Gelipter Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 lp mazda?i rabim pomo? . poslu?am cd .ta naenkrat ugasne radjo .pri?gem nazaj ne deluje cd pi?e no disc .radjo deluje.ne morem priklopit na cd.v radju je 6cd. ne vem kaj delat. mazda 5 letnik 2008.lp ale? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2013 Prijavi Napisano 9. november, 2013 Radio je modularne izvedba, lahko se je kaj snelo ali pa je kak slab kontakt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 9. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2013 lp. verjetno bo treba demontirt radjo .to je full zahtevno .na mazdinem servis ne vem kaj naj naredim pozdrav iz kopra ale? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 Ni neka huda znanost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 Men tut NO DISC napise pol se pa xcarlink vklopi in svira Nism pa probaval ce delajo cd-ji... Citiraj If in doubt, flat out...
Gelipter Napisano 11. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2013 lp probaj ?e lako poslu?a? cd .meni blokiran cd. radjo delo lp ale? Citiraj
Gelipter Napisano 14. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2013 lp sem na vezi z bo?tjanom bomo porihtali lp ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.