Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bil sem teden dni gor in se pogovarjal gor tako z mladimi kot starimi. Še enkrat, oni dobijo stanovanje takoj, ko se odselijo od staršev. Najemnine so izredno nizke, tako, da si jih lahko privoščijo celo študenti, ki mimogrede dobijo vsi okoli 800€ /mesec. In ja, njih ne briga za nepremičnine kot folk pri nas. In tretjič, vsak si lahko privošči - tudi električen avto, ampak jim to ni prioriteta. Živijo popolnoma drugačen stil življenja kot mi Balkanci. Pri njih vse deluje kot mora in ja, proti njim smo mi še vedno tretji svet. Na žalost.
-
Počakaj, da se auto shladi, potem očitaj nivo hladilne tekočine !!! Če je še vedno pod MIN, dolij notr destilirano vodo, ne bo konec sveta, če manjka 1 centi. Potem pa kupi FL22 pa ga isto količino dodaj not.
-
Kolk časa pa si živel na Danskem, da veš vse o njih, al si tkole sam malo fasado otipal pa ti je bla všeč? Ne vem ampak "Standard of living" pove, da je na Danskem 0,95 v Sloveniji pa 0,92. Svetovno povšrečje je 0,7. Kaj hočem povedat, ni take razlike kot jo klele razlagaš, kot da smo mi skoraj jebeni tretji svet. Standard of Living by Country 2023 - Wisevoter WISEVOTER.COM The world is home to a wide range of countries that differ greatly in terms of standard of living, as measured by the Human Development... Zdaj pa nekaj drugega, a si res želiš delati od jutra do mraka? Jaz si ne pa čeprav skoraj že eno leto to počnem pa ne po svoji volji. Pa še direktna primerjava stroškov, življenja, prihodkov plač med državama. Cost Of Living Comparison Between Denmark And Slovenia WWW.NUMBEO.COM Pol pa pomisli še enkrat, predno se delaš norca iz mene, kaj sem napisal in kje so razlike al si večni najemnik al si že lastnik z odplačanim kreditom. Kr poglej Dansko povprečno plačo, odštej stroške najema, pa še ostale stroške, ki se cca tretjino višji. Kaj ugotoviš? Povprečen Danec si avta tud privoščit ne more aploh pri taki obdavčitvi. Ja biciklira naokoli, ker javni prevoz je precej dražji kot pri nas, in se tolaži kako visok standard ima. O ja, res bravo... prva liga, kr zavidam mu.
-
Še vedno dobro zgleda po toliko letih je pa pač jama brez dna tole imet. Tako s stališča servisa kot pa porabe. Če se voziš normalno gre komaj kej pod 20l/100km, po mestu bo pa kar 30l/100km. V glavnem kar bogat entuziast moraš bit za tole imet.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.