jures Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 huda je napis na oknu pa vse pove Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 Ne vem, ali imam jaz ?uden okus za lepoto ampak ta na drugem posnetku z ritjo mi je prav sme?na od strani. :ne vem: Citiraj
jures Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 Ne vem, ali imam jaz ?uden okus za lepoto ampak ta na drugem posnetku z ritjo mi je prav sme?na od strani. :ne vem: riti se ne ocenjuje s strani Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 riti se ne ocenjuje s strani kaj da ne, sam od spredi se ne drugace pa drugi link 27 sekunda, analogni gumbi za gretje! carsko!!, tko morajo met vsi avti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 kaj da ne, sam od spredi se ne drugace pa drugi link 27 sekunda, analogni gumbi za gretje! carsko!!, tko morajo met vsi avti no ?e jo od spredi vidi? je ocena slaba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 kaj da ne, sam od spredi se ne drugace pa drugi link 27 sekunda, analogni gumbi za gretje! carsko!!, tko morajo met vsi avti Labi ti si za ameriko, tam imajo le najbolj luksuzni avti avto klimo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
tha_man Napisano 12. oktober, 2013 Prijavi Napisano 12. oktober, 2013 Evo lahko jo gremo ?e pogledat http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7736171&show=1 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7735074&show=1 Citiraj
Grega_ Napisano 13. oktober, 2013 Prijavi Napisano 13. oktober, 2013 Uuuu Revolution oprema sam ?e ta mal mo?nej motor pa je lih zame. Samo osnovna za mal pod 14t eur je pa brruuuuhhhh.http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7738040&show=1 Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2013 Prijavi Napisano 13. oktober, 2013 uuuuu, ?rna ga zmaga bela mi je ?udna za razliko od 6-ke ko mi je lih bela najbolj ql (poleg rde?e) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 15. oktober, 2013 Prijavi Napisano 15. oktober, 2013 Sem opazil da je pri opremi revolution digitalni prikazovalnik hitrosti, na okroglem ?tevcu pa obratomer...pri ni?jih opremah je pa klasika, analagni prikazovalnik hitrosti ne okroglem ?tevcu. Citiraj
Deeyan Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 mo?na varianta MPS Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 mo?na varianta MPS Wau, ta pa izgleda hudo. Samo feltne so spet kar neki...vsaj zame.Jaz bi obvezno zamenjal feltne. Citiraj
mazdaman Napisano 21. oktober, 2013 Prijavi Napisano 21. oktober, 2013 Taka bi bila dobra Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Klikni na link, ce te zanima vikend z novo Mazdo 3 >> http://bit.ly/1gJ7uSR Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Nekdo je na drugem forumu objavil cenik za tanovo Mazdo 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Grega_ Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 zanimivo da 165 konjska pa ni avtomatika Citiraj
tha_man Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Zadnji? sem si ogledal eno osnovno in me je oblikovno pustiladokaj hladnega, mi je bila pa izredno v?e? pozicija sedenja in prostornost. Danes sem si ogledal rde?o s Challenge opremo in bil precej navdu?en. Bo treba enkrat na testno. Jo je ?e kdo fural? Citiraj
Z M A J Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Danes sem jo prvi? vozil in moram re?t, da me je avto NAVDU?IL. Znotraj celo bolj kot aktualna ?estica, armaturna plo??a se mi zdi bolj?e izdela pa tudi ekran?ek, ki se vam med vo?njo odpre in vam tik pred vetrobranskim steklom ka?e hitrost. Tega racimo 6-ka nima, kar mi je ?udno. Aja, tale motor je bil samo 2.0 benz, tako da ni? posebnega, pa vseeno ?isto zado??a za povpre?nega uporabnika. Osebno se mi zdi cena 13.900? za osnovni model zelo ugodna cena za avto tega razreda, o ?emer boste presodili sami. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bossek Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Danes sem jo prvi? vozil in moram re?t, da me je avto NAVDU?IL. Znotraj celo bolj kot aktualna ?estica, armaturna plo??a se mi zdi bolj?e izdela pa tudi ekran?ek, ki se vam med vo?njo odpre in vam tik pred vetrobranskim steklom ka?e hitrost. Tega racimo 6-ka nima, kar mi je ?udno. Aja, tale motor je bil samo 2.0 benz, tako da ni? posebnega, pa vseeno ?isto zado??a za povpre?nega uporabnika. Osebno se mi zdi cena 13.900? za osnovni model zelo ugodna cena za avto tega razreda, o ?emer boste presodili sami. Si ti to pisal o mazdi 3 v temo o mazdi 6? Citiraj
Boss Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Tist HUD pa zgleda na slikah tako neskon?no poceni, da bi bilo bolje, da ga sploh ni. HUD bi dejansko moral projecirat direkt na vetrobran, da je hudo in profi. Citiraj
Z M A J Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Eh krepko sem ga pihnil, tole v resnici sodi v sosednjo temo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 Eh krepko sem ga pihnil, tole v resnici sodi v sosednjo temo. Sem popucal Danes sem jo prvi? vozil in moram re?t, da me je avto NAVDU?IL. Znotraj celo bolj kot aktualna ?estica, armaturna plo??a se mi zdi bolj?e izdela pa tudi ekran?ek, ki se vam med vo?njo odpre in vam tik pred vetrobranskim steklom ka?e hitrost. Tega racimo 6-ka nima, kar mi je ?udno. Aja, tale motor je bil samo 2.0 benz, tako da ni? posebnega, pa vseeno ?isto zado??a za povpre?nega uporabnika. Osebno se mi zdi cena 13.900? za osnovni model zelo ugodna cena za avto tega razreda, o ?emer boste presodili sami. Vendar pa tista osnovna za 14K ? je notri precej drugacna... HUD je samo pri Revolution Top opremi... In tisti sredinski zaslon je tudi pri osnovni razlicici drugacen... Sicer se se nisem peljal... Sem jo samo pred parimi dnevi videl v ACosmos salonu v BTCju (tiste s HUDom nimajo)... Slika notranjosti osnovnega modela ... in se slika trojke z visjim paketom opreme Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 Hvala Thomas! Pred kratkim sem vozil tudi Golf7 (no nisem ravno ljubitelj Golfov, zlasti zaradi Kamenodobnega izgleda in zelo konzervativnih sprememb pri "kao" menjavi generacij), a vseeeno mislim, da ga bo nova 3-ka posekala v vseh zadevah, razen v eni ga pa pa? ne bo in to pri tistih kupcih, ki pa jih je veliko in si re?ejo "Golf je Golf" in zamenja staro za novo. Priporo?am testno vo?njo, zagotovo bo navdu?ila tudi vas kakor je mene. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 U ja, obvezno bo treba testirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 Bi tud mene kr mal zanimal..Dejan,?e se bo? menil za kak?en preizkus povej,pa se po mo?nosti nekak uskladiva/uskladimo,?e bi ?e kdo ?elel vsko?iti Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.