Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A se še komu to dogaja? Grem v trgovino in ne vzamem vozička, ker grem samo po neko malenkost, npr. toaletni papir. Potem se pa 15 minut pozneje sprehajam po parkirišču takole:
-
Zanimiv članek na temo ogrevalnega sistema hiše; Vedno optimalna temperatura doma ob minimalni porabi električne energije WWW.RTVSLO.SI Prostorna družinska hiša v Metliki se že tri leta ogreva in hladi z geotermalno toplotno črpalko, ki je izjemno učinkovita in okolju...
-
Človek, po telih osebnih izpovedih boš še samo peš hodil. Nimam mazde mam pa toyoto, ki si zadnje case posoja platforme z mazdo na malckih. Mam avtomatika 900ccm, sploh ne vem vec koliko konjev ker me ne zanima, ker avto je malček (aygox) za mesto, zre od 4 do 5! Kot drugi avto itd, vseeno gre lahko tud do Španije če je treba ..:) Bencinar 140 horsov, avtomatik za mesto čez glavo in triglav dovolj. Edino kar ti lahko recem je da je 25k za malcka veliko, to ni vec malcek, ze gume so drazja klasa, ampak ce ti je vsec, go for it!
-
Ameriska CX-30 2.5 TURBO ima menda 250 KS ... >> https://www.mazdausa.com/shopping-tools/build-and-price#/25C30
-
Jaz sem bil zadovoljen s seststopenjskim avtomatskim menjalnikom tako v dizelski sestici, kot tudi v bencinski CX-5 ... CX-60 pa ima sedaj osemstopenjski avtomatski menjalnik ... Ce zelis, da je hitrejsi, das v SPORT MODE ... takrat je menjalnik precej bolj odziven... se pa to potem pozna tudi pri visji porabi ... Oba pa sta meni osebno OK... Hitro prestavljanje in skoraj ne cutis, kdaj prestavlja ...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.