Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 urami je NevLado napisal:

Jaz imam X570 gaming edge wifi, če ti kej pomaga

Ma sem potem kar b550 asus rog strix f gaming vzel. Sem se zelo nagibal za B550 tomahawk, ampak po komentarjih sodec vidim, da jih ima kar velika vecina probleme z biosi. Rog strix naj bi bila najboljsa v B550 klasi. Malo mi je edino zal, da ima samo zadi type c prikljucek in ne tudi spredi na plati, kot ga ima recimo tomahawk. 

Napisano
pred 13 urami je Scr3am napisal:

Malo mi je edino zal, da ima samo zadi type c prikljucek in ne tudi spredi na plati

Ker si vzel ''F'' in ne ''E''

Napisano
pred 5 urami je samSimon napisal:

Ravno zaradi tega ker imam na ohišju možnost priklopa USB C spredaj mam strix x570 e. 

Napisano

A ni tako, koliko denarja, toliko muzike, pri avtih, računalnikih, itd..  

Jaz bi malo pogooglal, pogledal kaj je od tega za ta denar na voljo v SLO (zaradi SLO tipkovnice ... želel bi tovarniško slovensko), potem si pa pred nakupom nujno ogledal, prijel, malo tipkal ... 

Če bo "stacionaren" laptop, potem bi vzel z velikim zaslonom (17"), če se bo prenašal zaslon max. 14" in pod 1,3 kg. V obeh primerih je zame pomembna kakovost tipkovnice. Recimo meni je top tipkovnica Lenovo X ali T serije. 

Napisano (urejeno)
pred 7 urami je samSimon napisal:

Ja za E oz. nasplosno za B550 pa ne mislim dajati +200€ :). Sicer pa tudi nisem zasledil, da bi E imeli kje na zalogi. Za F sem dal 130€.

Popravljeno od Scr3am
Napisano
pred 30 minutami je Scr3am napisal:

Ja za E oz. nasplosno za B550 pa ne mislim dajati +200€ :). Sicer pa tudi nisem zasledil, da bi E imeli kje na zalogi. Za F sem dal 130€.

cene so tko zmešane. pred 5 leti sem dal za Strix x570 e 300€ dan danes je taka plata 500+€ (strix X870) . 

pred 2 urama je Janez007 napisal:

A ni tako, koliko denarja, toliko muzike, pri avtih, računalnikih, itd..  

Jaz bi malo pogooglal, pogledal kaj je od tega za ta denar na voljo v SLO (zaradi SLO tipkovnice ... želel bi tovarniško slovensko), potem si pa pred nakupom nujno ogledal, prijel, malo tipkal ... 

Če bo "stacionaren" laptop, potem bi vzel z velikim zaslonom (17"), če se bo prenašal zaslon max. 14" in pod 1,3 kg. V obeh primerih je zame pomembna kakovost tipkovnice. Recimo meni je top tipkovnica Lenovo X ali T serije. 

sej če bo bolj kot ne stacionaren laptop pol se splača dock nabavit, monitor (24 ali 27''), tipkovnico in miško.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.