Hvala @jures!!
Če je tako enostavno, potem se res nimam česa bati.
@mazdaman verjetno je postopek uvoza iz Avstrije isti, kot ga je opisal jures? Sta uvozila novega, ali starega, torej 6 mesecev in več kot 6000 km?
Dobro, mi imamo 16˝ gume, ampak to ne more biti taka razlika. Imamo pa dodatno ventilacijo, ki skrbi za "sveži zrak" tudi v tretji vrsti sedežev (tako, kot imaš v avtobusu pod stropom kanal in zračnike). Tudi električno ogrevano vetrobransko steklo imamo, pa gretje sprednjih sedežev in volana, pa... ... ... ...
Pa je vse skupaj, vključno s štirikolesnim pogonom, 40.000€.
A to je resno vprašanje? Sej veš kam spadamo in v kateri skupnosti smo in verjetno tudi veš kdo je naš čezatlantski gospodar, kateremu se pokoravamo od druge svetovne vojne naprej. Čudi me, da moram tole razlagat.
Počasi bom moral pregledati temo, da vidim če se kakšen servis bliža... ampak glede na to da sem letos naredil velik servis in menjal vse diske ter ploščice, mislim da imam mir za 2-3 lete. Razen seveda malega servisa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.