mazda6jure Napisano 14. oktober, 2013 Prijavi Napisano 14. oktober, 2013 ker po forumu berem da jo poznate kar dobro, mi zaupajte... ali imam kaj mo?nosti, ?e jo peljem k prodajalcu, kjer ste jo tudi vi kupili....in jaz, pred 3 leti .... NAZAJ ? pls help porinu nekam ta avto .... Citiraj
Još šta Napisano 14. oktober, 2013 Prijavi Napisano 14. oktober, 2013 ? ? ? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 14. oktober, 2013 Prijavi Napisano 14. oktober, 2013 ? ? ? Govora je o uni nesre?ni s Verov?kove, ki je bila 2x vrnjena prodajalcu. V tisit temi pi?e vse, tudi o pravnem pristopu. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 14. oktober, 2013 Prijavi Napisano 14. oktober, 2013 Govora je o uni nesre?ni s Verov?kove, ki je bila 2x vrnjena prodajalcu. V tisit temi pi?e vse, tudi o pravnem pristopu. aha thanks Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 14. oktober, 2013 Prijavi Napisano 14. oktober, 2013 Uf, totalno neprijetno. Lahko se pa tudi en dan v Medvode do Pelka zapelje? in skupaj kaj pogruntata kaj se dogaja s to Mazdo, mogo?e zadeva ni tako kriti?na (dr?im pesti). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.