Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vse gotovo ne... Problem so lokacije teh mest za menjavo baterij ... Nio ima recimo v Nemciji pilotski projekt, kjer imajo 18 menjalnih postaj ... Na kitajskem jih imajo pa menda ze okoli 3.000 ... Zal pa zadeva ni standardizirana, tako, da tam lahko menjajo le lastniki vozil znamke Nio ...
-
Jaz nisem. Moja je G194, pa mislim jo še imeti kar nekaj časa. 😋
-
Lidl, drugje kokr gledam tega Parkside orodja sploh ne prodajajo. Maš pa potem po 5€ še vsega boga dodatkov, ki jih lahko kupiš, od kotnih vrtalnih, do žage... Nisem prej sploh poznal firme, niti v Lidla ne hodim, zato gre @Scr3am zahvala. Osebno mi je padla v oko tale varianta Akumulatorski udarni vijačnik DeWalt DCD776D2T, 18V WWW.PETROL.SI Izberite kvalitetni akumulatorski udarni vijačnik priznane znamke DeWalt! Malenkost švohnej, kot tisto kar ima @AmpeR, on ima že 5Ah baterijo, to sem takoj porajtal. Šel sem v potem v Lidl, ker so oglaševali 150€ komplet in je za moje potrebe več kot dovolj in cenejši. Zato sem mal čudno pogledu, ker je bila cena potem 170€ in prodajalka je rekla, da so dobili novejšo generacijo in morajo zdaj prodajati tako.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)