mi_c_ho Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Zdravo, prej?nji teden mi je med vo?njo med prestavljanjem pri pedalu narahlo nekaj po?ilo in pedal je ostal na dnu. Po?ila je samo neka cevka. Od menjave le te pa se pri prestavljanju, ko so obrati nad 1500, ko pritisnem pedal sklopke, sli?i nek zvok kot da nekaj za?kriplje in na pedalu je ?utiti neke vibracije. Ob vi?jih obratih je zvok ?e bolj sli?en. Pod temi obrati se ne sli?i ni? in je vse normalno. Druga?e sklopka normalno prijemlje. Moti me edino ta zvok, ki ga pred okvaro ni bilo. Raje prej ?e kaj zamenjam kot da bi moral na koncu celotno sklopko... Je imel mogo?e ?e kdo podobne te?ave? Hvala Citiraj
Deeyan Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Zdravo,prej?nji teden mi je med vo?njo med prestavljanjem pri pedalu narahlo nekaj po?ilo in pedal je ostal na dnu. Po?ila je samo neka cevka. Od menjave le te pa se pri prestavljanju, ko so obrati nad 1500, ko pritisnem pedal sklopke, sli?i nek zvok kot da nekaj za?kriplje in na pedalu je ?utiti neke vibracije. Ob vi?jih obratih je zvok ?e bolj sli?en. Pod temi obrati se ne sli?i ni? in je vse normalno. Druga?e sklopka normalno prijemlje. Moti me edino ta zvok, ki ga pred okvaro ni bilo. Raje prej ?e kaj zamenjam kot da bi moral na koncu celotno sklopko... Je imel mogo?e ?e kdo podobne te?ave? Hvala verjetno se ti sli?i servo ?rpalka :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mi_c_ho Napisano 8. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 verjetno se ti sli?i servo ?rpalka :ne vem: Jaz bolj sumim cilinder pri pedalu... Citiraj
mi_c_ho Napisano 15. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2013 Vztrajnik se po?asi poslavlja Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.