Primoz78 Napisano 13. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2013 3.0 je mal huda, se ti kar precej zmanjsa nalezna povrsina, sicer se poveca "trdota" gume, ampak vseenoberem da yokohamo geolandar, pobira akr hitro tko da ni zaradi tlaka Eja...to bo to...so pa celoletne tako da ne bo problema pri nakupu celoletnih... Lp Citiraj
AmpeR Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 ej ma ti si kupil kao SUV pa se boji? makadama? moje so vsak dan s 3.0 na makadamu Itak. Vozim se samo po novem gladkem asfaltu Tam pa tam slu?ajno zavijem na kak zelo nizek plo?nik Citiraj
Jest Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Itak. Vozim se samo po novem gladkem asfaltu Tam pa tam slu?ajno zavijem na kak zelo nizek plo?nik Potem pa ne zivis v Sloveniji Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Primoz78 Napisano 14. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2013 Khmmm...gume so letne, tako da bom mogu se razmislit ali menjat jar vse 4 za celoletne ali samo dve za letni... Citiraj
Primoz78 Napisano 25. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2013 Evo Mazda na novo preobuta....spredi Goodyear letne (vseeno oznaka M+S...a kar berem je to ok, ker so kao gume za ote?ene razmere in NISO ZIMSKE)...po 100 prevo?enih kilometrih pa pufff spet nakapa in mi javlja preverjanje tlaka pnevmatik, kot ?e septembra...sem vse resetiral, tako da danes grem (spet) na servis...mal me tehnika je*e Peljem pa preventivno na optiko, da ne bom prehitro ob prednje gume...k vulkanizerju, kjer sva se s Slivko srecala v petek Citiraj
LabiGT Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 good year kere? ce je vector pol mas celoletne tlak mas pa koliko? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Primoz78 Napisano 25. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2013 good year kere? ce je vector pol mas celoletnetlak mas pa koliko? Ne niso vektor so Goodyear 225/65R17 102H EFFICIENTGRIP SUV, tlaka pa mam trenutno 2,6bar, tudi tle na S-PNEV kjer sem delal optiko mi je reku da je ok tolko tlaka....po 3k km naj pa pridem na brezpla?ni preventivni pregled, ce je optika ok. Skratka, Slivka hvala za namig, de?ki pri S PNEV so super! Lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.