem" pasu mimo tebe in ni zavil levo ampak naravnost, pa ni tako hud prekr?ek, saj si ti stal na pasu za naravnost. In kaj ti ni prav?Ja, ve?, sem vajen Italijanskega prometa (sploh Rim in ju?ni del Italije). Semafor je v kri?i??u zato, da ne bi kdo po plo?niku peljal mimo. A barve na semaforju? Kak?ne barve? In kaj, ?e katera sveti, imajo pa? dovolj denarja za elektriko, pa naj sveti. Saj ne pla?ajo ?oferji te elektrike... Citiraj
Jest Napisano 6. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Gledam in gledam in ne razumem, kaj se usaja?. Ti si se ustavil sredi ceste. Ja normalno, da so te prehitevali. ?e je ?el pa po "napa?nem" pasu mimo tebe in ni zavil levo ampak naravnost, pa ni tako hud prekr?ek, saj si ti stal na pasu za naravnost. In kaj ti ni prav?Ja, ve?, sem vajen Italijanskega prometa (sploh Rim in ju?ni del Italije). Semafor je v kri?i??u zato, da ne bi kdo po plo?niku peljal mimo. A barve na semaforju? Kak?ne barve? In kaj, ?e katera sveti, imajo pa? dovolj denarja za elektriko, pa naj sveti. Saj ne pla?ajo ?oferji te elektrike... Posnetek sem dal gor zato, ker mi je muska v ozadju vsec Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Tale semafor mi je kr poznan in gre marsikomu na ?ivce, ker je iz teh stranskih cest nenormalno kratek (mogo?e kak?nih 20-25s) No, ampak eni so raj kamikaze, kot da bi mal kulture pokazal Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 29. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Tale je pa fasou... cist prav mu je... kaj pa izziva ... Kot kaze je naletel na nekoga, ki mu ni bi kos ... http://youtu.be/zkuM3XXUaEw 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Hah, ta je pa dobil lekcijo. Citiraj
Gelipter Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 ej...dobro ga je na?opal... ...lp Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 jaz sem pa proti temu, tuki so zenske veliko boljse v takih situacijah...umikajo se kretenom, vedno, brez nepotrebnega ego-skode... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Takih je v SLO ko dreka ko kruzajo po levemu pasu....je treba iti mimo po desni, ampak res pa da se ne ustavi? pa gre? v fajt pol Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Sorry guys sam res ne vem kaj je tukaj za aplavdirat - oba sta kretena. Tudi ta je svojga dnarja vreden, ni ga spustil naprej pa k je hotel un it mimo ga je zapiral pa ?e po gasu je stopil, da ja ne bi mogel mimo. Normalna oseba ga pa? spusti mimo pa v naslednjih 10 sekundah pozabi na ta dogodek, kreten pa pa? odreagira kot kreten in tukaj sta kretena oba. Road rage ni nikol za pozdravljat ?e najmanj pa zagovarjat da je to prav. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Mah na?la sta se 2 taprava cepca. Mi je pa kar hecen pretep dveh fotrov, ki zgre?ita kumaro tadruzga z razdalje 20 cm (dobro da ni naletel na nekega ma?ka, v smislu - kolena v brado + komolec v nos, potem pa na tleh dalje). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 30. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2015 Tudi taki se najdejo, ki jim ne dela nobena zadnja luc ... in to zjutraj, ko je se popolna tema... Delovale so le zavorne luci ... Spredaj so ocitno svetile, vsaj kolikor je bilo videti od zadaj... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 30. januar, 2015 Prijavi Napisano 30. januar, 2015 dnevne lu?i....tudi kombiji jih imajo sedaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.