Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
V vsako temo siliti politiko in vojno 🤢🤮🤦♂️
-
V glavnem, pri Treh Kronah so mi dali termin, tako, da nekaj bodo še počeli zgleda. Pa da preizkusimo...
-
Če je avtobus širok 2,5 metra, podvoz pa 2,2 metra, koliko podvozov potrebuješ, da gre avtobus skozi? Danes v Zagrebu...
-
Mislim, da v vojno ni treba tistim, ki imajo denar ali pa ga imajo vsaj nekaj. Saj vidiš v Ukrajini - tisti z veliko in nekaj denarja so s*izdili, tolčejo se pa samo siromaki in tisti, ki globoko verjamejo v svojo državo. Pa teh zadnjih je bolj malo. Na meji se da pa vse podkupiti, ko bežiš, še posebej v tistih koncih. Sam sem pristaš, da je vedno nekaj likvidnih sredstev na voljo, ker samo to te lahko v primeru da nekaj izbruhne, reši da zgasneš hitro na varno. Plus nekaj sreče, seveda. Pa veljavni potni listi za celo družino... Nisem več brez že nekaj let, j*bite se potovati samo z osebno po EU.
-
EU direktiva je, da mora pri pojemku enakem ali večjem od 1,2 m/s, svetiti zavorna luč. In pri EV, ki ima vklopljeno regeneracijo, je to zelo hitro. Se pa strinjam, da je tečno voziti za kakim EV-jem, katerega šofer vozi v načinu on/off. Že če bi lepše dozirali pojemek s popuščanjem pedala za plin, bi bilo drugače. Po moje tudi če kdo vozi za menoj, doživlja podobno. S tem, da redko kdo sploh sledi mojemu tempu po lokalnih cestah. 😃
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.