podvratnik Napisano 10. november, 2013 Prijavi Napisano 10. november, 2013 pozdrav, i??em motor KLZE 200hp. je kdo na forumu, ki bi ta motor prodal? ali kdo ve, kje v tujini-avstrija, nem?ija prodajajo obnovljene motorje, kak?en link? hvala in lep pozdrav! Citiraj
Deeyan Napisano 10. november, 2013 Prijavi Napisano 10. november, 2013 KLZE je bil delan samo za Japonski in Ameri?ki trg, tako da ga bo? te?ko dobil la?eje bo? na?el KLDE Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 Mogo?e avstija-nem?ija, vendar dvomi. Ziher se ga da dobit na nizozemskem vendar je cena 1300? pa ?e to je ?e se ne motim obnovljen motor, vem pa da je to samo motor brez ECU itd.. evo link klik Druga?e pa kot je dejan rekel, se veliko la?je najde KLDE ki pa ima ''samo'' okoli 170 KM. Lahko pa kontaktira? uporabnika mazda mx, mislim da je nekaj ?asa nazaj prodajal bate od KLZE, ter neke hude odmi?ne. Tako si najde? KLDE ga razdere? in sestavi? v KLZE oz ?e kaj huj?ega Citiraj
Deeyan Napisano 12. november, 2013 Prijavi Napisano 12. november, 2013 Mogo?e avstija-nem?ija, vendar dvomi. Ziher se ga da dobit na nizozemskem vendar je cena 1300? pa ?e to je ?e se ne motim obnovljen motor, vem pa da je to samo motor brez ECU itd.. evo link klik Druga?e pa kot je dejan rekel, se veliko la?je najde KLDE ki pa ima ''samo'' okoli 170 KM. Lahko pa kontaktira? uporabnika mazda mx, mislim da je nekaj ?asa nazaj prodajal bate od KLZE, ter neke hude odmi?ne. Tako si najde? KLDE ga razdere? in sestavi? v KLZE oz ?e kaj huj?ega A js kej nvem? A se spet kake odmicne prodajajo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 upra?anje kolk je ?e po?tnine pol Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 Hja...pri tej sicer ne pi?e, sem pa na?el ?e eno za 930? brez po?tnine Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 Zna bit velka, ker je tut ma?ina velka. Verjetno se bolj spla?a potem kupit bate in odmi?ne ZE ter obdelat DE ma?ino da ima? na koncu tistih 200hp. Aja pa tle je sam ma?ina, rabi? potem ?e ecu pa menjalnik bi jaz imel (limited slip diff) Eee, Pato, vidim da si ve?? ebayja, dajta mi z Deeyanom najt ZE menjalnik (pa? KL ali KF va?no da je limited diff) Citiraj
PATO Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 Heheee po?akaj da ?efa pokli?em... Halo Bo?i?ek... Citiraj
Deeyan Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 Eee, Pato, vidim da si ve?? ebayja, dajta mi z Deeyanom najt ZE menjalnik (pa? KL ali KF va?no da je limited diff) hohoho, to bi tut js mel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
podvratnik Napisano 13. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2013 kek dnarja, tk da se tk porihta? klze je predrag..pa ma?ina po?tima u nulo Citiraj
Symon Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 kek dnarja, tk da se tk porihta? klze je predrag..pa ma?ina po?tima u nulo ?e ?eli? v nulo (ne le poceni generalko ampak realnih 200 konjev, ki bojo delali) ni tistle klze ?isto ni? predrag. Vedno me ?udi, ko ljudje mislijo, da je tuning poceni kot nakup powerfuel nalepke in parih ledic in je avto ?e "dirkalnik". Citiraj
mazda_mx Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Ce je KLZE z Ebaya predrag bo tudi vse ostalo mogoce predrago. Poleg motorja rabis porihtat se elektroniko, dodat kaksen dober izpusni kolektor, komplet izpuh. Ce se ze lotis delat tak projekt, naredis se glave motorja, sesalni kolektor,... KL se da spravit do 250KM. Ampak ni poceni :-) Citiraj
zazo Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 s bom kr z Lumpijom strinjou...bo? bol? naredu ?e bo? KLDE kupu pa not stla?u odmi?ne pa bate od ZE-ja... blok in glavi pa use komplet mam pa jst ?e eno ma?ino vi?ka in ?e pride? ponjo ti jo napou ?enkam sam bo? pa mogu rebuild nardit gor... sicer pa ?e bi meu rad tipi topi motor bo? to moral narediti na vsaki ma?ini... ?e bi pa rad pridobil ?im ve? konjeu pa nardi? KLDE motor pa tuzrbo gor in ma? zaenkrat ?ist dost je pa ?e ?ansa da kupi? celo mojo mazdo pa nima? ve? kej delat na njej pa predelvat razen ?e ti je 200 KM premalo pa? ?e turbinco gor da? in je to to Citiraj
