Allyssa Napisano 19. september, 2008 Prijavi Napisano 19. september, 2008 aham,...mislm da ?e ni osvojila pojma divjanje, ker se ?e name skoz dere ?e grem 5km/h ?ez omejitev hehe,..mal izven konteksta,..k sva ?le po slu?bi po Luno je ona vozila,..in ?e nebi mela psa v naro?ju bi ?iv?nga fasala,..in na konc mi re?e,.."pa sej dobr vozm a ne?" "ja super" za bolj?o predstavo: "spel, prestav, nej avto ful posko?, bremzej ?e 100m pred oviro (pr 40km/h) ampak na konc tko zabremzej, da potniki skor padejo ?ez prvo ?ipo,..spel, prestav, posko?,......." in ja,..sm ji povedala vse to, da se ne bo kdo spomnu na izsiljevanje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 19. september, 2008 Prijavi Napisano 19. september, 2008 aham,...mislm da ?e ni osvojila pojma divjanje, ker se ?e name skoz dere ?e grem 5km/h ?ez omejitev hehe,..mal izven konteksta,..k sva ?le po slu?bi po Luno je ona vozila,..in ?e nebi mela psa v naro?ju bi ?iv?nga fasala,..in na konc mi re?e,.."pa sej dobr vozm a ne?" "ja super" za bolj?o predstavo: "spel, prestav, nej avto ful posko?, bremzej ?e 100m pred oviro (pr 40km/h) ampak na konc tko zabremzej, da potniki skor padejo ?ez prvo ?ipo,..spel, prestav, posko?,......." in ja,..sm ji povedala vse to, da se ne bo kdo spomnu na izsiljevanje so?alje... mora bit ?e kar hudo, ko se punca nad punco prito?uje Citiraj LP KAALman
uroš76 Napisano 22. september, 2008 Prijavi Napisano 22. september, 2008 Zaenkrat je ?lo do 52.7 litra, tako da mam ?e mal rezerve. dej jo men pa bo? vidu porabo. greva na Jo?ta. Citiraj
iceman22 Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 eno upra?anje a je normalno ?e nova mazda6GTA dizel pokuri po boardPC 8.1l?mam narejenih kakih 1150km.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 eno upra?anje a je normalno ?e nova mazda6GTA dizel pokuri po boardPC 8.1l?mam narejenih kakih 1150km.. Je,?e ima? zelo te?ko nogo in ve?inoma vozi? po mestu. Citiraj
iceman22 Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 Je,?e ima? zelo te?ko nogo in ve?inoma vozi? po mestu. niti ne od teh 1150km sem recimo 800km vozu po avtocesti 140km/h s tempomatom..upajmo da se bo zmanjsalo kj.. Citiraj www.trziskisladoled.si
sdspecy Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 Po moje pred 10.000 ne mor? delat realnih izra?unov. Je pa lahko tud vo?nja po avtocesti kr potratna + ta nova mazda je ?e mal te?ja in mo?nej?a, mal ve? pokuri, je pa verjetn Board Comp. bolj natan?n. lp, D Citiraj Lp, D
Alex Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 Po moje pred 10.000 ne mor? delat realnih izra?unov. Je pa lahko tud vo?nja po avtocesti kr potratna + ta nova mazda je ?e mal te?ja in mo?nej?a, mal ve? pokuri, je pa verjetn Board Comp. bolj natan?n.lp,D Misli? natan?en.Ker pri na?ih starih 6-kah sploh ni niti blizu natan?nosti.Vsaj pri meni ne. Citiraj
sdspecy Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 Misli? natan?en.Ker pri na?ih starih 6-kah sploh ni niti blizu natan?nosti.Vsaj pri meni ne. Glede tele zadeve o to?nosti - preostalih km po board compu (in posledi?no izra?unani porabi);a je ?e kdo probu imet ve?ino ?asa nastavljeno na prikazu PREOSTALIH KM in ne na povpre?ni/trenutni porabi??Namre?, zadnjih nekaj tankov (ne glede, kje tankam) imam na prikazu preostlih km in vsakokrat sem pri?el do vrednosti pod "50KM REMNG", po katerih pa itak sploh ne ka?e ve? ni? (oz. ?rtice - - - -).Aja, enkrat sem potem testeral do kraja in dejansko naredil ?e 50+ km po tem, predn sm obstal! Povpre?no porabo pa mi zdej ka?e tam okol do 0.2l/100km manj, kot je dejanska. ?e ?e koga to zanima... Citiraj Lp, D
