marko91 Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 Lp. Nujno me zanima kje v Lj al pa okolica je ksn ka se ukvarja s car wappingom .. ka tle tale pr nam je le bl ena boga podlasca ocitno se brani sowdu ... Bi pa res nujno potreboval naslo al pa link ka grem zdej v sredo v Lj Hvala . Citiraj
Još šta Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 probi Dr.Glass...je mal drazje,ampak kvalitetno Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 11. november, 2013 Prijavi Napisano 11. november, 2013 Pa tudi Dacom in U-style (oba sta med Mazda klub ponudniki ugodnosti). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 11. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2013 Aha no hvala obena Jih bom kontaktiru Hvala Citiraj
Još šta Napisano 13. november, 2013 Prijavi Napisano 13. november, 2013 Aha no hvala obena Jih bom kontaktiru Hvala a si zrihtu? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
marko91 Napisano 18. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2013 a si zrihtu? Nc :-( .. na unem u stajlingu se s tem ne ukvarjajo od carglasa in se onega drugega pa ni nc odgovora .. bom mogu se ksnega dobit ka se s tem ukvarja pa bomo vidli kako ib kaj Citiraj
qwerty Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 Kaj, kdaj in kje rabi?... lahko se zmenmo... sem sicer iz celja pa dobro Citiraj If in doubt, flat out...
marko91 Napisano 19. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2013 Kaj, kdaj in kje rabi?... lahko se zmenmo... sem sicer iz celja pa dobro Haha uff uff no jst sm iz tolmina to so une rovte tm na severni primorski .. pac rabu bi zadnji spoiler pa oba zunanja spegla ;-) .. spoiler je se v skatli in folijo imam jaz .. kolk racunas cene pis pa na zs.Hvala Citiraj
qwerty Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Ce mas ti folijo bos za pir dal al pa kebap Citiraj If in doubt, flat out...
marko91 Napisano 19. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2013 Ce mas ti folijo bos za pir dal al pa kebap Ok zmenjeno sam bom vidu kdaj bom ki v celju...Ka za enkrat nimam nobenih planu v celje hodit .. ti bom pa sporocil na zs. Pa da se pol zmeniva za datum in cas. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.