Grega_ Napisano 15. september, 2005 Prijavi Napisano 15. september, 2005 Zanima me, verjetno je to ?e kdo dal popravljat, kolk so vam kej kleparji + li?ar ra?unali za popravilo zadnjih blatnikov? Pri meni zna bit li?ar drag ker barva je kr neki, neki temno modra mal temno zelenkast pa ?e metalna...v glavnem ne vem kere barve je avto, odvisno kako svetlova pade na pleh. Citiraj
David Napisano 15. september, 2005 Prijavi Napisano 15. september, 2005 Cau jest sem dal pri prej?njem avtu zadnje blatnike popravit in sem pla?al 17k z barvanjem vred.... Popravli so pa tako da so "za?vasali" pol novega blatnika gor in pol prebarvali...... Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 15. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2005 hmm...to pa ni tolk drago ne. Citiraj
David Napisano 15. september, 2005 Prijavi Napisano 15. september, 2005 Ne pa sej ne pride tolko....ra?unaj tam okoli 20k....ve? ne..... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 15. september, 2005 Prijavi Napisano 15. september, 2005 zamenjava robov blatnikov ponavadi stane od 15-20 jurjev, seveda je odvisno od kleparja in li?arja, vendar dosti ve? ne bi smelo biti. Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 15. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2005 no super...tolk da vem, ?e bo hotu ta klepar kej ve? da grem drugam. ?e bo tkole bom pa potreboval enga dobre v LJ oz. bli?nji okolici :) Citiraj
apcih Napisano 15. september, 2005 Prijavi Napisano 15. september, 2005 in kaj je sploh s tvojimi blatniki, na slikah je ?ist OK vidt? Drga? se ti pa spla?a dat kak?nega jurja ve? za popravil in pol ma? tud bol? narejen, no zdej je odvisn kok dobr ho?e? met. Citiraj
Grega_ Napisano 15. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2005 Na slikah se skoraj ni? ne vidi, ker je avto temen, barvaje na enem blatniku ?e malo napihnjena, malo jo je ?e stran padlo, s spodnje strani blatniki tudi ?e rjavijo, vendar ni ne vem kak?ne krize, moram pa popraviti pred zimo, ker no?em da mi prerjavi. Sej bom tko gledal da ve? kot 30k ne dam. Citiraj
ReDevil Napisano 17. september, 2005 Prijavi Napisano 17. september, 2005 Je pa tle tut pravilo: mal dnarja, ?e manj muzke! Tko da se ti spla?a par Pre?ernov ve? dat pa da je res orng narjen a ne? Se mi zdijo pa ful ugodne variante za cca. 15-20 Francetov, pa bo pol avto spet tak kot se spodobi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.