LabiGT Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 Po moje pred 10.000 ne mor? delat realnih izra?unov. Je pa lahko tud vo?nja po avtocesti kr potratna + ta nova mazda je ?e mal te?ja in mo?nej?a, mal ve? pokuri, je pa verjetn Board Comp. bolj natan?n. lp,D majhen popravek: nova mazda je lazja, sibkejsa in bolj aerodinamicna kot prejsnja... taka poraba je definitvno velika, ker je moja pri prvih 1000-2000km imela porabo nekaj cez 6.... (takrat sem pazil pa to ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
sdspecy Napisano 24. september, 2008 Prijavi Napisano 24. september, 2008 majhen popravek: nova mazda je lazja, sibkejsa in bolj aerodinamicna kot prejsnja... taka poraba je definitvno velika, ker je moja pri prvih 1000-2000km imela porabo nekaj cez 6.... (takrat sem pazil pa to ) hm, ma? prov, 30 kil la?ja je res, sam ima 103kw in 330Nm, kar je ve?, kot ima stara/moja (100kw, 310Nm). Citiraj Lp, D
kowkele Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Povpre?no porabo pa mi zdej ka?e tam okol do 0.2l/100km manj, kot je dejanska. ?e ?e koga to zanima... Tudi meni ka?e pribli?no 0.1-0.2 manj kot je izra?unana poraba. Kar je ?e kar sprejemljivo. lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Ko pride? pod 50 km REAMINING, se vedno poka?e na displayu "----!, tako tud pi?e v navodilih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 hm, ma? prov, 30 kil la?ja je res, sam ima 103kw in 330Nm, kar je ve?, kot ima stara/moja (100kw, 310Nm). faceliftana jih ima 105kW in 360 Nm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 faceliftana jih ima 105kW in 360 Nm eeeeee...wrong - 330Nm ima faceliftana 143KM Predvidevam pa da si videl eno drugo zadevo in sicer chiptuning od Steinbauerja, ki 121 konjsko "navije" na 143KM in 360Nm pa ?e linkec http://www.steinbauer.cc/neu/index.php?spe...ar_engine=16511 Citiraj
LabiGT Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 ce se ne motim jih je mela mocnejsa (torej 105kW 143KM) 360Nm Bauart: Reihen-Dieselmotor, Common-Rail-TurboHubraum: 1.998ccmmax. Leistung: 105 kW (143 PS) bei 3.500U/minmax. Drehmoment: 360Nm bei 2.000U/minAntrieb: Vorderrad http://de.cars.yahoo.com/050902/348/4o8eg.html Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Ko pride? pod 50 km REAMINING, se vedno poka?e na displayu "----!, tako tud pi?e v navodilih. Meni je zadnji? pisalo,da ?e mam kao samo za 18 km bencina. Pa sn kr na pumpo zavil. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 Meni je zadnji? pisalo,da ?e mam kao samo za 18 km bencina. Pa sn kr na pumpo zavil. Mater pol pa v navodilih la?ejo, pa men tud tako dela, vsaj ko sem ga dubu je blo tako. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Mater pol pa v navodilih la?ejo, pa men tud tako dela, vsaj ko sem ga dubu je blo tako. :ne vem: lahk da sam pr dizlih tk dela (50m minimum) ..sicer je pa tk dost, ?e ti enkrat ?rtice ka?e, ima? da gre? na benzo Citiraj Lp, D
Sammie Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Eno mogo?e neumestno vpra?anje, ali nova mazda 6 (mo?no face-liftana in prenovljena 2008) v (novem?) motorju CD140 uporablja za prenos med gredi, zobat jermen ali verigo? Ker konkurenca Toyota D-4D, Honda Accord, BMW 5 so ?e na verigah, kar pomeni samo mali servisi. Citiraj
