TBA Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 pred 23 urami je samSimon napisal: 8GB je pa res mal 2013 😂 To je dovolj za mojo babi, na 10 let stari kišti, da v 1080p pogleda maile, 24ur, vreme in ugasne računalnik. Mam dober mesec star komp in potrudu sem se, da mam čim manj bloatware-a, še vse nepotrebne windows pizdarije sem odstranu (priporočam OOAPB)... Laufam 1440p, Win11, prižgani Avast antivirus, Utorrent, Discord, Geforce Experience in včas kak Steam. Par Firefox zavihkov in poraba rama je med 10-12GB. Mam pa 32GB DDR5. ma se to je tm neki normalnga. null Citiraj
Tilen5 Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 Jst ga šparam... Ravnokar naredu /flushdns ker mi nekaterih strani ni hotelo v prvo naložit,..šele ko sm stisnu f5 je šlo,..se mi je lotilo zadnje čase jebat. Bomo vidli če bo vredu mogoče je pa krivec adblock Citiraj
Tilen5 Napisano 6. avgust, 2023 Prijavi Napisano 6. avgust, 2023 (urejeno) Sm se lotu mal moddat...prvo delo: razdret vsa stikala. Popravljeno 6. avgust, 2023 od Tilen5 4 Citiraj
skritikrt Napisano 7. avgust, 2023 Prijavi Napisano 7. avgust, 2023 pred 17 urami je Tilen5 napisal: Sm se lotu mal moddat...prvo delo: razdret vsa stikala. Sem že mislil,da med gamingom kaj dobrega zobaš😋 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. avgust, 2023 Prijavi Napisano 7. avgust, 2023 Pol ne bom nič zobal, ker ne gejmam sploh 😛 Mam pa nekje ene arašide hehe 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Kupujem 4G router, kamor bi vtaknil sim kartico in se z računalnikom povezal gor. Ker imam Telemach in se po prenešenih 20 GB seja prekine, moram sedaj telefon (hotspot) dati na letalski način in napisati sms "nadaljuj" da mi nadaljuje prenašanje GB po najvišji hitrosti. Kako je s tem urejeno na routerju, kaj se bo zgodilo, ko bom prišel do 20 GB? Citiraj
godlike Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Če bo noter isti oz. enak Zelemach sim, se bo 100% prekinlo na enak način, saj to da se ti prekine, ni odvisno od naprave. Citiraj
Scr3am Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 (urejeno) Pa to se ti prekine ravno zaradi takih primerov, kot si sedaj povedal in sicer, da folk ne dela hotspotov in se potem z racunalnikom poveze.... Popravljeno 8. avgust, 2023 od Scr3am Citiraj
Jaka32 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Torej bi moral ugasnit in ponovno zagnat router. Citiraj
godlike Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Ne pozabit na sms. To boš težko iz routera poslal. Citiraj
Scr3am Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 (urejeno) Ne. Ko bos dosegel doloceno porabljeno kolicino podatkov se ti bo hitost interneta mocno zmanjsala. S tem router nima nobene veze, ampak ko sim zazna doloceno kolicino porabe zmanjsa hitrost prenosa podatkov. Popravljeno 8. avgust, 2023 od Scr3am Citiraj
g.Wankel Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 pred 1 uro je Jaka32 napisal: Kupujem 4G router, kamor bi vtaknil sim kartico in se z računalnikom povezal gor. Ker imam Telemach in se po prenešenih 20 GB seja prekine, moram sedaj telefon (hotspot) dati na letalski način in napisati sms "nadaljuj" da mi nadaljuje prenašanje GB po najvišji hitrosti. Kako je s tem urejeno na routerju, kaj se bo zgodilo, ko bom prišel do 20 GB? Kaj pa če bi vzel A1 Ultra net? Citiraj
Jaka32 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 pred 22 minutami je g.Wankel napisal: Kaj pa če bi vzel A1 Ultra net? 5G žal ne pride v poštev na naši lokaciji. Imamo pa od A1 trojček, ki edini vleče pri nas "kao", čeprav sosed prek ceste uporablja Telekomov trojček. No, 1/0.5 mi dosega hitrost interneta, če je TV ugasnjena. Zato tudi iščem nekaj, da bi računalnik malce hitreje delal in kaj dol potegnil. Zdaj uporabljam telefon kot hotspot, ampak sem kupil novega in mi je škoda baterije da jo vsak dan polnim. Zato sem mislil da bi šel na sim router. 1 Citiraj
NevLado Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 pred 1 uro je godlike napisal: Ne pozabit na sms. To boš težko iz routera poslal. V browserju odpreš naslov, kjer se hotspot nahaja...in imaš v gui opcijo brat in pošiljat sms-je. 1 Citiraj
Jest Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 pred 1 uro je godlike napisal: Ne pozabit na sms. To boš težko iz routera poslal. Tamali mobilni routerji (MiFi) imajo tudi moznost posiljanja in prejemanja SMS-ov ... Dostopa se pa do njega preko brskalnika iz naprave, ki je povezana na ta mobilni router ... EN primer 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Lepo. Sem se nekaj novega naučil. Imam izkušnje samo z DSL/Cable Citiraj
Tilen5 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 A mi lahko kdo screenshotne kako ma nastavljen firewall za chrome oz firefox. Danke Citiraj
NevLado Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Pravkar je Tilen5 napisal: A mi lahko kdo screenshotne kako ma nastavljen firewall za chrome oz firefox. Danke A za pece? Citiraj
Tilen5 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 (urejeno) Ja prosim,..meče mi napako u firefoxu na random ko hočem katero stran dostopat,..sm preveril že vse, ostaja mi sam še adblock al pa firewall problem.. Popravljeno 8. avgust, 2023 od Tilen5 Citiraj
samSimon Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 To tut men Firefox zadnje čase dela... klikneš eneparkrat in pol kr čudežno odpre. Tut jst mislm, da je AdBlock problem. Sicer uporabljam Ublock Origin, ampak ista fora pomoje. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 (urejeno) Ja provu 4 adblockerje isti problem,.. use dela perfect računalnik le firefox ne in mislim, da je težava v firewall, da so se nastavitve spremenile... poglej naprimer kako je chrome spuščen skozi firewall, pa tudi 2x firefox ? Firefox: Chrome: zato sm spraševal, če lahko kdo pr seb preveri(tisti ki nima težav) Popravljeno 8. avgust, 2023 od Tilen5 Citiraj
samSimon Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 jst mam tist private/public glih kontra... Kokr sm gledu je enim pomagal, da so proxy settings drekal in iz DNS na HTTP dajal... se pa še nism poglablju Citiraj
Tilen5 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Pol glih tevi adblock serjejo...damn Citiraj
godlike Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 Ghostery meni dela ok v FF. Tudi na mobitelu ga imam. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.