Tudi sam sem zadnjič pred enim nakupovalnim centrom v KP bil priča podobnemu dogodku. Le da jo je skupil nov mercedes. Ena starejša, priletna ženička, je elegantno pri rikverc vožnji s starim gofom razbila zadnji del mercedesa. In to kar konkretno. A ni niti izstopila iz avta. Najbrž ni niti čutila udarca. Zapisal sem si njeno tablico in možakarju zataknil listek za brisalec.
Nek konkreten prehlad se me je lotu, ampak pri tem je težava stalno kihanje, ko me boli prav v globini nosu, točno tam kjer so nas Covid-ni velemojstsri pogosto testirali, takoimenovane DIMNIKARSKE STORITVE, katere so verjetno marsikomu od nas totalno zjebale nosno votlino.
Vsi bi radi, da se vojna takoj konča. Enostaven recept za to -agresorski vodkarji naj spokajo ven iz napadene države in bo takoj mir. Enostavno kot pasulj, bi rekli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.