Bossek Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 A kdo ve kako se izklju?i sistem za nadzor tlaka v guma? Menjal sem letne gume za zimske (pa? skupaj z plati??i) in sedaj seveda to utripa ker v teh ni senzora Pogledal sem ?e je slu?ajno pri ma?ini varovalka, da bi samo varovalko odstranil....pa ni? Se to da nekako preprosto izklu?it in potem pomladi nazaj vklju?it, ali naj pa? gledam lu?ko celo zimo Citiraj
jures Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 A kdo ve kako se izklju?i sistem za nadzor tlaka v guma? Menjal sem letne gume za zimske (pa? skupaj z plati??i) in sedaj seveda to utripa ker v teh ni senzora Pogledal sem ?e je slu?ajno pri ma?ini varovalka, da bi samo varovalko odstranil....pa ni? Se to da nekako preprosto izklu?it in potem pomladi nazaj vklju?it, ali naj pa? gledam lu?ko celo zimo Ne da se, nekateri dajo ventile v predal..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bossek Napisano 21. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Ne da se, nekateri dajo ventile v predal..... hehe mal te?ka bo, glede na to da so ventili na 18 feltnah Ali je karkoli narobe ?e pa? lu?ke svetijo (in to ignoriram). Je to povezano ?e na kaj drugega in lahko nagaja? Recimo DSR (proti spodrsavanju), ...? Ali je to ?isto lo?eno in nima veze in pa? naj sveti? Citiraj
Jest Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Prvic, ko pogresa ventile, zapiska... potem samo sveti... In menda ni nic narobe... edino precej mocno sveti rumena lucka ... in zna biti ponoci motece ... ?rno etiketo cez nalimas ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bossek Napisano 21. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Prvic, ko pogresa ventile, zapiska... potem samo sveti... In menda ni nic narobe... edino precej mocno sveti rumena lucka ... in zna biti ponoci motece ... ?rno etiketo cez nalimas ... heh ko sn iskal malo po tujih forumih se vedno pojavla "electrical tape over light" No bom vidu koliko bo mote?e, druga?e se bom pa res poslu?il tega nasveta Sem par mesecev nazaj menjal po?en ventil?ek in je 60 EUR. 240 EUR pa ne mislem dat za ventil?ke Citiraj
Boškobuha Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Mene tud blazno mot tale lu?ka na zimskem kompletu!! Sem ?e razmi?lu kak se pride do ?tevca, da bi ga vn vzel in to re?u mal "lep?e" kot z trakom. A ve kdo kak ga vn vzet? Citiraj
Jonas Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Po parih vzigih dalje, bo lucka samo gorela.. se avto ocitno sprijazne, da jih ni vec Mal je sicer motece, ker ena lucka potem skoz gori, ampak narobe ni pa nic.. Dodatne senzorje za zimske feltne se mi pa ne zdi ekonomicko kupovat... LP Citiraj
jotko Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Mene tud blazno mot tale lu?ka na zimskem kompletu!! Sem ?e razmi?lu kak se pride do ?tevca, da bi ga vn vzel in to re?u mal "lep?e" kot z trakom. A ve kdo kak ga vn vzet? Odstranitev ?tevca in kako priti do komandnih lu?k ni nobena umetnost Edino pazljiv mora? biti pri okrasnih letvah, da jih ne po?koduje?,... Citiraj
jures Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Vgradite si stikalo na lucki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boškobuha Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Sem zdle malo "potipal" zadevo in odstranu okrasni obro?ek, samo izgleda da stevc ne gre vn skozi luknjo (AR156 je imela vijake in si samo potegnu ?tevc vn iz luknje) Je kdo dejansko ?e jemal na Ghjki ?tevce vn? Ker mam ob?utek da je potreno sodstrant del armaturke ki je okol njih.. Citiraj
jotko Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Sem zdle malo "potipal" zadevo in odstranu okrasni obro?ek, samo izgleda da stevc ne gre vn skozi luknjo (AR156 je imela vijake in si samo potegnu ?tevc vn iz luknje) Je kdo dejansko ?e jemal na Ghjki ?tevce vn? Ker mam ob?utek da je potreno sodstrant del armaturke ki je okol njih.. imel!malo se je treba potrudit...na levi in desni strani je treba najprej odstrant okrasne letve, nato odvija?it par vijakov...dobro je ?e sta dva da ti eden pridr?i narazen armaturo drugi pa povle?e ?tevec (gre pa kar na tesno,...) Citiraj
Stirna Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Imam isti problem. Tudi mene zanima, kako se vzame vn ?tevec. Sem se pa pogovarjal z enim majstrom in se da kao avto reprogramirat na model, kateri nima senzorjev. Samo je rekel, da se ne upa, ker lahko potem avto niti ne v?ge. No ?e ima kdo kak?no sliko o demonta?i ?tevce se priporo?am. Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
Boškobuha Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Sem "snel" okrasne obro?e sam vijakov ni.. slikca: Citiraj
iMazda Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Sli?al sem da na avstrijskih servisih ponujajo simulator ventilov, ne vem ?e je res. Citiraj
jotko Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Sem "snel" okrasne obro?e sam vijakov ni.. slikca: Ne te obro?e!Okrasna letev na armaturi... Pod letvijo so vijaki.zgornji del ?tevca je pa samo nataknjen. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.