Deeyan Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Imam te?avo na menjalni ro?ici in sicer, ko jo dam v levo se ne vrne v prvotni polo?aj. Kaj bi lohk blo narobe? Vzmeti so vse ok.Je treba menjat cel mehanizem? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 je ro?ica trda za premikanje levo desno? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Verjetno samo za podmazat mehanizem na menjalniku al pa ?e zajle. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 23. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Verjetno samo za podmazat mehanizem na menjalniku al pa ?e zajle. Bom poskusu, pa javim je ro?ica trda za premikanje levo desno? Jp, je trsa kot obicajno... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Bom poskusu, pa javim Jp, je trsa kot obicajno... Je treba mazat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 23. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 eo pr?u do ugotovitve, da bo treba tole vzmet zamenjat (je ?ist razrahljana), zdej pa kje to dobit? nahaja pa se tuki zdej se mi je pojavu ?e pa drug problem, in sicer, ko sm odstranu predal?ek s pepelnikom in v?igalnikom za cigarete mi je za?el piskat kot da mam pri?gane lu?i, sam da je zvok prekinjajo?, pa ?tevci na armaturi mi blinkajo, tut ko vzamem klju? ven Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Pa kak bo? ti avto prodal, ?e ga bo? celega raz?raufal? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 24. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Pa kak bo? ti avto prodal, ?e ga bo? celega raz?raufal? Treba postimat, da bo delu kot je treba, od mene more it izpravn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 ?arnica v pepelniku !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 24. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 ?arnica v pepelniku !!! sej to nemor? vrjet kua to delajo po?evnooki, da ma? zarad ene ?arnce probleme po celi armaturki pa ?e ena banalna fora glede prestavne ro?ice, vzmet sm mal segrel z brenerjem, da sm jo nazaj skup stisnu, ampak ?e vseen ni blo OK. Zajebaval je zato, ker je bil ta mehanizem spro??en. Case closed, ende! pa hvala vsem za pomo?! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2013 Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Pol je bla ?arnica v pepelniku ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 25. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Pol je bla ?arnica v pepelniku ? Je bla ja... Sam se zdej mi ni jasn kok je pol ta instalacija cudn zvezana, da ti pol cel sistem zjebe... Konc koncev bi lohk sam prebriku pa bi blo ok Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2013 Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Je bla ja... Sam se zdej mi ni jasn kok je pol ta instalacija cudn zvezana, da ti pol cel sistem zjebe... Konc koncev bi lohk sam prebriku pa bi blo ok Malo ne verjamem, da nebi kje drugje pol blo sranje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 25. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Malo ne verjamem, da nebi kje drugje pol blo sranje. nvem, sm probu faznprifer not utaknat pa je blo ql, ?e pa ?e ne brika pa upor pa je tut ok Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.