mazda6 Napisano 25. oktober, 2013 Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 ?e ima? ELM327 kabel, lahko svoje mazde diagnosticiramo s FORscan zastonjskim programom.Najde vse module (ABS, Airbag, ?tevec... itd) in ne samo ECU. Program dobi? tukaj: http://forscan.org/download.html Poro?ajte kako vam dela. Tole so moduli, ki jih vidi pri meni in so seveda brez napak Citiraj
Symon Napisano 25. oktober, 2013 Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Bi lahko skopiral ?e sem, ker je ?e konkretna baza takih in podobnih programov? Je potem res pregledno in la?je za vse. Citiraj
mazdaman Napisano 28. oktober, 2013 Prijavi Napisano 28. oktober, 2013 To je verjetno za windows system. Ali lahko proba?, ?e deluje z bt modulom. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
M6SPC Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 ?e ima? ELM327 kabel, lahko svoje mazde diagnosticiramo s FORscan zastonjskim programom.Najde vse module (ABS, Airbag, ?tevec... itd) in ne samo ECU. Program dobi? tukaj: http://forscan.org/download.html Poro?ajte kako vam dela. Tole so moduli, ki jih vidi pri meni in so seveda brez napak Meni poka?e le 8 PID. Ostalih niti ne morem nalo?iti. Napake poka?e. Uporabil sem novembrsko verzijo. Citiraj
Stirna Napisano 12. november, 2013 Prijavi Napisano 12. november, 2013 Pozdravljeni Kje se pa dobi podatkovni kabel za priklop na avtomobil in ra?unalnik? Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
M6SPC Napisano 12. november, 2013 Prijavi Napisano 12. november, 2013 Pozdravljeni Kje se pa dobi podatkovni kabel za priklop na avtomobil in ra?unalnik? Na ebayu. Vtipkaj ELM327 pa bo? dobil. Moj je z USB, obstajajo tudi BT. Citiraj
Stirna Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 Na ebayu. Vtipkaj ELM327 pa bo? dobil. Moj je z USB, obstajajo tudi BT. Hvala Citiraj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta)
ALFAinBMW Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 Sem jaz to danes dol potegnil in usposobil. Super zadeva Sem kr dal DPF regeneracijo in se poznajo u?inki ?e kdo rabi diagnostiko v okolici MB me lahko pozove Citiraj
mazdaman Napisano 17. december, 2014 Prijavi Napisano 17. december, 2014 A ve kdo zakaj ne vidim test modula? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 Kaj ti je to test modul kabel, bt?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 Kaj ti je to test modul kabel, bt??Moj program izgleda tako ni pa modula tests Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 a ni klju? v bistvu diagnoza? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 a ni klju? v bistvu diagnoza?Mogo?e pa res v katerem modulu so pa nastavitve za test ?ob in preverjanje ostalih funkcij (ne mislim napak DTC)? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazda6 Napisano 19. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2014 Ja, testi so tam kjer klika?. Mogo?e jih pa za tvojo mazduljo ni. Kaj ima? zaen letnik in model? Citiraj
mazdaman Napisano 22. december, 2014 Prijavi Napisano 22. december, 2014 Mazda 6 letnik 2005 preFL 120 km diesel Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazda6 Napisano 24. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2014 Hm, bi ti preveril, pa sem menjal avto. In na novi 6ki 2014 ni ?e mo?nosti nobenih testov.... Citiraj
godlike Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 Sem sveže pečen uporabnik FORScan-a. Priklopim ga in povežem. A mi lahko kdo pomaga, kako oz. kje najdem SOC za akumulator? Citiraj
godlike Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 (urejeno) Imam: Sedaj pa imam 2 vprašanji: - Kje spremenim, da je novi akumulator in/ali spremenim A in Ah? - Opazil sem, da je wireless charging module outdated, ker i20n polni boljše, bi tega posodobil. Kako to naredim? Edit: Se že učim na YT. 😎 Popravljeno 6. oktober, 2024 od godlike 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.