De_facto Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Pozdravljeni! Mene pa zanima ali je vodna pumpa vezana na zobati jermen pri Mazdi 6 letnik 2004 dizel? Hvala in Lp. Citiraj
Bossek Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Pozdravljeni! Mene pa zanima ali je vodna pumpa vezana na zobati jermen pri Mazdi 6 letnik 2004 dizel? Hvala in Lp. jaz bi po parih slikah rekel da je (iz autodata) evo sliko: https://dl.dropbox.com/u/31489040/ss/2013-1...06_18-10-14.png Citiraj
De_facto Napisano 6. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2013 Imam Mazdo 6 2004 letnik dizel. Ko pri?gem avto se kake dve minuti sli?i prasketanje in kot da bi nekaj treslo. Med drugim je nivo antifriza mo?no upadel? Ali je mo?no, da spu??a vodna pumpa? Ali se je nevarno voziti naprej, da nebi pri?lo do snetja glavnega jermena glede na to, da je vodna pumpa vezana na zobati jermen? Da bi se nekako pripeljal do mehanika? Hvala in lp. Citiraj
Deeyan Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 kolko ma? kilometrov, je ?e kdaj zobati jermen bil menjan? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.