upwind7 Napisano 31. december, 2008 Prijavi Napisano 31. december, 2008 Eno mogo?e neumestno vpra?anje, ali nova mazda 6 (mo?no face-liftana in prenovljena 2008) v (novem?) motorju CD140 uporablja za prenos med gredi, zobat jermen ali verigo? Ker konkurenca Toyota D-4D, Honda Accord, BMW 5 so ?e na verigah, kar pomeni samo mali servisi. Glede porabe M6 143 konjev: Tudi jaz sem negativno presene?en nad njeno porabo. Jaz se vozim 70% AC (130-140), 30 % pa klasi?nih cest po omejitvah in kot zgleda sedaj ne vem ?e bom pri?el pod 8.5 litra, kar je zelo slabo. Pa resni?no imam pri M6 zelo ne?no nogo, ampak Samo za primerjavo, stari Hdi z 110KM in preceeej kilometri za seboj je z lahkoto pri?el na 6,3 litra, pa je bila hitrost na AC okrog 150km, je pa res, da ima M6 le ve? konjenice pod sabo! Ne vem mogo?e sem ?uden, ampak ob tak?nem navoru in tak?no zalogo mo?i je ta poraba vseeno prevelika ali ne? Ima mogo?e ?e kdo tak?ne "te?ave" in morebitno re?itev? Je mogo?e zani? kak?en izmed sensorjev? Citiraj
upwind7 Napisano 31. december, 2008 Prijavi Napisano 31. december, 2008 Mogo?e samo tole ... na forumu spodaj: http://www.forum.hr/archive/index.php/t-308560.html je napisano: Dobar izbor!Nadam se da su te upozorili na specfi?an re?im vo?nje koji M6 sa DPF filterom zahtjevaju.?to ga bude? vi?e stiskao bolje će raditi i vjerovao ili ne manje tro?iti!:top: Je to mo?no in logi?no? Je res kak?na finta? V navodilih za DPF ne pi?e ni? temu podobnega. Citiraj
Boss Napisano 31. december, 2008 Prijavi Napisano 31. december, 2008 ?e se res dr?i? tega kar si napisal je to absolutno preve?. Vsaj dva litra manj bi morala biti povpre?na poraba. A si to zra?unal "na roko" al gleda? po BC-ju? Pa ?e nekaj ... uporabljaj ?esto prestavo ?e ma? konstantno vo?njo (brez silovitih pospe?evanj) po lokalnih cestah, ne rabi?, da se ti motor vrti nad 2.000 obratov. Diesla ne vozi tako kot recimo vozi? bencinarja... ne rabi? visokih obratov ampak izkori??aj navor, ki ga je najve? ravno pri 2.000 obratih. Citiraj
upwind7 Napisano 31. december, 2008 Prijavi Napisano 31. december, 2008 ?e se res dr?i? tega kar si napisal je to absolutno preve?. Vsaj dva litra manj bi morala biti povpre?na poraba. A si to zra?unal "na roko" al gleda? po BC-ju? Pa ?e nekaj ... uporabljaj ?esto prestavo ?e ma? konstantno vo?njo (brez silovitih pospe?evanj) po lokalnih cestah, ne rabi?, da se ti motor vrti nad 2.000 obratov. Diesla ne vozi tako kot recimo vozi? bencinarja... ne rabi? visokih obratov ampak izkori??aj navor, ki ga je najve? ravno pri 2.000 obratih. Ja, saj to me mori. Dizla vozim zadnjih 6 let, naredil z njim 250.000 km in vem kako se ga vozi. Poraba na ravnini pri 140km/h v 6 prestavi 9,2 litra. Dvomim, da bi se spet vklipla regeneracija filtra. Gledano je vse po BCju. Citiraj
Boss Napisano 31. december, 2008 Prijavi Napisano 31. december, 2008 Pol pa po?akaj, da bo? pe? izra?unal... tale BC ni glih vzor to?nosti. ?e bo tudi izra?un na roke pokazal toliko pol se pa nekaj dogaja, kar se ne bi smelo in bo? moral obiskati servis. Sam sem imel tako ?estko diesla brez filtra DPF in zdaj novo z DPF filtrom. Poraba je pri obeh popolnoma identi?na pri 6,53litra/100km. In tako bi tudi ti moral pri?akovati +/- 0,5litra. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.