curko Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Zivjo mazdasi Ze nekaj casa imam katastrofalno porabo. Mislil sem da je problem v moji voznji. Zato sem ocetu posodil avto da je sel z njim do Nisa. Naredil je 750km in imel povprecno porabo 8l vozil je po avtocesti s hitrostjo 110km/h. Ko je avto prisel domov je imel ponavadi porabo cca 7.5l mestna voznja pa 8.2l zdaj ima mestnja voznja porabo min. 8.8 do 9.4l. Kaj mi predlagate Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
uklopko Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 A to je poraba po BC ali po izra?unu? Odklopi lambdo sondo! Pa skuri en tank,?e pa ima? mo?nost kak?nega OBD da spemlja? delovanje sonde bo? pa ?e prej ugotovil ?e bi slu?ajno bila fu?. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
curko Napisano 14. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2013 Poraba v avtu na potovalnem ra?unalniku je to ja. Na mazdi 6 2005 1.8. benzin. Bom ?e naredil test z vpisom porabe na internetu da vidim ?e bo druga?e ra?unalo. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
jures Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Motor CD 129 bi lahko dobil zlatega stojana, zlato zogo in nobelovo. Iz Frama poln avto privlekel coln s porabo 6.0, vlece in nic ne zre Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Motor CD 129 bi lahko dobil zlatega stojana, zlato zogo in nobelovo. Iz Frama poln avto privlekel coln s porabo 6.0, vlece in nic ne zre Si zamenjal plovilo? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Si zamenjal plovilo? Nope Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Curko sorry. Zamenjal temo, je enaka v splosni debati. A ti kaj obrati nihajo slucajno tudi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 lp ?i bi ?la l. sonda bi verjetno gorela lu?ka motorja tako je na moji mazdi 5 .preveri 2 l. sondo .ale? Citiraj
curko Napisano 14. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2013 Curko sorry. Zamenjal temo, je enaka v splosni debati. A ti kaj obrati nihajo slucajno tudi? Ni panikeKako misli? naj zamenjam temo in kje? Nisem lih pou?en na na? forum ?e LP Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
jures Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 Ni panikeKako misli? naj zamenjam temo in kje? Nisem lih pou?en na na? forum ?e LP ne ne jaz jo moram (bi moral) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Motor CD 129 bi lahko dobil zlatega stojana, zlato zogo in nobelovo. Iz Frama poln avto privlekel coln s porabo 6.0, vlece in nic ne zre Mnjah, jaz iz sosednjih Ra? ne vle?em ni?, pa imam pri 2.0 (120KM) dizlu porabo preko 7 litrov Citiraj
dpicul Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Mnjah, jaz iz sosednjih Ra? ne vle?em ni?, pa imam pri 2.0 (120KM) dizlu porabo preko 7 litrov sj je podobno pri meni,o?itno poijejo 120 ve?, + starej?i motor... Citiraj
Alex Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 sj je podobno pri meni,o?itno poijejo 120 ve?, + starej?i motor... poraba pri "ta starih" je normalno tam okoli 7,5, ?e vozi? me?ani cikel.Pozimi (vebasto,zimske gume) pa je lahko ?e ve?.Sicer pa tudi meni moja 136 konjska pije -poln prtlja?nik do tilta, z thultom na strehi in dva odrasla + dva otroka okoli 6,5 litra ko grem na smu?anje.Seveda je hitrost nekaj manj?a pa e?inoma je avtocesta.Tako, da so tej podatki o ?retju nafte ?isto nerealni oz. se jih ne da primerjati med sabo.Razen, ?e bi vsi delali poplnoma isto relacijo ob istem ?asu.?ele pred kratkim sem ugotovil, da ni to pri meni pravi pokazatelj, koliko v resnici samo meni popije, ker avto vozi tudi ?ena.Pri njej je poraba nekoliko vi?ja, ?e posebej po mestu (razli?ne prestave in obrati). Citiraj
LabiGT Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 al mate zjeban motor al ne znata vozit... meni je moja prejsnja 6 pred pridajo pri ca.280000km porabila 6.5 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
marko91 Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 al mate zjeban motor al ne znata vozit...meni je moja prejsnja 6 pred pridajo pri ca.280000km porabila 6.5 Ma ki si vozu ko nono Citiraj
jures Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Ma ki si vozu ko nono Ravno to je problem velike porabe..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Ma ki si vozu ko nono Kaj ti je reko Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Ma ki si vozu ko nono ja, pac sem mel nubiro (ampak 2.0, te so pocasnejse od 1.6) in to je razlog, da namesto kot gogo, vozis kot nono Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
g.Wankel Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Ja Nubira ma baje tok dobro porabo, da kar vra?a bencin nazaj Citiraj
twins Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 js mam na moji 136 konjski porabo okol 6,5, sicer na raculaniku pise 6.8 sam na roke zracunano je 6,5... ko sm mel relacije (m?nchen pa nazaj) je blo 6.2 furam pa 70% ac tempomat 130-135 ostalo pa mestna voznja Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Na 3-jki 1.6 diesel mam tut js 6.5 porabe (pa jo ne sparam lih) max. je bla pa 7 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 js mam na moji 136 konjski porabo okol 6,5, sicer na raculaniku pise 6.8 sam na roke zracunano je 6,5... ko sm mel relacije (m?nchen pa nazaj) je blo 6.2 furam pa 70% ac tempomat 130-135 ostalo pa mestna voznja Probaj obrniti druga?e te procente in vo?njo. Citiraj
marko91 Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 ja, pac sem mel nubiro (ampak 2.0, te so pocasnejse od 1.6) in to je razlog, da namesto kot gogo, vozis kot nono Ah tud ce bi imen nwm ti 2.5 ce bi obstajala bi sel jst z mojo 1.6 mino ..Pa ne se jezit sej bo ..Your welcom Citiraj
LabiGT Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Ah tud ce bi imen nwm ti 2.5 ce bi obstajala bi sel jst z mojo 1.6 mino ..Pa ne se jezit sej bo ..Your welcom itak ne dvomim v to, sej se vidi po stilu pisanja, da si ful hiter Tvoj dobrodos Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
marko91 Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 itak ne dvomim v to, sej se vidi po stilu pisanja, da si ful hiter Tvoj dobrodos Nebom komentiru ti ze ves Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.