Srachko Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Torej, preden se spustim v menjavo ?arometa na svoji Mazdi, me zanima, na kaj vse moram paziti. Najbolj me skrbi to, da ima el. nastavljivo vi?ino ?arometa. Nadomestnega sem ?e nabavil, konektorji, plastika, steklo, nosilci vse ?tima v nulo, lepo ohranjen. Na?eloma bi lahko avto pustil na servisu pred pri?etkom slu?be in ga odpeljal po kon?ani slu?bi. Ne da bi bil ?leht pa nebi privo??il serviserjem zaslu?ka, vendar bi rad to naredil sam - malo "man - to - car bonding" Gre se pa za Xedos 6, letnik 1998. Predvsem me zanima na kaj vse moram paziti oz. ?e poleg ?arometa rabim ?e kaj nabavit Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Z M A J Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Se spla?a pobrskati po Netu, da kaj ne zajebe?. V?asih so npr. na You Tube celotni film?ki kako se loti? nekega popravila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 4. oktober, 2013 Prijavi Napisano 4. oktober, 2013 Sploh ni te?av z zamenjavo ?arometov, odklopi? konektorje, od?raufa? vijake in novega not. Je pa pomembno, da potem pelje? na nastavitev ?arometov, kratkega in dolgega, ker je meni potem svetilo od triglava do beograda, kot se je izrazil na tehni?nem. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.