jstdoma Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Kaj je pa MitjaMX6&T naredu s tistim svojim projektom turbo MX6?A je prodal takrat al bo sam dokon?al? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10538&hl= http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7356&hl= Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Kaj je pa MitjaMX6&T naredu s tistim svojim projektom turbo MX6?A je prodal takrat al bo sam dokon?al? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10538&hl= http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7356&hl= Kokr se spomnem je bla nazadne naprodaj samo skoljka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 s bom kr z Lumpijom strinjou...bo? bol? naredu ?e bo? KLDE kupu pa not stla?u odmi?ne pa bate od ZE-ja... blok in glavi pa use komplet mam pa jst ?e eno ma?ino vi?ka in ?e pride? ponjo ti jo napou ?enkam sam bo? pa mogu rebuild nardit gor... sicer pa ?e bi meu rad tipi topi motor bo? to moral narediti na vsaki ma?ini... ?e bi pa rad pridobil ?im ve? konjeu pa nardi? KLDE motor pa tuzrbo gor in ma? zaenkrat ?ist dost je pa ?e ?ansa da kupi? celo mojo mazdo pa nima? ve? kej delat na njej pa predelvat razen ?e ti je 200 KM premalo pa? ?e turbinco gor da? in je to to Ampak bo na koncu vseeno predrago, to bo ?ez jurja prec. PS: Ti ima? zmerjenih 200hp? Citiraj
mazda_mx Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Hmm, za 1000 eur ne naredis nic. Se kaksen cenejsi in popularnejsi motor (zacne se na H in konca na A) ne naredis kaj dosti v smeri 200KM za ta denar. Pod 3000eur se ni kaj pogovarjat. Samo komplet vseh tesnil, lezajev, raznega materiala za obnovo je toliko. Potem se sele zacne tuning. Bati, odmicne, izpuh, sesalni del, elektronika. Za ta denar prilezes ze blizu 250KM. Za 300KM se nisem nasel recepta upam, da ga bom do naslednjega leta. Citiraj
podvratnik Napisano 15. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2013 js sem ra?unal tam do 2 jurja...klze je zato predrag, ker se da ceneje predelat kak klde motor. vpra?anje kak je pol klze, kok ?e treba dat gor.. ka pa vem...en ?eh mi ponuja mazdo za 3 ?uke, predelano pa vse tipitopi..bomo vidli.. ?koda mi je sam moje 2.0, ker je zelo ohranjena, sam mal premal gre:P avto je pa ?koda prodat, ker ne dobi? n? zanj pa tale mazda je men tk najja?i avto in ne gre od bajte:) sm bral mal tut glede turbin, pa je 2.0 ma?ina menda pre?voh za predelavo, oziroma bi predelava bila zelo zelo draga...tut tu okol 3 ?uke, tk da kkrkol...morm za?et ?parat:) zazo ti ma? turbo na klde? kok do 100? kok te je pri?la predelava? Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Hehe, pol sm ze 2 taka, ko ne damo f-k Ce bos kupoval cez mejo mors vedet, da bos mel se neki davka na emisije, tak da nvem, ce se splaca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Kar se ?paranja ti?e se 100% strinjam..bolj delat nekaj tko kot se zagre,pa tud ?e je mal dra?je sm bral mal tut glede turbin, pa je 2.0 ma?ina menda pre?voh za predelavo, oziroma bi predelava bila zelo zelo draga...tut tu okol 3 ?uke, tk da kkrkol...morm za?et ?parat:) Tuki so pa mal banane gojil..vem za enga, ki je imel ?e na 1.8 pol?a Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 No fantje, ?e vedno vam ostane kak tak?en tuning part, se dobi najve? za svoj denar. Kar je ve? je za ve?ino tunerjev ?e preseravanje in metanje denarja stran. Citiraj
Deeyan Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 No fantje, ?e vedno vam ostane kak tak?en tuning part, se dobi najve? za svoj denar. Kar je ve? je za ve?ino tunerjev ?e preseravanje in metanje denarja stran. a so tole slu?ajno kake bu?ke spet http://kalecoauto.com/index.php?main_page=...957474d79d4u3d3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 Hahahah ta je res dobra ja..pa tisti O-ring Definitivno vredno svojga dnarja Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.