curko Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 ?ivjo. Zopet imam eno vpra?anje. Trenutno sem dobil ponudbo da lahko dobim spoiler za mojo mazdo 6 za 50eur. SPOILERZanima me kako je s homologacijo. In ?e je ?e kdo imel opravka z tem. Zoom.zoom Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Z M A J Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 Marsikatere Mazda6 iz te tvoje generacije ima spojler gor ?e tovarni?ko (verjetno je bila to originalna dodatna oprema), tako da obstaja velika verjetnost, da te ne bi "zahopsal" ravno zaradi te zadeve. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Nimas ti ze spojlerja gor?drgac pa nc ne rabs,kok je ze zmaj reku Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
curko Napisano 8. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Ne nimam se spoilerja gor Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Još šta Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Aja ga nimas...hmm,razmislam ce bi ga tut jst mev,malo spremembe,lahko dobis se ksnga? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
marko91 Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Ne nimam se spoilerja gor Kar je original delu na avtu ne rabis homologacije kr je pac original ... Citiraj
curko Napisano 8. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Jst sm ga dobil na avtuodpadu fe?tajn. Malo pokli?i naokoli Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
KAALman Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 fantje, original del na avtu ima znakec MAZDA, katerikoli drugi del pa ima ?tevilko, ki se ponavadi za?ne s KBA.... deli ki nimajo znaka MAZDA, so podvr?eni homologaciji!!!! ali pa: Recimo, na moji GTA imam na zadnjih vratih spojler, ki ima ?tevilko KBA in pripadajo? dokument od uvoznika, da je dodatna oprema vgrajena tovarni?ko in velja kot originalna dodatna oprema, v tem primeru ni potrebna homologacija! Tudi "originalna" dodatna oprema, ki nima MAZDA znaka, je podvr?ena homologaciji, ?e se jo dokupi v ?ivljenjski dobi avtomobila, in ne skupaj z novim avtom...?e se jo kupi skupaj z novim avtom, velja gornji odstavek, da mora obstajati dokument o dovoljeni vgradnji s strani ustanove, ki zadeve homologira ali s strani uvoznika, ki pa takih dokumentov ne more kar tak pisati naokrog ! aja, deli brez oznake ali ?tevilke nimajo in ne morejo imeti legalne dokumentacije, in tako tudi homologacija ni mogo?a to, ?e vam bodo te?ili, in kdaj, pa vam bo Qwerty razlo?il, jaz npr. s prej?njo 6ko nisem nikoli imel te?av z opremo (ki je bila sicer vsa homologirana), Qwertyja so pa v prvem tednu na izrednega tehni?nega pelali... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Haugh - govoril je! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 Kar je original delu na avtu ne rabis homologacije kr je pac original ... A bej?...jzt sm hotu pa ?e stikalo za blinkerje homologirat. Citiraj
curko Napisano 3. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2013 Evo mene nazaj Danes kljub slabemu vremenu sem s pomo?jo zmontiral spoiler na svojo mazdico. meni se kar dopade kaj pa vam? Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Z M A J Napisano 3. november, 2013 Prijavi Napisano 3. november, 2013 Za moj okus tak?na "malenkost" izjemno spremeni izgled vozila, na bolj?e seveda. Pazi pa, da dobro za??iti? tamle ko si luknje navrtal, saj se bo druga?e zelo hitro pojavila rja, sovra?nik ?t.1 na?ih Mazdic. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
curko Napisano 3. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2013 Za moj okus tak?na "malenkost" izjemno spremeni izgled vozila, na bolj?e seveda. Pazi pa, da dobro za??iti? tamle ko si luknje navrtal, saj se bo druga?e zelo hitro pojavila rja, sovra?nik ?t.1 na?ih Mazdic. Seveda. To sem pa prvo naredil vse luknje dobro zatesnil... Tako da ne bo smelo biti problema z rjo. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
skydriver6 Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 Odli?no izgleda! To je pri vas zelo po ceni. Moj spojler sem pla?al 450? nov, s lakiranjem in monta?o v mazdinom servisu. Citiraj error driver 6
curko Napisano 4. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2013 Odli?no izgleda! To je pri vas zelo po ceni. Moj spojler sem pla?al 450? nov, s lakiranjem in monta?o v mazdinom servisu. U madonca to pa je cena. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Z M A J Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 Igor, znajdi se, pa spotoma kak?nega odpelje? v Srbijo za svoje kolege Mazda?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jonas Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Res spremeni izgled vozila... Jaz sem se na koncu v mojem primeru odlo?il za "nizko" varjanto Sva pa z licarjem na koncu ugotovila, da ne bova nic vrtala, tako da je moj samo dobro prilepljen... ga lahko po ?elji tudi odstranim, brez kaksnih vecjih tezav... Jaz nekako nisem bil navdu?en nad vrtanjem.. No, uglavnem... cestitke za montazo! LP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2013 Prijavi Napisano 7. november, 2013 Seveda. To sem pa prvo naredil vse luknje dobro zatesnil... Tako da ne bo smelo biti problema z rjo. Se ti kaj skozi ?kofjo loko fura? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
curko Napisano 8. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2013 Se ti kaj skozi ?kofjo loko fura? ? Ne. Zakaj vprasas Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Još šta Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 hmm...mogoce bi na mojo tut pasu spojler Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 hmm...mogoce bi na mojo tut pasu spojler BI, samo poglej kako se je Bla?eva 6-ka spremenila in to z malimi stro?ki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 pa ?e najlep?o barvo 6-ke ma, ko je bla mo?na na 1. generaciji Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
curko Napisano 8. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2013 Tudi sam tako mislim. Res avto dobi kar novo sliko Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2013 Prijavi Napisano 9. november, 2013 Ne. Zakaj vprasas Eno tako velikokrat sre?am. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
curko Napisano 10. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2013 Ja. V mojem kraju imamo 3 isti letnih in isto barvo razlikujemo se samo po tablici. 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.